Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meredith-g

jak zaczelyscie starania to wczesniej rozmawialyscie o tym z waszymi facetami?

Polecane posty

Gość meredith-g

Chodzi mi o to czy odbylyscie jakas rozmowe z waszymi facetami lub mezami ze chcielibyscie miec dziecko czy tez od tak zaczeliscie sie starac? Bo u mnie bylo tak, ze po prostu po slubie zaczelismy uprawiac sex bez zabezpieczenia i ktoregos razu zaciazylam. Jak powiedzialam o tym kolezance to ona do mnie, ze wrobilam meza w dziecko. Sorry jak wrobilam?

kochana nie sluchaj kolezanek to nie prawda..skoro kochaliscie sie bez zabezpiecznia to wiedzielsice czym to grozi..wiec sie przejmuj sie glupim gadaniem moze po prostu zazdroszcza

nie, no mąż chyba wiedział, że z seksu się biorą dzieci, to nie widzę problemu, chyba że go gwałciłaś :p :D

Gość meredith-g
No nie sadze bym go gwalcila:)) Nie no tak na powaznie to mysmy chyba od zawsze wiedzieli, ze chcemy dzieci, zrezta po test jechalismy razem i moj maz jeszcze tego samego dnia kazal mi go zrobic a ranek potem powtorzyc. jak zobaczyl dwie kreski widac bylo ze sie cieszyl:))

Gość meredith-g
Ja to wiem, ale ta kolezanka nie przyjmuje tego do wiadomosci. twierdzi, ze meza wrobilam w dziecko bo jak chce sie miec dziecko najpierw wypada o tym pogadac. no ale w co ja go mialam wrabiac? jak zaciazylam juz byl moim mezem.