Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co usta mowia nam

kafeterianie/ki napiszmy wkoncu prawde sobie, kim jestesmy..

Polecane posty

ja się odchudzam codziennie- jutro:o ostatnio jem cały czas wieczorami.. 3 dni temu frytki.. 2 dni temu pizza wczoraj frytki dzisiaj kebab 😭- ale oprocz kebaba zisiaj zjadlam 2 kanapki .. Ja malo jem .. ale napierdziele sie na noc :/ tzn nie zawsze, bo bywa okres w ktorym jem tylko max do 18, a potem jest tydzień taki jak ten ...

no ja właśnie od momentu jak zachorowałam, czyli od piątku w sumie, to nie jadłam dużo, najwięcej owoców jakichś, i przeważnie w ciagu dnia, wieczorami nie. i teraz taka mnie ochota dopadła... ehhh, od jutra zacznę na poważnie.

to jak najbardziej powodzenia Ci życzę :P Ja to czekam na przeprowadzke wkońcu.. A że mój facet nie je po 17 czasami po 16 .. I odżywia się w miare zdrowo- odchudza się - to będzie mi łatwiej :) A nie tak jak Ci każdy wieczorami na kolacyjke wpada do kuchni a ty o herbacie :P W ogóle ten skurczybyk 10 kg stracił w połtorej miesiąca bez ćwiczen! 💤 a ja za to ciągle przybieram..

obżartuch :P:P ja od jutra tak na poważnie, chociaż te kilka dni teraz to było dobre przygotowanie.

ja nigdy nie ćwiczyłam.. bo nie musiałam ale odkąd kupiłam sobie auto to 3 kg przybyło... A że byłam w miare chuda- to te 3 kg widać i to bardzo :o TEraz się nie wazyłam, może to już 4:o No to powodzenia :D Ja jeszcze przezyje 2 tyg- bo i tak święta idą.. :) Może też je przeczekaj.. :D Bo lepiej zeby nie robić takich szoków organizmowi - raz jesc normlanie raz nie jesc.. :)

jak do świąt bym nic nie robiła, to nie... o nie! w życiu! przecież ja bym chyba przez drzwi nie przeszła i cała garderoba do wymiany :D i tak mam już problem z wciśnięciem się we własne spodnie :O a i tak nie mam nawyku obżerania się w święta

a niestety należę do tych troszkę hojniej obdarowanych przez naturę (ale w cycki poszło przede wszystkim! :classic_cool:) a chciałabym być chuda :(

Zadowolona za piersi jestes?:D mi moje 75 c przeszkadza czasami jak nie wiem :D ja też nie siedze przed tv i nie jem. Ale wigilia u mnie i faceta = 2 kolacje:P a wszytsko takie pyszne... w święta głownie moimi przekąskami są szyszki - które uwielbiam , kocham i moge jesc kilogramami :) 1 dzień- cały dzeń jezdzenia po rodzinie = jedzenie jedzenie jedzenie 2 dzień - przyjezdzają do nas = jedzenie jedzenie + podjadanie przy przygotowaniach

już nauka? Ja to nawet o tym nie mysle:P pierwsze zaliczenia dopiero za miesiąc :) Dobrej nocy👄 broskve- powodzenia tam z tym odchudzaniem:P wytrwałości Też sie zbieram, paa 🌼

wenus, a mi z kolei nie bardzo pasuje jak piszesz, że szczupła a taki obwód, bo 75 to pod biustem w ajlepszym wypadku 80, Ty dobrze to mierzysz? ja jestem ogólnie mała, bo i niska jestem, więc biorąc pod uwagę proporcje, to jest jak najbardziej za dużo :P

Z jakiego regionu jesteście? Mieliśmy pacjenta z południa Polski, którego tam też nie chcieli leczyć, nie dawali mu już szans. Facet jest po 40-tce. Niedawno widziałam go w telewizji w jakimś programie. Ma się dobrze. Jeżeli mieszkacie gdzieś niedaleko Gdańska, to w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym mają świetnych onkologów. Właśnie oni robią tę chemioterapię dootrzewnową. Wykonuje się ją przy raku żołądka, jajnika, jelita i przerzutów do otrzewnej. Spróbujcie.

Tak po poskiemu ten HIPEC, to płukanie jamy brzusznej ciepłą chemią. Wycina się guzy, przerzuty, potem wkłada się do brzucha dreny i płucze tą chemią. Wszystko podczas jednego zabiegu.

I powiem jeszcze, że oni nie skreślają pacjenta nawet w starszym wieku. Ostatnio przeprowadzali ten zabieg na 65-letniej kobiecie. Nawet gdyby nie wyleczyli jej całkowicie, to daliby jej więcej czasu. Jeśli chciałabyś namiary na tego lekarza, to pisz: magdooosia_85@o2.pl

to Ci fajnie, ja jestem już po dwóch kolokwiach ! ale opłacało się wczoraj siedzieć do 2bo mam 5 :classic_cool: w tym tygodniu jeszcze jedno :O

ja kupuje 75 c, ale mam na najmniejszych haftkach zapięte, może i pomyśle o mneijszym obwodzie, szkoda ze nie mam pod ręką centrymetra:P Rzata- gratulacje:D :) Mam nadzieje że też mnie 5 nie ominą:P

A dziękuję dziękuję Wam :-) dzisiaj też niemałe zapieydalanko Wenuska pewnie same piąteczki mieć będziesz :-)

Jestem stukniętą nastolatką, lubię jarać zioło, manipuluje innymi (nieświadomie, automatycznie wręcz), jestem cholernie próżna, chcę być aktorką, mam w dupie naukę, mam totalnie altruistyczne zapędy, lubię być pacyfistką, nigdy nie zapalę fajki i zajebiście mocno kocham mojego faceta. pisendlof