Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co usta mowia nam

kafeterianie/ki napiszmy wkoncu prawde sobie, kim jestesmy..

Polecane posty

Gość skoro sam sobie odłączyłes
dlaczego robicie bagno z kafeterii??? nie macie dość tych wszystkich wyzwisk, chamstwa?? nie można normalnie porozmawiac nie obrazając się wzajemnie? :( kiedyś naprawdę tego tutaj nie było 🖐️

Gość 75C to są nieduże piersi
🖐️

Nie wiem kim jestem ja, ale czytajac wpisy 3/4 z was mniemam ze jestescie rednekami i to przez duze R...Matko, przebudziłam sie odpaliłam kompa a tu co? Jak zawsze można na was liczyć wsioki....dramat...

Gość 75c sa w sam raz
Ani dojne, ani ich całkowity brak zapomniałem ze tu trafic na temat gdzie mnie wpierdoli sie jakas chora baba to cud

Gość adiare
- JESTEM ZDESPEROWANĄ 20 LATKĄ , zdałam mature ale od tamtego czasu siedze w domu bo nie mam roboty no i tak siedze całymi dniami na kafe i czytam o was, czasem dodam coz z mojego zdesperowanego zycia. - pisze tutaj tylko wtedy jak mnie cos/ ktos wkurwii albo poprostu z nudy i braku kontaktu z kimkolwiek, bo np moi znajomi są na imprezie i sie zajebiscie bawią beze mnie, - jestem chora psychicznie ale nie wie o tym nikt, ukrywam to przed znajomymi i rodziną, - jestem alkoholiczka ale wiedza o tym tylko moi znajomi z którymi chleje conajmniej 3 razy w tygodniu - mam chłopaka romantyka a ja jestem jebaną erotomanką, - zawsze miałam wszystko co chciałam, a teraz zostałam bez przyjacoiłki, bez chłopaka w sumie tez bo wiecznie go nie ma i juz mnie wkurwia, bez kasy, bez melanży, i juz nawet bez wyglądu, bo z tej nudy tyle żre ze juz mam fałdy na brzuchu, i jestem prawie łysa bo prostuje włosy 3 razy dziennie. - lubie sobie czasami nasciemniac ze jestem bogata i szczesliwa, a tak naprawde gowno mam i utzrymuja mnie rodzice - mam zamiar w najblizszym czasie załozyc tutaj topik z propozycja zawarcia znajomosci ale zaczerniona :)

teraz ja 1. samotna 2.umwaiam się na randki przez internet:/ 3. wszytsko wiem i robię najlepiej 4. nie lubie ludzi głupich i słabych 5. jestem egoistką 6.ale sympatyczna i oltwartą 7 ciągnie mnei do luksusu... 8, choć jestem biedna.....( przynajmniej chwilowa zbieram każą złotówę na chleb:/ 9. mam prace i kończę studia 10. mam super rodziców 11.zaczełam życie w noym mieście

1. Zwlekam z obrona pracy mgr. bo sie koozwa boje 2. Nie chce pracowac w zawodzie 3. Nie mam ojca 4. Ale mam kochana mame 5. Zarabiam goowno a nie pieniadze:classic_cool: 6. Wszyscy ode mnie czegos wymagają a ja po prostu nie mam ani motywacji ani ochoty 7. Najchetniej zabilabym każda laske, która spojrzy na mojego faceta choc staram sie to ukrywac:-o 8. Jestem nawiedzona 9. Duzo osob mnie lubi i szanuje bo chyba jestem dobra osobą 10. Kocham dzieci i zwierzeta. W przyszlosci chcialabym zalozy wlasna fundacje ale poniewaz jestem niezaradna zyciowo to na pewno mi to nie wyjdzie

-kazdego dnia obiecuje zaczac "nowe zycie" -jestem cholerną mitomanką:o lubię, kiedy ludzie mi zazdroszczą:classic_cool: -studiuję kierunek techniczny, chociaż jestem walniętą humanistką a wszytsko po to, żeby mieć inżyniera i ludzie mi zazdrościli:o -szukam pracy, w której zarobię jakieś normalne pieniądze, najlepiej w biurze, aby ludzie mi zazdrościli:o -mam chłopaka, którego nie doceniam:o - staram się zmienić, chcę żyć wg. zasad pozytywnego myślenia,a le mam słomiany zapał -piszę wiersze:o

jak to na obronie:)? jasniej prosze:) hmmm... co bym chciala wiedziec? a wszystko:) ogolnie fajny temat bo mozna czegos sie dowiedziec o kafeteriuszach

Gość spragniona jola
ciąg dalszy o mnie-jestem uzależniona od słodyczy, nie jem mięsa czerwonego, z mięs jem tylko mięso ryb-tych bez ości, nie jadam jajek, bo śmierdzą; obudziłam się 20 minut temu,i czuję się bardziej wyspana niż z rana; w tym momencie słucham scootera na youtube bo lubię

Gość spragniona jola
jestem jedynaczką i cieszy mnie to, bo rodziców miałam zawsze tylko dla siebie

Ja nigdy nie ściemniam Jestem mężatką z 5 letnim stażem, mamy dwójkę cudownych dzieciaków . 5 letnią córeczkę i 9 miesięcznego synka, nie pracuje ponieważ opiekuję się dzieciaczkami szczególnie tym małym szkrabem, w sumie nie narzekam jestem szczęściarą w życiu zawsze mam fuksa :P mam fajne dwa psy boksera i spaniela :D :D :D

eh... zazdroszcze Ci, ze masz juz to za soba. Ja tez powinnam juz w czerwcu! tym co byl.... studiuje a wlasciwie juz skonczylam psychologie. kiedys marzylam o tym kierunku a teraz zaluje bo perspektywy sa takie sobie... zreszta sama sobie nie umiem pomoc a co dopiero innym:classic_cool: ciesze sie, ze mam te wiedze itd. bo jest to dziedzina, ktora naprawde mnie interesuje jednak przyszlosci z tym nie wiąze. 5lat jak psu w morde strzelil:-o

bazienka- a ja piszę właśnie pracę magisterską na temat wypalenia zawodowego nauczycieli.... :O Jak Ci się pisało na ten temat? bo mnie się wydaje, że to będzie jedna wielka masakra