Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka:)

Mam 152cm wzrostu :) Współczuję dziewczynom pow. 162 cm - to takie przykre

Polecane posty

"Ja myślę, że te 152cm to lekka przesada. Ideałem było by mieć 160-164cm. Powyżej to już rzeczywiście za dużo dla kobiety szczególnie kiedy dojdą szpilki 10cm " Ja mam 169cm i nie wydaje mi się żebym w szpilkach była za wysoka :)

Gość do wege
162 w 10 cm szpilkach przewyzsza facetow abuhahahaha daj spokoj dziewczyno nie każda mierzy w facetow karlow co maja max 175. ty musisz szpilki zakladac, bo inaczej wygladasz tragicznie w swoich krotkich szkitkach, najgorsze co moze byc to niska laska w adidasach

"Ja mam 169cm i nie wydaje mi się żebym w szpilkach była za wysoka" Każdy ma swoje zdanie :) Ja po sobie zauważyłam, że im wyższy mężczyzna tym bardziej podobają mu się niskie, drobne kobiety.. dlatego nie chciałabym być wysoka.

Gość dżoana k.
o borze, przegrałam życie :O mam 3 cm więcej od autorki, mam 22 lata i już nie urosnę. Zabijcie mnie.

dlaczego mi dokuczacie?Teraz przez was placze😭

ROSALINDA PACZEKO -> ja zauważyłam co innego, ale jak to napisałaś każdy ma swoje zdanie :) Nie przeszkadzałoby mi nawet jakbym miała te 2 czy 3cm więcej :)

Nie lubie was idzcie stad!

Gość dżoana k.
oj zlitujcie się, przecież facet, który się z wami zwiąże nie patrzy na wzrost :|

jestem Bi Umuwimy sie?Bo tak naprawde chlopy mnie nie chca:(:P

Gość Beeeelll543
hahaha jaki durny podszyw bazi hahahhhh a teraz stąd ładnie wyjdź :classic_cool: 🖐️

Gość kikidee
ludzie przeciez to prowokejszyn

Gość do autorkiii
Ty mała lampucero! Mam jakoś 175 i jestem wychwytywana wśród facetów. Nie każdy musi być karłem

Gość MalaWaritkaSpodWarszawy
Ja mam 168cm (sredni wzrost), moj narzeczony ma 172cm :) Niestety glupio mi przy nim nosic obcasy wieksze niz 4 cm :) Ale i tak nosze :D

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość f12f211f
ja mialem dziewczyne co miala 152 cm bardzo mala stope nie mogla nigdzie dostac szpilek i juz pozniej sie czulem jakbym ruchal dziecko

Gość MalaWaritkaSpodWarszawy
hahahahahahahahahahahahaha :D DOBRE

Gość to zależy od faceta
ja mam 174 cm i zawsze mialam wysokich facetow, moj obecnie mąż ma 192 cm i wcale nie podobaja mu sie niskie dziewczyny, zreszta komicznie by z taka wygladal i jakos nie wyobrazam sobie tego :D a ja w 10 cm szpilkach i tak nadal jestem od niego niższa:)

Gość butlazgazem
Bazienka niepszejmój sie te baby ci zazdroszczom wyglondu i ze pszepienkna jestes dziewczyna i niezwracaj uwagi na te dórne komentaże od tyh plytkih ludzi co majom w glowie siano zamiast rozumu:)

Gość butlazgazem
Bazienka my jestesmy nisze i najlepsze nie?:)

butla z gazem zgadzam się :) Najfajniejsze i najseksowniejsze i najsłodsze są kobiety do wzrostu max 159 cm :) A ci, co mi dokuczają, mają na pewno kompleksy, że odstają od reszty społeczeństwa :)

Gość Karlica jesteś
Śmiesznie wyglądaja takie kobiety,duże głowy,krótkie nogi.Takie osoby mają zaburzone proporcje ciała.I mówię to ja,mająca 162 cm.Wolałabym mieć 178 niż 152(!).A już nie daj Boże jak taka karlica przytyje trochę.

:p Jakaś uprzedzona do wysokich jesteś czy co? Ktoś wyższy zrobił Ci kiedyś jakąś krzywdę?

Gość Karlica jesteś
Ona ma 152 cm i to jest ta krzywda.Próbuje sie jakos pocieszyć.

Wysokie osoby bardzo lubię, sama mam wysokie koleżanki. Czuję się przy nich bezpiecznie i zgrabnie przede wszystkim, ja na szpileczkach, w soich malutkich ciuszkach, a one w adidasach w dużych ciuchach. Poza tym wszyscy się do mnie miło zwracają, uśmiechają, faceci są opiekuńczy dla mnie i delikatni a wysokie kolezanki po 170 cm traktują jak kumpli, klepią po plecach itp :)

Ja wiem, że to głupie prowo jest, ale nie moge sie powstrzymać.... Mam 170 ( w butach 177) a moje piękne długie nogi kończą się tak wysoko, że ty ze swoim 152 możesz mnie najwyżej w dupę pocałować :D