Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniej niż zero to polski facet

Polscy faceci są żenujący w swoim skąpstwie i sknerstwie - jesteście zerami !!

Polecane posty

facet z klasa zawsze proponuje - no pewnie ,że tak .. kobieta zawsze miała , ma i będzie miala ciężej od facetów w zyciu i tak..

offerma- a czy nie rozumiesz ,że poprostu kobiety są słabsze fizycznie? dlatego nie moga konkurować w sporcie z facetami ani pracować w kopalniach itd?

Gość polski facet
Nie, nie kazdy wie, ze kobietom trudniej znalezc prace. Ja tego nie zauwazylem w zadnej z moich firm, ani moja kobieta, ani przyjaciele. Pewnie sa jakies firmy, gdzie jest gorzej kobietom, mezczyznom, blondynkom, rudym, gejom czy grubasom albo tez niepelnosprawnym. Masz racje, nie rozumiem Cie. Najpierw piszesz z pretensja "nie musicie rodzic dzieci", a pozniej "niby nie muszę rodzic dzieci ,ale chce je mieć i kto ma je za mnie urodzić" :o To zdecyduj sie - musisz, czy chcesz, bo belkoczesz :o

Gość polski facet
facet z klasa zawsze proponuje "oczywista oczywistoscia jest, ze kobiety maja trudniej w zyciu zawodowym! i jak pracodawca ma do wyboru dziewczyne i faceta - wszystkie warunki identyczne - wybierze faceta" zwlaszcza jesli chodzi o prace w zlobku, pizzerni, przy przygotowywaniu slubow czy w salonie z damska bielizna albo jako pomoc krawiecka :P

I co jeszcze.. U facetow np nie liczy się tak bardzo wyglad , kobieta zawsze musi wyglądac pieknie nawet po kacu i nieprzespanej nocy.. facetom więcej wolno . Moga zaliczać panienki ,rzucić żonę i wcale nikt nie bedzie zaskoczony, a kobieta jakby sie ,,puszczala" i rzucila swojego meza to by było niewybaczalne.. itd..

polski facet- tak te zawody ,ktore wymieniłeś są rzeczywiscie super płatne.. Mi chodzi i prace w firmach , o zatrudnianie lekarzy ,prawników itd..

Gość polski facet
Monique - nikt nie kaze kobietom pracowac w kopalniach. Ani tez facetom. A rownouprawnienie nie polega na przymusie, a na prawach. I kobiety z tych praw korzystaja, jesli chca, jesli czuja sie na silach. Moja kolezanka jest kierowca TIRa

Gość polski facet
Monique888 polski facet- tak te zawody ,ktore wymieniłeś są rzeczywiscie super płatne.. Mi chodzi i prace w firmach , o zatrudnianie lekarzy ,prawników itd.. Przypominam, Twoj argument brzmial: facetom latwiej znalezc prace :) Ale powtarzam - wsrod moich znajomych kobiety nie maja problemu z praca w wymienionych zawodach, o ile posiadaja kwalifikacje. Moim dyrektorem jest kobieta. Moja przyjaciolka ma male dziecko i niedawno zmienila posade.

tu nie chodzi o wynalazki bo może faktycznie faceci mają bardziej ścisły umysl ,ale chodzi o normalną prace na wysokich stanowiskach

Gość a mi szkoda
ale się doborowe towarzystwo zebrało do wyliczania kobiecych wad! :D biedactwa... rozumiemy, że ktoś was kiedyś skrzywdził (czy też: nawet nie był uprzejmy skrzywdzić;) ) trzeba się rozejrzeć, poszukać kogoś, kto pocałuje, podmucha w rankę;) czy tam spuścić z krzyża :)

