Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co usta mowia nam

kafeterianie/ki napiszmy wkoncu prawde sobie, kim jestesmy..

Polecane posty

No własnie :) Wiem że i tak mam za dobrze.. Ale też nie zapeszyć bo nic nigdy nie wiadomo. Zdaje sobie sprawe że moje problemy, zmartwienia przy zmartwieniach innych osób są.. no po prostu ich nie ma. Chociaż tutaj mamy wszyscy jeden problem :D Jeden dzien to moze i tak, ale 3 dni nikt stąd nie wytrzyma bez kafe :classic_cool:

ja jednak idę już spać bo mnie coś muli po dzisiejszych zajęciach na uczelni:D jak na dzisiaj za dużo wrażeń, dobranoc🖐️

oj mnie też, bo wstałam dzisiaj o 6-00 i na zajęcia. Pewnie bym nie wstała gdyby moj M u mnie nie spał i nie zmusił do wstania :o Dobranoc, Miłej nocki i do jutra do 11 :D🌼

cześć 🖐️ dobra, to ja se zrobię odwyk, ciekawe ile wytrzymam, ha! :classic_cool: od teraz bye 🖐️ testujeme silnom wole :classic_cool:🖐️

A ja jestem młodą gówniarą ale za to poważnie pochodzącą do życia:) Bo ono potrafi dać niezłego kopa w du*sko ;) po technikum mam zamiar iść na prawo a potem do policji:)

"mailuje z pewnym osobnikiem z kafeteri co jest baaaaardzo wciągające" hahahaaa jeszcze z jakimś gówniarzem prawikiem piszesz licząc na seks :classic_cool:

Gość spragniona jola
ej, to że się prywatnie rozmawia z kimś z kafe, to nic złego; ja piszę z chłopakiem na gg bez żadnych podtekstów; Zenadzie, nie czepiaj się Wenus

Spragniona- no coś Ty, przecież kontakt z osobą płci przeciwnej zwlaszcza mailowy zawsze dochodzi do jednego, do seksu :D:D ;) Ach to kafe, nawet już wrażenia takie zachowanie na mnie nie robi:o chyba muszę sobie również odwyk zrobić :D

Bo jest przesympatycznym facetem z którym można pogadać :) Ale widze że dla Ciebie taki kontakt zawsze oznacza jedno, więc kto tu jest mistrzynią od lodów? pochwal się

Gość spragniona jola
no tak, i przez ekran dojdzie do wiatropylnego zapłodnienia:)

Nie da się 😭 takich rzeczy to ja nie potrafie przez komputer, ja tylko się tak zapładniam :D🖐️ Ja jestem mistrzynią we wszytskim co robie :classic_cool: Droga Żenadko. A zresztą twój nick Cię wystarczająco odzwierciedla. Idę spać, dzięki za rozbawienie mnie na sam koniec:D 🖐️