Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka:)

Mam 152cm wzrostu :) Współczuję dziewczynom pow. 162 cm - to takie przykre

Polecane posty

Gość ja mam 160 i uważam
ładnie się wypowiadacie o kobietach w ogóle, "ryj", "do ruchania"

Gość Facet Prawde Ci powie
Zdesperowana ale nie sadze ze to zdjecie wogole komus moze sie podobac , jestes tragicznie. Szczerze mowie, nie chce cie zdenerwowac. Bazienka masz twarz krasnala , zamiast palcow parowki, nozki jak u swinki, plaski nos.

Mam 185 cm i pluje na krasnale i wysokie modelki z konskimi twarzami!!

Gość ja mam 160 i uważam
domowa zona, to bylo cos w rodzaju ironii :o

Zdesperowana twoje oczy wygladaja jakbys miala zacme, a broda jest za dluga.

ja mam 160 i uważam Moze i mieli krotkie fujarki , ale ty jako przedstawicielka plci "pieknej" ssalas i polykalas ich sperme:) Do bata dziewczynko , taka twoja rola.

Ty, co się podajesz za faceta - musisz mieć całą mase kompleksów. Nudzisz się, bo nikt Cię nie lubi i całymi dniami obrażasz innych przez internet. A Domowa Żona jest ładna akurat, więc nie wiem, co chcesz od niej?

Gość torebka w zielone groszki
wysocy kolesie z reguly nie sa wcale tacy przstojni . Ta regula sprawdza sie przynajmniej na moim roku na studiach :P

Nie mowie ze jest brzydka krasnalu , tylko ze zdjecie jest slabe.

"Facet prawdę Ci powie" - jersteś wstręnym, zazdrosnym babskiem. A jedyna Twoja rozrywka to kafeteria.

Gość ja mam 160 i uważam
w życiu krotkiej nie ssałam, pajacu. Jak zobaczylam to parsknęłam śmiechem i kazalam spierd... w podskokach :D Pomarzyć sobie możesz, twojej fujary zagrzybialej bym nawet kijem przez szmate nie tknela.

Bazienka ssij:) ja mam 160 i uważam- Nie dopuscil bym do tego. Jak zobaczylas...czyli mialas zamiar wsadzic sobie meskiego chuja ( ktory dziennie kilka razy uzywany jest w celu oddania moczu ..badz co badz pozbycia sie bakterii z organizmu) do jamy ustej ktora jest niezbedna by przezuwac jedzenie. Milego ssania dziweczko:)

"ja mam 160 i uwazam" - dobre :) ale to na 90 %jakieś głupie babsko. Jeśli faktycznie facet, to na pewno jakaś cipa :)

To kobieta - facetowi nie chciałoby by się robić takich długich wpisów :) To coś, co si ę podaje za faceta, jest zazdrosnym i zawistnym babskiem :D Co jeszcze powiesz babolu?

Bazienka masz 150 cm wzrostu i smiesz sie zwracac wogole do mojej osoby?? Hitler takie osoby jak ty na pal by ponabijal.Mutancie , mama otwiera ci drzwi , czy chodzisz z taboretem by do klamki dostac??

Już wiem - to jakieś wielkie, zazdrosne babsko :D

Zamowilem sobie przed chwila pre paida do wowa na allegro, bede napierdalal bo 7 grudnia cataclysm wszedl i mozna lvlowac do 85 lvla. Moj warlock bedzie najelpszy na bl-u. Rozumiesz cos z tego?? Jesli nie to pewnie dlatego bo nie jestes facetem krasnalu.

Od 145 czy tam 143cm w dół to już karłowatość...więc autorce niewiele brakuje

Gość ogolnie na Kafe jest silne
LOBBY wysokich . jacy to oni nie sa sexy zaradni kasiasci itp. Tyle ze ta mydlana banka "peka" w prawdziwym zyciu. Z reguly najfajniejsi i najatrakcyjniejsi faceci sa conajwyzej sredniego wzrostu, ludzie z wypchanymi portfelami to male grubasy w garniturach :) a niskie dziewczyny chyba naprawde maja wieksze powodzenie (widze co sie dzieje z moim kolezankami). Dla 2 malych lasek 2 facetow zostawilo swoje "modelki", inne znow ciagle placza ze zaden ich nie chce i ze wszystko szybko sie konczy a one sie zakochaly.. :)

Fawila - kolejna zazdrośnico więc brakuje mi 7 czy 9 cm ... a przeciez to duża różnica ... Nie jestem żadnym karłem zawistnicy, tylko małą, słodką, zgrabną kobietką :)

Dokladnie , dziekuje Fawila . Brakowale mi wlasnie tego slowka. Karzel..Bazienka ...karzel

Niskie ok ...sa fajne ale ponizej 153 to juz karzelki a nie sexy dupy.

Czego mam zazdrościć? Bycia o głowę wyższą od stołka barowego? Sam temat to prowokacja, ale zabawnie się to czyta :) Poza tym ktoś tu chyba kilku nicków używa :D

"Ogólnie na Cafe jest silne" - masz 100% racji. Mój tato ma 165 cm wzrostu , a jakoś kasa sie go trzyma. W mojej rodzinie większość osób mają po 155 cm, 165 cm i biedne wcale nie są, ani nieszczęśliwe też :)

Bazienka , zwracam honor. Do czegos jestes przydatna. Laski na stojaco i podczas ogladania tv gdy nie ma stolu a przeciez piwo gdzies musze polozyc.

Teraz łączymy majętność ze wzrostem...nie zagalopowałyście się troszeczkę?

fawila kto ja używam kilku nicków ? Temat to nie żadna prowokacja , nie wierzycie, że istnieją na swiecie tak zgrabne osoby o takim pięknym wzroście?