Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waldi_1

kto lubi waldiego i jego tematy?

Polecane posty

No który normalny facet nie lubi jak laska do miecza klęka???!!! Mój uwielbia

verita santa re Jeśli to prawda co mówisz to ty chodzący anioł (a może demon ;]) jesteś. A co do wyglądu to mogę się wypowiedzieć jak zobaczę ;p

Vera jesteś 2 lata młodsza ode mnie. Rzuć dziada i poszukaj mężczyzny. Szkoda życia

Oczywiscie ze jest sliczna, potwierdzam :) ja bym z niej nie zszedl! A co do wlosow to panowie ja mowilem ze na glowie maja byc a nie na dole... na dole to wiadomo ze lyso, nie chce lizac bobra ;)

Na moje nieszczęście lubię siebie w długich włosach i przywykłam do gładkości w dolnych rejonach ciała.

dwu letniego bobaska mam z nim boratka. a tata z niego pierwszorzędny na szczęście, bo jeszcze jakby miał skłonności do klapsów to bym udusiła dziadka mroza rus1 kiedyś dla niego też byłam idealna. mówił że podoba mu się moja wiara i moje pasje i wegetarianizm, i seksoholizm też, a nawet to że jestem niezdrowo uzależniona od jego penisa. teraz zrzędzi że jak schabowego nie zjem to się przewrócę, i że na samej sałacie daleko nie pociągnę

verita santa re, po co trzymasz darmozjada? wyjeb go i poszukaj normalnego faceta. wez rozwód. po chuj ci taki zgred?

Bycie świetnym ojcem to jedno a bycie dobrym partnerem to drugie. A bycie z marnym życiowym partnerem nie jest dobre dla Ciebie

waldi wyrzucałam nie raz. wraca zawsze jak pies. będzie w piwnicy spał aż mi serce pęka i znowu do domu wpuszczam. nie pisałam wam ale w zeszłym miesiącu zrzucił mnie z łóżka na podłogę i powiedział że myślę pizdą, bo go złapałam za wiecie co :( aż mi się przykro zrobiło i muszę zapalić znowu

verita, a powiedzial Ci chociaz dlaczego nie chce sexu? myslisz ze juz mu sie nie podobasz i taka jest przyczyna??

verita santa re Szybko się wypstrykał... Ja ze swoją 10 rok, a napalony jestem tak samo jak na początku ;] Syna mamy 4 letniego. Moja nie wyrabia... Szkoda że nie jest podobna do ciebie...

Dobrze mówisz Ostry. Tym bardziej, że po ostatnich naszych figlach czuję, że zaciążyłam:)

nie kochany. mam swoje niepisane zasady więc boki nie wchodzą w grę. on też nie kręci z inną. do domu wraca od 5 lat tak regularnie, że mogłabym zegarek nastawiać

verita, to jest naprawde przykre. masakra. mysle ze MUSISZ miec kogos na boku bo wykitujesz, po prostu nie wytrzymasz. mowie Ci, to jedyna rada.

verita, w takim razie jak to mozliwe ze nie chce sexu? ja z moja dziewczyna codziennie, a jak jej nie ma to musze w dzien zwalic. przynajmniej 3 razy dziennie musze sie spuscic, bo nie wyrobie. i tak ma kazdy normalny facet. baaa, sa tacy co po 5 razy na dzien musza wytrysnac. wiec dziwny ten facet jest.....

Boże Vera ja się w 100% z Waldim zgadzam. Męczysz się i jesteś nieszczęśliwa.

bo on nie ma takich potrzeb jak ja i jemu wystarczy raz w miesiącu. w dodatku jestem zboczona. a zanim u mnie zamieszkał kochaliśmy się całymi dniami i nocami aż ja miałam dość a on nie

Ona się nie przejmuje twoimi potrzebami to ty olej jego... Nie rób mu schabowych, nie pierz skarpetek itp. Przecież tobie starczy sałata ;]

przykre to jest ze zdarzaja sie takie sytuacje. jak mozna nie miec potrzeb i raz w miesiacu? mnie by jaja rozsadzilo jak bym dzien przerwy sobie zrobil!! verita, a moze on trzepie sobie gruche do upadlego i dlatego mu sil na Ciebie juz nie starcza?

Ale jak długo chcesz być odrzucana. To wpływa na inne aspekty Twojego życia.

jak chcę wywołać trzecią wojnę światową to mogę spróbować. a on nie jest taką popierdółką z którą można robić co się chce. ma tak silny charakter i tak mocno domaga się swego, że ja nie umiem z nim walczyć i z góry jestem przegrana. za miękka jestem. on tak jakoś przerasta mnie charakterem, siłą i samą nawet aurą. a ego ma większe niż my wszyscy tu razem wzięci ciężkie jest życie kowboja