Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...curlyyy_honey69

..JAK PODOBA WAM SIE URODA TEJ LASECZKI? FOTO

Polecane posty

po co pokazywać w ogóle takiego paszczaka? toć to troglodyta a nie kobita :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość justyna_1800000
ale mi moją kuzynkę Małgośkę przypomina szczególnie na 2 zdjęciu

JEzuuuu znowu ta fotka! Co za SPAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm!!!!!!!!!!!

chociaz mysle ze nawet bedac na glodzie, nie skusilabym sie na seks z ow pania :) ratuje sie figura ale co z tego:o dlatego ja sie ciesze z twarzy jaka mam! bo z figura mozesz duzo zrobisz, mozna cwiczyc i mozna schudnac, a twarz? nie mam kasy na operacje i klops..

ale masz wielkie ramiona fiu fiu.. jak kulturysta. Jedyna fajna rzecz to tylko płaski brzuch, reszta do bani. Cycki obwisłe, włosy suche bez ładu i składu, twarz zwykła bez polotu: małe oczka, orli nos i wąskie usta.

Gość .rogalikz czekoladą
TAKI DZIEWCZYNY NIE PODOBAJA SIE NAM-KOBIETOM, BO MY WOLIMY DELIKATNA,KLASYCZNA URODE... ALE POWIEM WAM JEDNO-U FACETOW NA PEWNO MA MAX POWODZENIE!!!!! WIELKIE PIESI,OPALENIZNA,DLUGIE WLOSY,KOLCZYK W PLASKIM BRZUCHU-NA PEWNO MA POWODZENIE

Gość diocletian
ale ryj spasiony i bary jak u goryla

o jakim powodzeniu ty pieprzysz dziewucho? że facetowi chce się zamoczyć to zamoczy chętnie w opalone ciało z cycem to ma to laskę rajcować. Takie powodzenie to ma każda co ma dziurę a jak przytym trochę cycka to wioooooo krasule... żałosny cały ten top

Gość jak ty się
bobo nie wstydzisz wklejać ciągle tę swoją opuchniętą facjatę i pośmiewisko forumowe z siebie robić? Już każdy rzyga twoim obleśnym widokiem

Gość nudy panie
uroda pospolita, makijaż wieśniacki strasznie szczupła ale figura niespecjalnie zjawiskowa za twarz 6/10 ciało 7/1o

Gość urody nijakiej nie
stwierdzono za krótkie, krępe łapska i cycek obwisający a twarz do wymiany

Gość potwór powrócił
kryć się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!