Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka:)

Mam 152cm wzrostu :) Współczuję dziewczynom pow. 162 cm - to takie przykre

Polecane posty

Ja odpadam. 🖐️ Autorka nic nowego do wątku nie wnosi. :p Jedynym jej celem jest uzyskanie topiku z dużą ilością stron. :p Poza tym szkoda mojego czasu na dyskusję z tak niedojrzałą osobą która szczyci się tym, że mężczyźni muszą się nią opiekować bo jest taaaaaaaaka malutka. Tatuś zapewne pracę też załatwi żeby córcia była kimś, bo przecież tylko znajomości się liczą wykształcenie nie ważne. Dno. Żegnam. 🖐️

Janekrys racja - te niższe są seksowniejsze niż te wyższe :) Pozdrawiam :)

"jestem bi"" - w takim razie serdecznie współczuję, bo już za dużo straciłaś czasu na moim topiku :) Jednakże dziękuję za wpisy i odświeżanie tematu. Buziaczki zazdrośnico :*** Zapraszam do kolejnych wypowiedzi :)

Gość mnbvcxzxcvbnmm
co za durnie odpowiadaja na ten denny topik.

Gość fajny macie tok myslenia
ze facet 175 to "karzel: a 5 cm wiecej to wysoki..... a ostrzegali mnie ze na kafe same debile buahahahaha tak w realu to nie jestem w stanie stwierdzic czy facet ma 175 czy 180, serio. A mam nie tak malo strasznie bo 163-164

mnbvcxzcvbnm - tacy jak Ty :)

Migotka niestety nie jesteś mała :( choć na pewno byś chciała ale jesteś 12 cm wyższa ode mnie i tego nie zmienisz :( Dla mnie facet 175 cm to wysoki. Nie żaden karzeł.

Mam 170 cm i nie chciałabym ani mniej mieć ani więcej a faceci lgnęli do mnie i lgną do tej pory :D

Gość ja mam 160 i uważam
że jestem za niska, a jak ktoś ma 150 cm wzrostu to już chyba jest swego rodzaju upośledzenie. Właśnie jak bym tyle miała to bym się źle czuła na maksa !

160 cm to za niska? Nikt Cię nie nazwie maleństwem, nie jesteś niska :)

Gość phi mój maż ma 190cm wzrostu
ja 170 i czują się malutka przy nim, ostatnio na imprezę 15cm obcasy zakładałam.... a co dopiero przy szwagrze który ma 205 i jest siatkarzem... w sumie u nas cała rodzina jest wysoka, jakbym miała 150 to czułabym się jak jakiś karakan :O

Gość ja mam 160 i uważam
no może dla Ciebie nie jestem niska tylko "wysoka" ale dla większości społeczeństwa jestem niska, noo co najwyżej wzrost średni. Sama siebie uważam za niską i z chęcia bym przyjela 10 cm wiecej !

Firanka Zasłonka nie zgadłaś :) Nie możesz uwierzyć w to, że natura obdarzyła kogoś tak wymarzonym wzrostem ? A Ty miałaś po prostu pecha.

Gość x files d duchovny z dupy
PATRZAC REALNIE NA TEMAT Z PUNKTU WIDZENIA TEGO CO WIDZE NA ULICY ( nie uwzgledniajac obcasow, urody itp) kobieta: do 160 niska 160-170 przecietna powyzej 170 wysoka facet: do 172 niski 173-182 przecietny pow 182 wysoki Ja mam troche ponad 180 i to jest moj punkt widzenia i zaloze ze wiekszosc normalnych ludzi by sie ze mna zgodzila

Gość Facet Prawde Ci powie
Sam mam 185 cm Kobiety powyzej 170 zazwyczaj maja konskie twarze Kobiety ponizej 155 maja twarze krasnali 155-170 najlepiej cos pomiedzy 163-165 Reszta moze sie zabic , nie znajdziecie bogatego i przystojnego

Gość phi mój maż ma 190cm wzrostu
dobrze że jesteś zadowolona autorko, bo ja bym się załamała trochę... mamy jedną ciotkę taka niską, to nawet papcie nosi na szpilce :O nogi ma masakrycznie zdeformowane od tego... no ale cóż wujek to postawny facet i ona beznadziejnie przy nim wygląda bez obcasów....

do tego wyżej : Sam masz na pewno twarz krasnala i dlatego czepiasz aię innych. Wiem z doświadczenia , że faceci o wzroście 185 cm szaleją za małymi kobietkami, a często ci niższi 170 cm nie lubią małych. Mam ładną, małą, miłą buźkę i niestety nie zmienisz tego :)

Gość miszekkkk
dziewczyno kogo ty probujesz oszukac moja kolezanka ma 155 i powiem szczerze wygląda tragicznie jak krasnal zero proporcji w czlowieku ponizej 160 sama mam prawie 175 i wiesz faceci sie slinią na widok moich zajebi..scie dlugich i zgrabnych nog jak zaloze mini to nawet kobiety sie zachwycają ;P pozdrawiam

Gość kurduple
są z reguly złośliwe i jazgotliwe, tak jak w two im przypadku. Całą żółć chcą wylać na tych co są normalnego wzrostu

Gość nuthha
no tak.. wszytsko spoko.. ale wysokie dziwczyny maja dużo lepiej ;P i dostana coś z wyższej półki w sklepie nie muszą sie przed nikim płaszczyć lepiej sobie radza niz małe kurduple po za tym wyglądają jak modelki a nie krały, a i nie musza przerabiać odzieży np. spodni :P aaa i faceci lubią długonogie, a jak jest sie niskiego wzrostu to raczej ich nie widać..

Bazienka moj penis jest dluzszy niz twoja stopa, wiec co ty mi tu pierdolisz?? Masz 152 cm wygladasz jak Ala Janosz , jestes krasnalem

Zdesperowana zmien zdjecie , bo to jest slabe.

do facet prawde ci powie. zgodze sie. Z tym ze moim zdaniem jakbym mial wybrac 155 albo 178 to wole taka 155 jezeli oczywiscie ma fajne cialo i ryj tez jest ok. Moze inaczej, do ruchania wzialbym ta sexowna 155 a zeby wyjsc gdzies na impreze biznesowa to wzialbym taka ladna modelke 175-178 i wtedy niekoniecznie musi miec dobre cialo wystarczy wyjsciowa twarz. ALe ogolnie podniecalaby mnie sexowna 155-160

Gość ja mam 160 i uważam
końskie twarze ??? Haha, a wszyscy z ktorymi sie spotykalam i mieli 185 mieli krótkie fujarki i uważam że zwykle faceci majacy 185 cm nie sa zbyt chojnie obdarzeni, wspolczuje

Pocieszajcie się dalej :) Zazdrośnicy :D