Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevra

Poznam przyjaciół.Tak po prostu.

Polecane posty

Spotkało się dwóch kumpli. Jeden miał najnowsze BMW a drugi malucha. Postanowili, że zamienią się autami i pojadą na autostradę. Po kilku godzinach spotkali się, ponownie ale już na jednej sali w szpitalu. Ten od BMW pyta "Stary co się stało?" - To proste, wsiadłem w Twoje BMW, rzucilem 1,2,3,4,5, rozpędziłem się do 250/h i wypadłem z zakrętu, ale powiedz lepiej jak Ty to zrobiłeś. - Wsiadłem do Twojego malucha, wrzuciłem 1,2,3,4, po czym wysiadłem, żeby sprawdzić czy to w ogóle jedzie.

Gość -Len-ka-
Nie palę. Nie znoszę dymu papierosowego. Czekam jak mi wróci apetyt, a taka kawa na mnie działa... Poza tym jutro może się z kimś spotkam, może się coś wyjaśni. Bo nadal nie rozumiem, dlaczego facet mówi , bym go nie przepraszała. Kiedyś już tak było, wtedy usłyszałam, że nie mam za co przepraszać, bo po prostu taki mam sposób działania. A ja naprawdę rzadko przepraszam, zwłaszcza facetów.

- Gdzie byłeś tak długo? - W komisariacie. Zatrzymali mnie, za wolno jechałem. - Od kiedy to zatrzymują za wolną jazdę? - Radiowóz mnie dogonił... ______________________ Zatrzymał się kierowca na siusiu i mówi do swojego małego: - Widzisz jak Tobie się chce to ja zawsze staję.....

Gość -Len-ka-
Bo zrobiłam nietakt, wdałam się w niepotrzebną dyskusję i pokazałam swój cięty język.

Lenko ,nie staraj sie zrozumieć facetów..po prostu przyjmij do wiadmości że są.. i czasem można sie nich zakochać.:) Jakie to piękne..;) Już nie zgaduję jakby co.

Gość devios
Witam Panie i Pana. ;) Dzisiaj humor mam lepszy to można luźniej pogadać. ;)

Gość -Len-ka-
devios :) Witaj!

Devios:) To ja Ci powiem że mój humor tez lepszy niż wczoraj:)

Gość devios
No i o to chodzi! Trzeba iść do przodu! :)

Oczywiście że do przodu,to moje motto zyciowe;) Oprócz tego ..nigdy sie nie poddam..

Gość devios
-Len-ka- nie masz co się niepokoić. :) Na moje oko stwierdzenie tego kogoś, że nie musisz przepraszać oznacza, że wszystko jest ci wybaczone. :)

Gość -Len-ka-
Mogłam powiedzieć to na spokojnie. A ja najpierw powiem, potem myślę... On mnie już zna z takich akcji, sam potem mówił bym już tego nie roztrząsała, żebym się uspokoiła, że jest w porządku.

Nie uważam się za bezwstydnicę...mnie tak nie nazwałeś..

Gość devios
"Następna w cała w pąsach hahahaha Witaj zawstydzona devios Kontynuuję wyżerke" Zmusiłeś mnie, żeby się przyznać, że jestem chłopakiem. ;)

Czy wy tez tak czekacie na SwiETA? dLA mnie są jedną wielką magią..taka chwila zapomnienia o codziennych niepowodzeniach,czasem smutek,refleksja,te Swięta będą nadzieją na moją przyszłośc.. Oby:)

Gość devios
Jakbym chciał to bym się nie przyznał. ;) Po prostu do tej pory się nie określałem, bo nie chciałem się wyróżniać wśród towarzystwa Pań. ;)