Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xavierskaja pinda

Kolejny Sylwester w domu, moja młodość mija przed TV ;/

Polecane posty

Gość xavierskaja pinda

Nie mam z kim iść gdziekolwiek ;/ Mam mało znajomych, każdy już coś zaplanował i nie ma dla mnie miejsca żeby też się pobawić. Porażka ;/ Myślałam że na studiach się coś zmieni, miałam iść na koncert, ale nie wypali oczywiście i muszę zostać w domu do samego Sylwka :O I tyle z mojego życia :(

Gość xavierskaja pinda
no widzę że wszyscy tu się będą dobrze bawić?

Gość mgła nad miastem
moja młodość już minęła, jestem dawno po studiach i nadal przed tv, przywykniesz

Gość xavierskaja pinda
a ja nie chcę przed tv, mam 21 lat i rok w rok to samo!

Gość mgła nad miastem
myślałam że takie młode osoby nie mają tego problemu, ja ogólnie nie jestem zbyt towarzyska więc to trochę na swoje życzenie

Gość ona_76
witaj w klubie, tez mam 21 lat i co prawda zdarzyly mi sie super sylwki ale np. rok temu siedzialam w domu i teraz tez sie na to zapowiada i tez myslalam ze studia to zmienia :( a skad jestes?

Gość mgła nad miastem wybierz sie
ze mna na sylwka, jak nie masz nic ciekawego do roboty. Ja tez sie bede nudzil.

Gość na kafe będzie dużo ludzi
nie martw się o towarzystwo :)

Gość xavierskaja pinda
ja z małej miejscowości, ale teraz w wawie jestem i miałam iść na koncert polsatu, ale już to widzę :O a ja jeszcze NIGDY się nie bawiłam nigdzie, zawsze w domu z rodzicami przy uroczystej kolacji, a potem do 24 przed tv i zazdroszczę zawsze ludziom że się bawili, teraz ja chcę się pobawić na widowni pod sceną :(

Gość na kafe będzie dużo ludzi
Ja od paru lat mam chłopaka i spędzamy sylwka razem, ale wcześniej też często siedziałam sama przed telewizorem. I naprawdę tego nie rozumiem: dlaczego w ten wieczór nie puszczą jakiegoś normalnego filmu fabularnego, tylko transmitują te głupie koncerty? Wiadomo, że kto ogląda wtedy telewizję, to nie jest właśnie na zabawie i taka transmisja po prostu go nudzi.

Gość mgła nad miastem
jestem z w-wy i mam 34 lata, nadal chętny?

Gość doruniaaaaa
ale zdaża Ci sie wychodzic gdzies ze znajomymi w zwykly weekend np.? czy zawsze siedzisz w domu? Sylwester to impreza jak kazda inna tylko ludzie wiecej szumu kolo niego robia niz jest warta

Gość mgła nad miastem wybierz sie
Ja mam 33 i z centralnej Polski, wiec calkiem blisko. A masz jakies wymagania, co do osobnika plci meskiej?

Gość mgła nad miastem
napisz coś o sobie, odpiszę na pewno nel1@onet.eu

Gość mgła nad miastem
musi mieć sporego badąga, bo jestem niewyżyta :)

Gość mam tego dość............
widzicie i już się prawie umówili:) a kto pójdzie ze mną?? mam 20 lat, jestem z Kalisza, 165 cm, miła, sympatyczna, koszty na pół

Gość biuro karier
mnie też nie pociesza bycie na cafe w sylwestra, sorry bez urazy ale to żenada po prostu, szukam wysokiej blondyny, szczupłej i atrakcyjnej, stawiam hotel i zabawę w klubie w Poznaniu, piszcie robertma@interia.pl (nie myślcie sobie, żadnego seksu, mam żonę)

Gość ftgftgfg
to po co ci szczupła wysoka, atrakcyjna blondyna jak nie chcesz sexu? nie moze byc przecietna, normalna tak do rozmowy? achaa ty tylko umiesz z blondynkami gadac , inne to juz nie twoj poziom rozumiem, przy brunetkach czujesz sie malo dowrtosciowany

Gość też siedzę samiutka
kurczę nie mam odwagi tak się umówić z kimś z sieci, posiedzę przed tv zwłaszcza, że jestem niską brunetką:(

ja miałam z roku na rok coraz ciekawsze sylwki, a w tym roku lipa, bo bd wtedy w końcówce 6 miesiąca ciąży i nici z imprez :( także jak Was nic takiego nie trzyma to kombinujcie!!!

Gość biuro karier
nie gniewajcie się, uważam, że lepsza kawa na ławę niż mydlenie oczu, wolę wysokie blondynki, dobrze się przy mnie prezentują, mam 198cm wzrostu, małe kaszaloty odpadają:) nie zdradzam mojej żony, mamy układ, ona jest w USA jescze przez 2 mce i nie chce abymnm siedział w domu, ona też idzie z kimś potańczyć, tam to normalne, u nas zaraz się wszyscy wyżywają

Gość gghgjghjg
tak to jest jak w duszy się miało młodość i było kujonką, taki wasz los:(

Gość gghgjghjg
ja sobie na 2 przeleciałam, było super, świadectwo ok, a na brak towarzystwa nie narzekam, żal mi Was:(

Gość monika riczartson
o co ci kużwa chodzi? poje..ło cię czy co?

Gość Polak w Holandi
Ee,, Tam ja tez siedze w Holandi juz 6 miesiecy i dzis spedzam sylwka przez tv. troche kiepsko bo chcialem wyjsc na miasto ale troche boje sie z moim jezykiem :)

Gość vroclavianka25
A ja mam 25 lat, Sylwestra spędzam samotnie ale moja własna, świadoma decyzja, miałam kilka fajnych propozycji ale zwyczajnie mi się nie chce, jestem przemęczona i te 2 dni chcę poświęcić tylko dla siebie. Zrobię sobie wieczór pielęgnacyjny, coś dobrego do jedzenia, nadrobię braki filmowe :) życie potrafi być piękne, ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec. Trochę więcej optymizmu, głowy do góry jeszcze nie jeden sylwester przed nami :) a pokochać siebie to szansa na romans długi jak życie... jak chcecie to możemy się tutaj umówić i spędzimy sylwestra razem na kafe :)