Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka:)

Mam 152cm wzrostu :) Współczuję dziewczynom pow. 162 cm - to takie przykre

Polecane posty

Gość Bazienka :) :)
Dowiem się w końcu, co to jest ban? Bo spać już idę. Pisać szybko zazdrośnice :)

Gość Bazienka::)
Ban to taki wielki banan. Możesz o nim śnić w nocy. Dobranoc :P

Gość igle
"165 cm to wzrost średni" przecietny ja mam 161 jestem mala:) ale zgrabna:) ale takie bardzo wysokie laski maja jednak w zyciu problemy:)Mam przyjaciolke jeszcze ze szkolenj lawki.Zawsze miala problem z numerem buta,ze spodniami(czesto nawet te najdluzsze rozmiary byly za krotkie).Takie szpilki dziesiec centymetrow chcialaby nosic,ale z chlopakiem glupio wtedy wyglada(chlopak jej wzrostu czyli 180cm:D )

Gość duża stopa
igle- niewiem w jakich czasach Ty jeszcze żyjesz ale ja mam tyle wzrostu co Twoja kolezanka i bez problemu znajduję spodnie, czasem nawet za długie, a obcasy?? Też noszę, mam takie po 10, 11 cm i chodzę, zakładam do sukienek, ze zgrabymi nogami i prawidlowa postawa wyglada to bardzo dobrze

Gość igle
"problem w tym, że nie każdy chce mieć uroczą słodka idiotke" sluchaj problem w tym,ze inteligencja nie jest zarezerwowana tylko dla wysokich ludzi.

Gość ale jałowa dyskusja
igle - popieram Cię wszystkimi moimi pomarańczowymi nickami ;)

Gość igle
"igle- niewiem w jakich czasach Ty jeszcze żyjesz ale ja mam tyle wzrostu co Twoja kolezanka i bez problemu znajduję spodnie, czasem nawet za długie, a obcasy?? Też noszę, mam takie po 10, 11 cm i chodzę, zakładam do sukienek, ze zgrabymi nogami i prawidlowa postawa wyglada to bardzo dobrze" no w latach szesciedziatych wiode zywot:P to nie ja szukam spodni tylko moja kolezanka:)

Gość nkp
znałam kiedyś dziewczyne co miała ponad 180. Na siłe chciała się zrobić na malutką i kobiecą, nosiła sukienki z delikatnych zwiewnych materiałów, buty na płaskim obcasie, rozpuszczone włosy. Wyglądała troche jak kopciuch i pośmiewisko. Baba chłop potężna a ........ szkoda gadać jak jej to pasowało Mąż ją zostawił dla niższej po 6 latach. Ją znał ze studiów i tak się ciągnęło. A kochanke poznał w pracy. Była ładna i malutka

Gość tasexi
Taka prawda, że pokurcz mały tworząc takie tematy próbuje się pocieszyć :) a ty mając 152 cm to chyba zatrzymałaś się na poziome 1 klasy podstawówki, nie pocieszaj się tak tyle dziecko kochane bo do pięt mi nie dorastasz. I skoncz swoje docinki do wysokich każdy jest inny i to nie nasza wina że każda z nas co roż to inny wzrost ma bądź twarz włosy itd. to genetyka mała pało i zaakceptuj to a nie wytykasz kogoś palcami bo jest taki i owaki spójrz na siebie i znajdź choć jeden kompleks w swoim wyglądzie dziewczyno a nie się unosisz i wielce mądrujesz

Gość gość
Mam 165 i uwazam sie za dość niska :D a autorka to jakiś karakan jest :D

Gość daje_porady_
kto obraza innych ze jest niski badz wysoki tzn ze sam ma komleksy na tym punkcie, inaczej nie zalozylabys tego tematu

Gość gość
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Gość gość
krótkie, d*piate i grube. porażka!

Gość gość
Dzieci mają takie parametry :D a najlepsze jak kilka takich dzieci - kobiet się dobierze i rżną sexbomby :D jesteś niska i głupia.

ja mam 153,5cm Kiedyś mi to przeszkadzało, ale teraz jest mi to obojętne ) Wezmę buty na platformie i jazda :)

Gość gość
Musisz być bardzo zakompleksiona autorko, że wzrost ci się nie udał to pewne,ale ja bym się bardziej przejmowała charakterem....

Gość gość
E autorko ale pleciesz bzdury. Sama mam 152 ale chciała bym mieć co najmniej te 10 cm więcej. Fakt że oglądają się za mną wysocy ale to mnie nie cieszy, bo jakos durno wygląda niska dziewczyna z bardzo wysokim chłopakiem. Ja tam się z tego nie cieszę, ty pewnie też, więc nie ściemniaj.