Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26lat

Jak dziewczyna odbierze wyznanie, że jest moją pierwszą?

Polecane posty

w charakterze bym musiał zmienic tylko kilka rzeczy aby miec idealny czyli: lenistwo byc bardziej odwazny by miec odwage więcej ryzykowac jak to zmienie to juz powinno byc ok a jezeli dalej nic z tego to nie wyjdzie to poszukam dalej przyczyn porazki . ja poprostu nie chce skończyc tylko z jedną laską w zyciu i to mnie powstrzymuje przed działaniem i chce to zmienic

"ale ja nie pytam dlaczego nie miał ogromnego powodzenia, tylko dlaczego nigdy nawet z żadną dziewczyną nie był na randce..." Ja nie byłem bo się nie podobałem. Nie było (i dalej nie ma) we mnie atrakcyjności.

"Darker - właśnie widać że coś Cię gnębi.." Durnie na kafe :D

Gość nie rozumiem....
Niezbyt urodziwą dziewczynę mógłbym mieć gdybym chciał (mam nawet taką koleżankę co widać, że jest mną zainteresowana), ale na siłę się nie zakocham, a wiązać się z nią tylko dlatego by móc sobie powiedzieć, że "już kogoś miałem" to tak jakby być dumnym, że się już nie jest prawiczkiem bo się poszło do burdelu. Do tego dochodzi zranienie tej dziewczyny, którą bym w ten sposób zwyczajnie wykorzystał. A jeśli o seks chodzi to nie wiem jakie macie sposoby, ale nie potrafiłbym pójść do łóżka z dziewczyną która mnie nie pociąga. Podobno 80% mężczyzn uprawiających seks myśli w tym momencie o tym, że robi to z inną dziewczyną. Oznacza to tylko tyle, że 80% facetów związało się z dziewczynami które im się nie podobają. Związali się z nimi tylko dlatego, że woleli to niż samotność lub ciągłe docinki ze strony rodziny czy kolegów. Ja tak nie chcę. Niestety należę do facetów bez wyobraźni więc nic dziwnego, że w oko wpadają mi jedynie piękne dziewczyny. Sam oceniam swoją urodę jako przeciętną (ani ze mnie przystojniak, ani brzydal). Pewnie powiecie, że za dużo wymagam, a za mało mam do zaoferowania. Przyznam Wam rację, ale to nic nie zmienia. i już rozumiem, czyli jest tak jak pisałam wcześniej- facet mierzy zbyt wysoko...to marzyciel, marzy o romantycznej miłości i księżniczce z bajki...tylko życie to nie bajka (wiem, że oklepane, ale niestety prawdziwe...)

Gość Chłopak z Wawa_
cream - zeby nie skonczyc z tylko jedna i tak musisz ta jedna zaliczyc

Gość charakter masz na pewno
chujowy. Ale w 5 lat terapii to się skoryguje :classic_cool:🖐️

Można nie mieć dziewczyny jeśli chłopak się nie podoba ile mozna to tłumaczyć możemy zamienić się i wtedy byś się przekonał na włąsnej skórze

"ile mozna to tłumaczyć " Zawsze się znajdą jednostki cofnięte w rozwoju.

Gość nie rozumiem....
Faith Hope Glory Ja mam 28 i pół i odpowiem jednym zdaniem Jestem brzydki. ale to akurat żaden argument, pisałam o tym już wcześniej...

"boje sie ze jak ją zalicze to nie bede wstanie jej zostawic " Pokaż jej swoją twórczość na kafe. Sama ucieknie.

Gość prawiczy prawiczek 28
nie rozumiem.... masz nogi? To teraz powiedz mi czy rozumiesz tych bez nóg? nie? to się zastanów i wróć jak zrozumiesz :P.

Gość Macra
Darker ja bym Ci tam chętnie szanse dała:D 🖐️

"Darker ja bym Ci tam chętnie szanse dała" A Ty tłucz się człowieku w ciasnym i zimnym PKS-ie przez kilka województw...

" ale to akurat żaden argument, pisałam o tym już wcześniej..." w przypadku kobiety to nie argument bo ciebie nawet jakl byś była ostatnim pasztetem to jakiś facet na materac zechce. faceci nie mają tak prosto, panimaju?

Milena20 ..nie chodzi mi o zaliczenie jak najwięcej bo mój charakter mi na to nie pozwoli i wiem ze do zaliczania nie potrzeba związku ale potrzeba super wygląd a ja jestem przeciętniakiem

Gość Macra
A Ty tłucz się człowieku w ciasnym i zimnym PKS-ie przez kilka województw... Toż to sama przyjemność :classic_cool:

Gość Macra
Jak na numerek to warto Darker Na jaki numerek? Na kilka numerków :classic_cool:

Kobiety to ewidentnie idiotki. PKS 2x hotel na miejscu wyżywienie za tą cenę to by darker wybrał sobie laskę z katalogu i zaprosił ją na całą noc. Jak by chciał jechać tylko sobie na numerek. Żadna atrakcja.

ale z góry zakładasz że jak tylko zaliczysz tą pierwszą to sie zmywasz to troche nie fair wiesz wobec tej dziewczyny, która da Ci szanse

"Na jaki numerek? Na kilka numerków " Coraz ciekawiej się robi... "miałam to wziąć do siebie?" Nie. A co mi tam... TAK! :D

"to troche nie fair wiesz wobec tej dziewczyny, która da Ci szanse" Szansę to można dać w realu. W sieci to się nazywa - negocjacjami.

chyba lepsza napalona laska czekająca na dworcu niż znudzona prostytutka w burdelu :D

Milena20..moze nie fair ale ile razy ty byłas nie faif wobec facetów?? laska da mi szanse to co moze mam sie odrazu oswiadczyc to masz na mysli??