Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevra

Poznam przyjaciół.Tak po prostu.

Polecane posty

Witajcie:) Nauzykaa,zdecydowałaś sie wyjechac do stolicy,..myślę że to dobry wybór.może tam zaczniesz wszystko od nowa, :) Co do Twojego pytania ,to zawsze po burzy wychodzi słońce..ja jestem tego żywym dowodem..;) Lenko,nadal jesteś uśmiechnieta:))

Sevra, wierzę w te żywe dowody ;-) tak, trzeba jakiś krok zrobić. w końcu. na razie ciężkie dni przede mną, związane z pisaniem i nauką ale trzeba też wierzyć że będzie dobrze :) mam nadzieję że Lenka uśmiechnięta :)

u Ciebie tez tak mrozno dzis? Okropnie zmarzłam..teraz juz sie rozgrzałam obiadkiem i herbatą,facet mi zrobił:) Aby do Swiąt:)

Gość -Len-ka-
Witam :) Dziś mam dużo zajęć, bo pojechałam odwiedzić moją uczelnię i po raz kolejny powiedziec promotorowi, że pracy dyplomowej narazie nie mam czasu pisać :P. Jestem na tyle zmęczona, że nie mam sił myśleć o tym co będzie. Nawet nie dociera do mnie, że za tydzień już święta... Ale jestem spokojna... jeśli On byłby obok byłabym najszczęśliwsza :). Oby tylko najbliższe dni nie zabrały mi tego spokoju... pozdrawiam :)

Gość Ja tez szukam przyjaciol
ale jestem niesmialy i nieufny :)

Gość -Len-ka-
Witamy :)

Lenko,do mnie dociera że Swieta juz tuz tuz,bo czekam na nie jak na zbawienie;) Tak masz rację ,gdy ukochany jest obok wszystko staje sie takie proste..nawet najwieksze zmartwienia i obawy znikaja..:) Nieśmiały;)witaj

Gość -Len-ka-
Ja chciałabym tylko wiedzieć kim dla Niego jestem. Wiedzialabym co robić dalej, a tak takie jakby w jakimś zawieszeniu. Nie mam nawet o tym z kim porozmawiać. Ci co nas znają to tylko znajomi, nie ufam im w takich sprawach. Dlatego lubię takie dni kiedy mam dużo zajęć, kiedy padam zmęczona i nie mam siły myśleć za dużo. Ale zimno, a przede mną jeszcze długa droga do Warszawy

Lenka, a Twoja uczelnia to w jakim mieście ? praca dyplomowa - oj, mam to samo :( ale muszę coś napisać, żeby semestr zaliczyć. nieśmiały witaj :)

Niewyobrazam sobie trwac w takim zawieszeniu Lenko,nie wiem,moze jestem niecierpliwa i zawsze musze wiedziec o co tak naprawde chodzi..jak nie wiem,to sie po prostu pytam,;)

Sevra, ale czasami pytaniem takim można wystraszyć ;-) nie wiem, nie rozumiem mężczyzn.

Ogólnie mam to w tyłku że ktos sie wystraszy moim pytaniem;) W pierwszym związku facet sam mi powiedział że kocha.,w drugim poczulismy w tym samym czasie ,ale facet powiedział pierwszy,w obecnym ..ja powiedziałm pierwsza;),a facet powiedział że jeszcze sie nie zakochał..mówił że lubi bardzo..że jestem bardzo ważna ..i doczekałam się tych słow:) teraz mówi mi bardzo często dzisiaj 2 razy nawet;)

Gość -Len-ka-
Ja mam szczególne okoliczności naszej znajomości, które powodują to, że tkwię w tym zawieszeniu. Zarówno ja jak i On mamy powody by zachować szczególną ostrożność. Już nie raz miałam wrażenie, że chce mi powiedzieć coś wiecej... Żaden facet tyle razy nie wspominał, żebym nie bała się go prosić o pomoc, że zawsze mogę na Niego liczyć i pokazał, że rzeczywiscie tak jest. Te spojrzenia, pomoc, dobre słowa, a jednocześnie pewien dystans... Co do innych znajomych też jest bardzo ostrożny. nauzykaa - miasto to samo co Twoje :). Myślałam, że już domyślisz, jak pisałam, że mam podobnie :D.

Lenko .chyba bym sie nie nadawała do takich okoliczności ;)Myslisz ze on sie w końcu przełamie?

