Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka:)

Mam 152cm wzrostu :) Współczuję dziewczynom pow. 162 cm - to takie przykre

Polecane posty

Gość Facet Prawde Ci powie
Dobra bazienka , koncze ten temat. Bo chyba przykrosc ci zrobilem swoimi ostrymi slowami. Zycze powodzenia w zyciu.

Gość ja mam 160 i uważam
Robię lodzika regularnie, ale mojemu mężczyźnie i jest w siodmym niebie. Przykre ze Ty masz takie smutne doświadczenia z miłością oralną , minetki pewnie tez nigdy nie robiles, bo w końcu cipka jest kolo dupy a to takie obrzydliwe :D

Gość Facet Prawde Ci powie
JA MA 160 i uwazam. Pamietaj ze do konca zycia bedziesz robila laski , prala ,prasowala i gotowala.

Gość dsncbdjhBCD
prawdziwa bazienka ma jakies 165.

Oczywiście, że są zgrabne (już kiedyś wspominałam Shakire, która ma 155cm wzrostu), ale są też beznadziejnie niekształtne baby (np. Cichopek), podobnie jest z kobietami wysokimi. Na to czy ktoś jest zgrabny nie wpływa tylko wzrost, a zakładanie tematów tego typu jest bezsensu. Jedno co jest nieprzyjemne w niskim wzroście to krótkie nogi, ale natura jest sprawiedliwa, więc wysokie kobiety często są labo proste i płaskie, albo ubite.

Gość ja mam 160 i uważam
o mam nadzieje ze do końca życia bede robila laseczke męzusiowi bo to wrecz uwielbiam :))

Super...jeszcze jakieś detale z Twojego jakże fascynującego życia erotycznego?

Gość butlazgazem
Bazienka:) wysadzimy te badyle w powietrze hihihihihihihihi:D:D:D:P

Gość ja mam 160 i uważam
A czy to bylo do Ciebie fawila ? przeczytaj co pisze osoba o nicku "Facet prawdę ci powie" to może zajarzysz do kogo piszę :o

To jest właśnie dziwny i głupi stereotyp, że małe kobietki mają krótkier nogi. To wysokie mają krótkie nogi i długie tułowia. Więc nie wiem, kto wymyślił tę bajkę?

butla z gazem :* a niech sobie gadają :) zawiść widać gołym okiem :)

Gość butlazgazem
Bazienka:) My mamy dlugasne nozki i fajne mordki nie?Jestesmy najlepsze nie?hihih:):D

Gość butlazgazem
My z Bazienka nie wyobrazamy sobie miec 175cm i nosic buty ala kajaki:D My jestesmy male i kochane:D nie Bazienka?:):D

butla z gazem Zgadza się :) i mamy największe powodzenie :)

Gość ogolnie na Kafe jest silne
najfajniejsi faceci z najfajniejszym cialem odkad pamietam zawsze mieli gdzies 175-182 ale absolutnie nie wiecej. Moj facet twierdzi natomiast ze dziewczyny 160-164 to "najlepsze dupy" :D

najlepsze są takie w przedziale 170-175. długie nogi i jeszcze jak szpilki załozą i spódniczke + pończoszki miło na takie popatrzec :)

Gość napiszcie ile cm maja wasze
nogi to ocenimy

Taaak, aż miło popatrzeć, jak przewyższają facetów i swój męski wzrost próbują nadrabiać noszeniem za krótkich spódnic :D:D:D

A po co mam mierzyć długość swoich nóg? Jestem bardzo zadowolona ze swojego ciała i nie muszę się pocieszać centymetrem :d

Hmmm...skąd się wziął ten stereotyp...może stąd, że kości nóg są najdłuższe i u niskiej osoby nawet z fajnymi proporcjami nigdy nie będą długie?

Gość ale jałowa dyskusja
olać wzrost, liczą się proporcje - każdy facet wam to powie. Sama mam 155 cm i część tutaj twierdzi, że jestem "niezła dupa", inni - "karakan do odstrzału". Cóż, poziom inwektyw oraz epitetów świadczy o poziomie rozmówcy. Wzrostu się nie wybiera, nie ma się na to wpływu, więc po co te dyskusje? Dla jednego najlepsza będzie modelka o wzroście 175 cm, dla innego filigranowa 155 cm... Chciałabym również zaprotestować przeciwko stereotypom - te niskie wcale nie są rozkrzyczanymi babskami. Nie wiem, skąd się to wzięło :O Osobiście chciałabym być wyższa, bo wiadomo, że na wysokiej ciuchy lepiej wyglądają, no ale wzrostu nie zmienię, więc co? Mam iść do kąta, przybrać parciany worek i pociąć się żyletkami, dlatego że "lobby wysokich na kafeterii" uważa, że jestem upośledzona? W ogóle jak to jest, że wszyscy trąbią o tolerancji wobec homoseksualistów, innowierców, czarnoskórych, a jednocześnie nie mogą zdzierżyć, że człowiek może wykraczać poza standardowe ramy wzrostu? To już chyba hipokryzja, prawda? Poza tym zauważyłam, że tego wzrostu czepiają się tylko kobiety, jakoś faceci nie wyzywają od niedorozwojów czy karakanów, tudzież babochłopów kogoś, kto ma 175...

chcialbym zaznaczyc ze jak masz dlugie nogi to musisz miec krotki tulow a to tez zbyt estetycznie nie wyglada

Może i tak, ale chyba lepiej miec krótki niż długi tułów ? :)

Fajnie jest mieć taką malutką Kobiete :P to słodkie ;) Ja bym ją tulił, głaskał, całował i latał na każde jej zawołanie :D

Gość a mi tam to wiu bzdziu
to samo odnosnie facetow, od 175 cm "karlow" wyzywaja normalnych facetow z reguly 175+ cm kobietony, ktore nie oszukujmy sie NIE MAJA takiego powodzenia jak dziewczyny o normalnym wzroscie

No pewnie, że fajnie mieć małą kobietkę :) To słodkie i urocze, facetowi , któremu się tak poszcześciło, jest dumny ze swojej kobietki.

problem w tym, że nie każdy chce mieć uroczą słodka idiotke. Gdyby tak bylo, to czemu bylabys sama?

Gość nqweivnl
Bazienka, właśnie nie - krótki tułów jest pofałdowany i nie ma wcięcia w talii, a z tym że tak naprawdę to niskie dziewczyny mają długie nogi a nie wysokie mnie rozśmieszyłaś :) długie nogi i brzuszek są niestety piękne