Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoNsTaNcIja

prośba o jakąkolwiek pomoc

Polecane posty

Gość i to matkiiii
ale numer, na siłe wrabiają faceta w dziecko a później zostają same. Nie umiecie się zabezpieczac to po co idziecie z nimi do łóżka. Szkoda tylko dzieci, bo na samym starcie mają juz spieprzone życie.

Gość KoNsTaNcJaaa
Dziewczyny ja mam urwanie głowy w pracy i nie bardzo mam jak odpisać na każdego emaila. Dziekuję tym trzem dziewczyna które mi pomogą. Jestem wam wdzięczna za każdy drobiazg. Dobrze,że są jeszcze tacy ludzie jak wy. Jabadaba du wyślij mi jeszcze swój numer konta żebym Ci mogła pieniążki wysłać. Jeszcze raz dziękuje wszystkim.

Gość blekit nieba
nic sie nie martw, że cie dziecko nie obudzi w nocy, bo jak tylko głośniej westchnie - będziesz na baczność stala choć nie wiem jak zmęczona pójdziesz spać. A karmienie piersią jest niezapomnianym fantastycznym przeżyciem i do 6 miesiaca pokarm ma właściwości :"szczepionki" a karmienie sztuczne ma jedną wadę, którą musisz wziąść pod uwagę - mianowicie cena mleka. Jest drogie, a dziecko trochę tego potrzebuje, co w twoim wypadku ma znaczenie))

Gość KoNsTaNcJaa
No dużo osób mówi mi tak samo jak Ty,że dziecko tylko westchnie,a ja będe już stała na baczność. Teraz mi się to trochę nie realne wydaje. A co do karmienia butelką to ja nie miałam na myśli sztucznego mleka,bo mnie na takie zwyczajne nie bedzie stać. Myślałam o odciaganiu i karmieniu butelka. :)

Gość KoNsTaNcJaa
Dlatego,że wtedy będe miała pewność ile dziecko zjadło i że pojadło. A jak będe karmić piersią to nie będe miała takiej świadomości.

Gość typowe dla takich kobiett
pamiętaj tylko jk urodzisz, to zaraz rób drugie, to wtedy więcej za darmo dostaniesz. Nie będziesz musiała pracować, dzieci ciebie będą utrzymywać.

Gość KoNsTaNcJaa
Po co takie komentarze? Nie rozumiem. To świadczy tylko o stopniu Twojej inteligencji. Jakby świat się składał z samych takich ludzi to by wyglądał jeszcze gorzej niż teraz. Dobrze,że takich inteligentnych jest mało :) pozdrawiam