Lenka, widzisz, trochę bywam niedomyślna ale obiecuję poprawę :) może nawet się kiedyś w pociągu spotkamy (?) ;-))) i trzymam mocno kciuki żeby się wyjaśniło i żeby dobrze już było, mniej dystansu i w ogóle :)

Np Takie spotkanie;przepraszam czy w wagonie jest Nauzykaa?:) ;)

sZkoda że ja nie moge sie z Wami spotkać:( Dobrze że chociaz tutaj:)

Gość -Lenk-ka-
Dobry wieczór :) Może w Nowym Roku te okoliczności same się zmienią, może ktoś z nas się przełamie, może nikt i skończy się na miłej znajomosści... nie wiem... życie samo pokaże, a ono czasem lubi zaskakiwać! Jakoś wierzę w przeznaczenie, może naiwnie, ale jestem wtedy spokojniejsza. Były dni kiedy przeklinałam za okoliczności, w których się poznaliśmy. Z drugiej strony gdyby nie te okoliczności - realnie nigdy byśmy się nie poznali. Naomuzyka - może nawet jeździmy tym samym pociągiem, jak pojedziesz to daj znać, będzie raźniej w podróży. Pozdrawiam :)

witajcie :) mam trochę zakręcony dzień dzisiaj ;-) Lenka, wierzę, ze u Ciebie się ułoży. I zgadzam się z tym jak piszesz, że wierzysz w przeznaczenie, że wtedy jesteś spokojniejsza. Ja też tak mam...a do Warszawy jadę na początku lutego, najpierw ta straszna sesja i pisanie pracy mgr a potem...obym miała dość siły na to wszystko. ... miłego dnia i do zobaczenia :)

Gość -Len-ka-
Witaj Naomuzyka :) Dziwny dzień, a jednak ważny... z jednej strony przejrzałam na oczy, bo dziś była pewna rozmowa z Nim. Z tego wynikało, że w obecnej sytuacji będziemy znajomymi i tyle. Teraz wiem skąd czasem ten dystans. Z drugiej strony dziś jedna osoba powiedziała mi, że on chyba czuje do Ciebie coś wiecej. Z pewnych względów w najbliższym czasie będą jakieś zmiany. Trzeba iśćdo przodu. Poznałam wspaniałego człowieka, który wiele zmienił w moim życiu. Niestety te okoliczności, o których tu pisać z pewnych względów nie będę to nie są sprzyjające w rozwoju uczuć czy nawet przyjaźni. Takie życie, nie można mieć wszystkiego. Mieć kogoś ta blisko, a jednocześnie mieć świadomość, że nigdy Twój nie będzie - nie jest łatwo. Ale dla tych chwil radości które miały miejsce, spojrzeń w oczy, długich rozmów warto było :). Pozdrawiam :)

hej Lenka, jak ja Cię dobrze rozumiem ! ale los bywa przewrotny.... może jeszcze wszystko się odmieni... uszy do góry :)

Gość -Len-ka-
Przede mną bardzo trudne wybory, ale przynajmniej na dzień dzisiejszy mam jaśniejszą sytuację. Dziś w pracy na popołudniowej zmianie pytają co się stało, bo mam oczy pełne łez... ale i uśmiech na twarzy... :). Coś w podświadomości mi mówi, że może jeszcze będzie dobrze... może naiwnie i głupio wierzę, że nie przez przypadek pewnego dnia poznałam jego. A że w takich okolicznościach - ironia losu i tyle...

Mieszkam w Polsce,na północy kraju:) WiTAJcie:)w KOŃCU w domu:)Zmarznięta ale radosna..:)

Gość -Len-ka-
Już sama nie wiem co się dzieję..., ale tracę jego zaufanie do mnie. Nie powinnam mówić takich słów jak dziś. Staram się powstrzymywać emocje, ale mi nie wychodzi... Mam ochotę płakać, ale nawet nie mam sił. Miał prawo się na mnie wkurzyć. Jutro ciężki dzień, trudne decyzje, a jestem sama z tym wszystkim. I cokolwiek bym nie wybrała to i tak jest wybór nie do końca satysfakcjonujący i nieprzewidywalny. Uroki życia. Chciałabym obudzić się rano i mieć jaśniejsze myśli, jak wczoraj...

Lenka, trzymam kciuki i ciepłe myśli wysyłam do Ciebie. Marne to pocieszenie, ale masz nas, tutaj. Trzymaj się ciepło i nie trać wiary. Będzie dobrze.