Gość polski facet
offerma, sam powinienes wiedziec, ze parytety to zle rozumiane rownouprawnienie. dajcie ludziom wybrac ludzi ktorych naprawde cgca w rzadzie. Co do umyslowosci kobiet, nie zgadzam sie. Obecnie duzo wynalazkow jest zarejestrowanych przez kobiety. Ja nie uwazam kobiet ani za gorszych ani za lepszych pracownikow, zreszta same kobiety sa rozne. Widac po Monice :P

Gość polski facet
Ale sie ubawilem. Zatem, facet powinien placic za wszystkie zakupy kobiety tylko dlatego, ze potencjalnie ma on wieksze szanse by wejsc do zarzadu firmy :P

Nie miałam jeszcze do czynienia z facetem, który nie chciałby za mnie zapłacić, więc nigdy nie płaciłam.Teraz jestem z kimś za kogo czasem płacę, ale to dlatego, ze sama chcę. A propos polaków za granicą, to dla mnie jest to temat rzeka

Gość polski facet
Nie 10% a ok. polowa. W krajach rozwinietych. A co do feminizmu i bzdurnych zasad, nawet nie chce o tym slyszec, bo niektore feministki sa tak durne, ze az glowa mala. Nie ma mowy o sztucznie narzucanym pseudorownouprawnieniu.

Gość polski facet
a swoja droga doprowadziliscie temat do absurdu :o teraz bedzie porownywanie zarobkow przed randka?

Gość polski facet
Po prostu uczylem sie na studiach i profesor opowiadal nam odkryciach naukowych ostatnich lat, jest ich teraz bardzo duzo i duza czesc nich jest dokonanych przez kobiety. Natomiast co do feminizmu, pisalem o tym prace semestralna i istnieja jego trzy rodzaje, najbardziej skrajny jest blizszy damskiemu szowinizmowi niz rownouprawnieniu, wiec nie mozesz tego zrownywac.

Gość polski facet
te dane o ktorych mowie dotycza gl. USA, w Polsce jak powinies sam zauwazyc wciaz pokutuje podzial obowiazkow i rol spolecznych, kobiety same czuja sie predysponowane do zajmowania sie ogniskiem domowym, ale tendencja ta ulega zmianom. Po czesci zmienia sie model myslenia, po czesci warunki ekonomiczne - duzo kobiet musi pracowac. Ale realnie raczej nie spotykam sie z przejawami zawodowej dyskryminacji kobiet. Dobranoc

Gość regres to największa sknera
kafe :D

Gość spocony sexy men
Regres ty patałachu :O

Gość polski facet
Nie rozumiesz ze to co tak naprawde podajesz niby jako przyklad rownuprawnienia jest zaprzeczeniem rownouprawnienia. A o co chodzi z Regresem? Idzmy juz spac :P

Monique888: Chyba juz przeginasz. Wszystkiemu winni sa faceci. Narazie nie widze tylko zeby nas obarczano winą za to ze macie okres. > "offerma- a czy nie rozumiesz ,że poprostu kobiety są słabsze fizycznie? " ... ale zarabiac maja tyle samo, tak ? Na top hierarchii w firmach nie idzie sie bo sie jest kobieta tylko dlatego ze sie dobrze kieruje firmą. ------------------ Do innych dam: Ja zarabiam tyle samo co faceci wiec place za siebie wiec jestem głupia a faceci sa nieudacznikami. -------------------- Do "mniej niż zero to polski facet:" > "Tak było jest i będzie w kulturalnym środowisku, że za stronę finansową związku odpowiada mężczyzna. Tylko miernoty i frajerzy myślą inaczej, taka jest prawda" Wspolczuje twojemu facetowi, o ile jeszcze nie uciekl. Takie teksty to typowy bullshit zeby za pomoca wpychania facetom poczucia winy skubac ich do ostatniej zlotowki. > "Mężczyzna z klasą zawsze powtarzam ZAWSZE płaci za swoją kobietę i nie podlega to w ogóle dyskusji." Tez bullshit. Przede wszystkim SWOJA kobieta to ta z ktorą spie, zyje, zarabiam. Wiec mamy WSPOLNA KASE. PODSUMOWANIE: WIEM i to jest zaobserwowane wszedzie dookola ze seks z kobietami maja nie ci co za nie płacą. Pomyslcie o tym chłopcy i mężczyźni. To was skubią z tego na co zapieprzacie, i nie macie zadnej gwarancji ze cokolwiek dostaniecie w rewanzu.

