Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co usta mowia nam

kafeterianie/ki napiszmy wkoncu prawde sobie, kim jestesmy..

Polecane posty

Gość DDD_
Dorosłe Dzieci Dysfunkcji

Gość Ja też jestem
DDD, DDA a obecnie DAA;) pod ostatnie A możecie wstawić dowolną literkę. Pewnie i tak będzie pasowało:classic_cool:

Wyobrażam sobie.. Ale najwazniejsze ze jest już wszytsko dobrze - o tym trzeba myśleć.. Ale z ciażą było wszytsko w porządku? Ja to chyba jakaś zaściankowa jestem, zawsze uważałam ze take rzeczy nie spotykają wielu osób, a jednak

Gość Danny Decoy
popierdol Baźźźźźź w przyszłości psycholog i ...seksuolog :classic_cool: nie no , kurwa , nieźle :classic_cool: :D takie pojeby same wymagają pomocy :classic_cool:🖐️ Shake, shake, shake, Senora, shake your body line Shake, shake, shake, Senora, shake it all the time Work, work, work, Senora, work your body line Work, work, work, Senora, work it all the time My girl's name is Senora I tell you friends, I adore her And when she dances, oh brother! She's a hurricane in all kinds of weather (Jump in de line, rock your body in time) OK, I believe you! (Jump in de line, rock your body in time) OK, I believe you! (Jump in de line, rock your body in time) OK, I believe you! (Jump in de line, rock your body in time) Whoa! Shake, shake, shake, Senora, shake your body line Shake, shake, shake, Senora, shake it all the time Work, work, work, Senora, work your body line Work, work, work, Senora, work it all the time You can talk about Cha Cha Tango, Waltz, or de Rumba Senora's dance has more title You jump in the saddle Hold on to de bridle! (Jump in de line, rock your body in time) OK, I believe you! (Jump in de line, rock your body in time) Rock your body,child! (Jump in de line, rock your body in time) Somebody, help me! (Jump in de line, rock your body in time) Whoa! Shake, shake, shake, Senora, shake your body line Shake, shake, shake, Senora, shake it all the time (Whoa) Work, work, work, Senora, work your body line (Yep) Work, work, work, Senora, work it all the time Senora, she's a sensation The reason for aviation And fellas, you got to watch it When she wind up, she bottom, she go like a rocket! (Jump in de line, rock your body in time) OK, I believe you! (Jump in de line, rock your body in time) Hoist those guns aleetle higher! (Jump in de line, rock your body in time) Humpin' jiminy! (Jump in de line, rock your body in time) Whoa oh oh oh! Shake, shake, shake, Senora Shake your body line Work, work, work, Senora Work it all the time Dance, dance, dance, Senora Dance it all the time Work, work, work, Senora Work it all the time Senora dances Calypso Left to right is de tempo And when she gets the sensation She go up in the air, come down in slow motion (Jump in de line, rock your body in time) OK, I believe you! (Jump in de line, rock your body in time) Somebody, help me! (Jump in de line, rock your body in time) OK, I believe you! (Jump in de line, rock your body in time) Whooooa! Shake, shake, shake, Senora, shake your body line Shake, shake, shake, Senora, shake it all the time Work, work, work, Senora!! łuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :classic_cool:🖐️

Oto moja prawda: - nigdy nie miałam w ustach papierosa - nienawidzę kłamców - mam narzeczonego od kilku lat ale o ślubie jakoś cisza:D - studiuję kierunek, po którym zdaję sobie sprawę, że będzie ciężko z pracą - mam prawko i boję się wsiąść za kierownicę - nie mam przyjaciółki - bezrobotna od 6 miesięcy:O - nikt nie chce kliknąć na te piertolone pieski:( Także chyba przegrałam życie:classic_cool:

Gość Danny Decoy
:classic_cool:🖐️:P hejka Badzieńka , Baziu , Badzienieczko , Baziuńko ,tak taaaak , tak tak 🌼 kawa dla Badziuńki 🖐️ shake shake shake senora shake your body :P 🖐️ tak se odwedziłem i widzę stare gemby żłopiące dalej ten kafeteryjny ściek zwany kawą , do następnego 🖐️:classic_cool:

pracująca, na zmianę nudząca się w pracy lub zapieprzająca ucząca się w planach ;) pisząca tutaj niegotująca pedantka i mam szczęście do ludzi - rewelacyjni znajomi, nawet i szefa mam fajnego "wygląda to jak anioł, a szydercze to" :D

ja też się wypowiem - jestem samotna i ta samotność mi doskwiera a jednocześnie - jestem na tyle aspołeczna, że nie jestem w stanie się z nikim zaprzyjaźnić a tym bardziej związać - mam od dawna nerwicę, nieleczoną więc jest coraz gorzej - mam depresję, ale - nie leczę się, czekam aż nabiorę odwagi by ze sobą skończyć, gdyż - jestem takim tchórzem, że nawet boję się nałykać czegoś - mam bulimię, pewnie dlatego, że - wychowywałam się w rodzinie dysfunkcyjnej, niepełnej, ale - nadal nie potrafię się od tego odciąć i założyć własnej rodziny - w mężczyznach często szukam ojca (bo bez niego się wychowywałam) - niedawno musiałam rzucić studia, mówię, że przez kasę, ale tak naprawdę przez depresję i nerwicę - nienawidzę swojej pracy i coraz bardziej mnie ona frustruje, jednak - fakt, że zatrudnienie jest stabilne a pensja daje godnie żyć, to nie szukam namiętnie nowej, poza tym po pracy nie mam energii na nic - kocham śpiewać, kocham muzykę - uwielbiam czytać książki - bardzo lubię oglądać filmy - kupię tanio mocny sznur 🖐️

Guma orbit jak moja umrze (przyjaciółka) to już też nigdy nie będę mieć. W ogóle nie wierzę jakoś, że można się zaprzyjaźnić w dorosłym życiu chyba już człowiek za dobrze zna życie. Nie wiem pewnie się mylę. Oczywiście poza związkiem ale to zupełnie inny temat.

Gość to i tak dobrze
że nie jesteś największym burakiem na kafe;)

Brzydulko🖐️ życzę zdrówka!! Wenus- mam nadzieję, że uda mi się uratować chociaż część mojego zjebanego życia:D Voodoo- właśnie ze względu na moje doświadczenia wiem, że już nigdy nie będę miała "przyjaciółki" powoli przestaję wierzyć, że takie słowo ma jakiekolwiek znaczenie:O

Gość to i tak dobrze
a o to i burak

Cudowna pisząc to staram się z tym oswoić. Czy przesądzone? Wycieli jej żołądek, jajniki i tyle tylko mogli, przerzuty bliskich żołądkowi min trzustce nie wiem może i otrzewnej. Ma tylko 28 lat. Waży 42 kg nie ma siły wstać a gdzie walczyć? Lekarze mówią, że nie ma szans. Może cud. Nie wiem.