Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevra

Poznam przyjaciół.Tak po prostu.

Polecane posty

12.12.2010] 11:16 [zgłoś do usunięcia] Sevra Nie uważam się za bezwstydnicę...mnie tak nie nazwałeś.. Oczywiście ,ze nie mówiłem poniewaz jesteś w czarnym ubranku.:classic_cool: Narazają sie na nieporozumienia jak jakiś dowciapniś sie bedzie podszywal.

Dewios ,ja wiedziałam,że jestes facetem,no nie wiem,ale od poczatku wiedziałam

Dla mnie to bez znaczenia ,czarne czy czerwone. za tymi kolorami zawsze jest człowiek

Gość devios
Ech, właśnie widzę, że kobiety się nie oszuka. ;)

🖐️ wszystkim! devios to mnie zmyliłeś :P myślałam, że jesteś kobietką :D

Gość devios
Bo właśnie zjadłem śniadanie. ;) A tak na poważnie to nie wiem. Chyba przeszło mi poczucie samotności, bo czuję, że niedługo może ktoś się wyrwie z domu ze mną.

Gość devios
Ja nikogo nie zmylałem. ;) Nie pisałem ani razu z końcówkami -am itd. ;)

OO ktos się wyrwie..z Tobą.. Nie wierzyłeś mi ,jak Ci mówiłam,że będziesz jeszcze miał swoje 5 minut:)

Zauwazyłam ze nie pisałes końcówek..ale wiesz,za Twoim czerwonym ubrankiem..było męskie myslenie ;)

to ja z innej beczki się zapytam: macie już prezenty na święta? bo ja jeszcze nic nie kupiłam a najgorsze, że nie mam też pomysłów :O

Nie mam prezentów,może z 2 malutkie takie..ale wolę sobie iśc przed samymi Świętami i widzieć ten nastrój ..odwrotnie niz wszyscy,ale tak juz mam..

Gość devios
"OO ktos się wyrwie..z Tobą.. Nie wierzyłeś mi ,jak Ci mówiłam,że będziesz jeszcze miał swoje 5 minut" Ale niestety nie przedstawicielka płci pięknej, a jedynie koledzy "na piwo". :/ Co do świąt to niby tak blisko, a jakoś jeszcze ich nie czuję. :)

KOledzy ,tez dobrze,tym bardziej po Twoim wczorajszym smutaskowym stanie;) Przydadzą Ci sie:)

ja właśnie nie lubię tak na ostatnią chwilę, wkurzają mnie tłumy ludzi, wszyscy się pchają, kłócą i te ryczące dzieciaki :P

Wiedziałam że to napiszesz Zahrah:) owczy pęd do zakupomanii dla mnie to urocze;) Jestem wariatka;)

Gość devios
Liliput, właśnie w moim przypadku dość trudno, nie jestem w tej dziedzinie zbyt doświadczony.

Znależc dziś dziewczę..łatwizna Ale miłości sie nie znajduje,przychodzi jak ma ochote :)Niegrzeczna;)

Devios,zawsze doświadczona może byc Twoja dziewczyna;) A na dodatek moze Cie sama znależć, haha wiem coś o tym:)