Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggattaaaa

jakiego laptopa w cenie do 2500 polecacie jakiej firmy i na co zwracac uwage

Polecane posty

Gość aggattaaaa

przy kupnie takiego sprzetu ??

Gość acer, asus
..

a naprawdę potrzebna ci jest mobilność? bo laptopy maja trzy plusy - mniej zużywają prądu - działają bez prądu przez pewien czas - i można je przenosić w dowolne miejcie bez problemu i tylko pod tym względem "biją" stacjonarne komputery

Pojawił się i el gwiazdore...hehe komputery na nie.. -toshiba(mam i nie jaram się) -fujitsu siemens(mam zepsuł się, córka nie jara się) -lenovo( dawny IBM, szczyt gówna)

Gość ciasteczkowy potworeek
Miałam kiedyś hp i nie polecam. Przegrzewała się bestia strasznie. Obecnie mam 2 asusa i te mogę polecić z czystym sumieniem. Pierwszy śmigał 5 lat, zero usterek. Obecny mam dopiero 1,5 roku, ale jak narazie bez zastrzeżeń.

..że "el gwiazdorre"? Raczej,ja zarezerwowalabym... A tak na marginesie, jak laptop potrzebny Ci jedynie do śmigania w necie, to co za różnica, byle gowniany się sprawdzi... Koleżanki co najwyżej nie będą się jarać...

Gość heeeeeeeeeeeeeeeee
a ja mam acera juz 4 lata i ani razu nie szwankowal i bateria dlugo trzyma ciagle

Ja się szarpnęłam na laptopa, który ma obudowę zrobioną z bambusa. Cud, miód i orzeszki, polecam tym, którzy lubią piękno. Niektórzy laptopy/komputery traktują przedmiotowo. A ja dbam o nie lepiej niż o zwierzęta (gdybym miała je mieć). Rodzinka na święta zawsze kupuje mi jakieś wypasione gadżety komputerowe :D

Moja siostra ma nowego acera. Ma jakieś 6 miesięcy i w tym czasie był już 2 razy w serwisie. Nie wiem czy ona jest tak wybitnie "zdolna" czy to laptop taki awaryjny. Brat ich posłuchał i kupił sobie netbooka z acera. Spadł mu na ziemię z bardzo niewielkiej wysokości i ... przestał działać/do wymiany.

Piękny. Uwielbiam asusy ;)

No tak...Wygląd jest przecież najważniejszy...Głownie za wygląd się płaci... Zdjąć te gówniane błyszczące obudowy i założyć wyciosane z drewna, a wtedy zaczniemy doceniać "umiejętonści" komuptera...

Wiadomo, że przy wyborze głównie chodzi o parametry. Ale i wygląd zewnętrzny też jakoś musi się kleić. Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość hang with me
ponizej 2,5 tysiaca trudno polecic cos sensownego :O moze jakis asus . na dobrego HP ci nie starczy, na dobrego Della ci nei starsczy, a samsungi w tej cenie sa do bani, toshiba zeszła na psy ., acery raczej sobie odpusc. ostatecznie obadaj lenevo albo jakiegos asusa

Gość hang with me
co do HP gadacie bzdury. te starsze pavilony sie przegrzewały ale jak patrze na nowe pavillony za 3,5- 4 tysiaca to przynajmniej maja swietna aluminiowa obudowe, sony to dopiero w tandete poleciało az zaaal patrzec

Gość hang with me
dyrektore- przynajmniej HP maja aluminowe abudowy , wybierz mi komputer za 4 tsyace z dbra obudowa , apple odpada bo nie kupisz w takiej cenie

dtrektore.. Wyjałeś mi to z ust:) Zawsze byłam takiego zdania, dlatego mam to co najlepsze... Koleżanki nie słuchały i nie maja nic...no może jedynie wspomnienia...

Gość dfgcyue taktak
moj asus po 6 miesiacach pierwszy raz w serwisie a po roku drugi raz:O wczesniej mialem acera 6 lat i nigdy w serwisie nie byl

Gość hang with me
nigdy nie miaem Hp ale nie spotkałem sie ze słymi opiniami, oprcz starych pavillonów- puscili linie gdzie płyta głowna sie przegrzewała, ale powiedzcie kto nie ma wopadek- DELL - to dopeiro z tandeta sie kojarzy za ocename i cih wybuchajace baterie od SONY< SONY patrz DELL. cery syf. tak naprawde na kada marke da sie znalezc "haka'

HP to laptopy jakich używam w pracy, kibel na maxa, bateria siada po 30 minutach...Po dłuższym użytkowaniu bez zasilania "chodzi' jakies 15 min.. HP to raczej kojarzy mi się z drukarka a nie komputerem..

Gość PIUYGHUYGYU
HP SE ODPUSC SA DO DOOPY

Gość asusy to syf
!!!

Gość hang with me
dyrektore- niestety TYLKO HPeki amaj dobra obudowe z lapotpó z tzw nizszej połki ponziej 4 tysiaków. i co zatkało kakao :)