Gość i co sie rzucacie
przeciez offerma ma racje

regres to największa sknera kafe " chcesz o tym pogadać ? czy tak tylko zaszczekałaś ? :D

Gość facet z klasa zawsze proponuje
tutaj polowa osob nie zrozumiala tematu topiku:o nie chodzi o to jak jest w zwiazku, ale jak jest podczas randkowanie na poczatku znajomosci.

Gość facet z klasa zawsze proponuje
realzomek "PODSUMOWANIE: WIEM i to jest zaobserwowane wszedzie dookola ze seks z kobietami maja nie ci co za nie płacą. Pomyslcie o tym chłopcy i mężczyźni. To was skubią z tego na co zapieprzacie, i nie macie zadnej gwarancji ze cokolwiek dostaniecie w rewanzu." "Sa dwa rodzaje facetow: 1. Ci co płacą za kobiety. 2. Ci co je rżną. Pierwszym juz bylem, poki nie zmądrzalem." gratuluje przejscia na wyzszym poziom debilizmu

Dziekuje. Dla tych co znaja angielski: http://exposingfeminism.wordpress.com/shaming-tactics/ http://dontmarry.wordpress.com/2007/07/26/shaming-language-how-to-beat-it/ Pare przykladow z powyzszego: # You guys dont have it as nearly as bad as us women! # Youre just afraid of losing your male privileges. # Your fragile male ego # Step up and take a chance like a man! # Grow up! # You are so immature! # Do you live with your mother? # Im not interested in boys. Im interested in real men. # You are insensitive. # You need therapy. # I bet you are fat and ugly. # You cant get laid! # Loser! # How can you be so shallow and turn down a single mother? # No woman will marry you with that attitude. Wystarczy ?

Gość dobre dobre dobre
21:34 [zgłoś do usunięcia] Monique888 zupełnie nie rozumiem bogatych facetów lub zamoznych ,albo takich co poprostu mają troche kasy ktorzy sa skapi dla swoich kobiet.. No to glupia jestes. Facet co ma kase ale nie trwoni jej na kobiety chce wiedziec , ze ta kobieta jest z nim dla niego a nie z powodu jego kasy. Innymi slowy - nie chce blachary i nie uznaje tanich co leca na sponsoring. To jest proste jak budowa cepa.

"Sa dwa rodzaje facetow: 1. Ci co płacą 2. Ci co je r...." 'facecie z klasą co zawsze proponuje' (a nick nalezy do kobiety of coz). Tak sobie pomyslalem co do Ciebie, (zabojczy ten nick, to fakt): Ty masz juz faceta z punktu 1. Moze przydalby ci sie facet z punktu 2 (o ile nie jestes za daleko ode mnie. W cybersex sie nie bawie). To ponizej to moj e-mail: RealZomek@h22.homelinux.net ----

Brawo "dobre dobre dobre". Dokladnie tak. Sprzedawcy Mercedesow wiedza jak sie sprawy maja. Przychodzi 'dzentelmen' w garniturze i z blondynką u boku, oglada wozy, nastepnie dziekuje i idzie do domu. Przychodzi łachudra w dziurawych dzinsach i kupuje dwa placac gotowką. Ja tak robie z panienkami. Jesli ktoras jest ze mna to nie dlatego ze wie ile mam w portfelu. Tekscik jaki czesto spotykalem: "Ile moglbys mi dac zeby mi pomoc ?" Odpowiedź: "Zlotko. Gdybym ci tyle dal ile moge - wylądowalabys u czubkow". ---

Gość zdfas
up