Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka:)

Mam 152cm wzrostu :) Współczuję dziewczynom pow. 162 cm - to takie przykre

Polecane posty

Gość ale jałowa dyskusja
i nie wszyscy lubią wysokie :O poza tym czy kobieta ma obowiązek podobać się wszystkim facetom na tej półkuli? :O Poza tym nie wiem, czy wiecie, ale np. Francuzki i Włoszki mają średni wzrost około 160cm. W XVIII wieku kobieta mająca ponad 160 cm była uważana za bardzo wysoką. Z punktu widzenia historii to wysokie dziewczyny odstają od normy ;)

Gość napiszcie ile cm maja wasze
a co mnie Francuzki i włoszki obchodzą ?? Jasne, ze nie kazda musi sie wszystkim podobac, ale to nie znaczy ze dziewczyna majaca 170 cm jest mutantem genetycznym :o Jakos wiecej widze takich na ulicach co maja okolo 170 plus minus niz takich co sa b. niskie 150

Gość ale jałowa dyskusja
a co ciebie obchodzą te, które mają mniej niż 160 cm? Ich sprawa i tobie nic do tego. Równie dobrze ja się mogę z ciebie śmiać, że masz np plecy zamiast biustu albo krzywe zęby. Trzeba być naprawdę płytkim, by człowieka oceniać po wyglądzie :O

Gość napiszcie ile cm maja wasze
Nic mnie nie obchodzą, to nie ja założyłam temat :) Ja uważam, że jeśli chodzi o atrakcyjność to wzrost nie jest na pierwszym miejscu. Ja nawet 170 nie mam, ale dla Ciebie mogę być i mutantem z plecami z przodu, mi to zwisa. ;)

Gość ale jałowa dyskusja
nie o to mi chodzi. Sama bym chciała mieć tyle wzrostu co ty, ale no nie przedłużę sobie nóg :P chciałam tylko pokazać, że nie ma sztywnych norm co cech fizycznych - wszystko zależy od proporcji, ale i od człowieka - mnie moga się podobać bruneci, ty możesz woleć rudych. Sama jestem niska, ale te wszystkie tematy zakładane przez niższe niż 160cm to jakaś próba udowodnienia sobie i światu, że jest się super-extra-atrakcyjnym; trzeba mieć naprawdę niskie mniemanie o sobie, by szukać potwierdzenia swojego piękna na forum internetowym :O Poza tym wzrost nie jest kluczową cechą określającą, czy ktoś jest ładny czy nie; do tego trzeba doliczyć proporcje, twarz, uśmiech, oczy, włosy, sposób poruszania, mówienia itede... 175 cm wzrostu nie gwarantuje megaurody!

Miałam się już nie udzielać ale autorka i tak będzie w niebo wzięta bo podniosę temat :p kinky reggae -> no proszę Cię, niskie wedle uznania jak kto lubi ale Bazienka:) :p

Jestem Bi Bardzo dziękuje:) Mogłabyś zająć się odświeżaniem tematu za jakieś pół godzinki, bo wtedty będę kładła się spać :) Zapraszam do wpisów zazdrośnice :) Poprawiacie mi humor :)

Dla ciekawskich wyjaśnię : Chłopaka faktycznie nie mam, ale na pewno nie dlatego, że nie mam powodzenia :) Po prostu nie poznałam jeszcze tego jedynego i nie będę z kimś na siłę. Zresztą, pojutrze mam randkę, o którą facet zabiegał około miesiąca, więc chyba mu zależy na mnie :P Zobaczymy, co z tego wyjdzie :) Choć trochę za wysoki , ale może akurat ?:P

Gość huahahahaha hihihihi
kto tu napisal ze facet 175 jest "niski"? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Ludzie z jakiej planety wy jestescie? :D:D:D:D:D

Gość ALIEN VS PREDATOR II
"z jakiej planety wy jestescie?" Z planety >>ALIEN

Ja na pewno nie :) Dla mnie niski facet to 160 cm, a na pewno nie 175cm. 175 cm to wysoki facet!

Co taka cisza? Zazdrośnice poszły spać?:)

Gość ale jałowa dyskusja
chyba wszystkich wypłoszylam :(

Gość Bazienka :)
He he :D I kto mi będzie teraz odświeżał temacik ? :P

Gość ale jałowa dyskusja
Bi już poszła :( Jakiegoś trolla tu trzeba do odświeżania wątku :P

Gość ale jałowa dyskusja
Ha! Mamy trolla :D

Gość dunajeccc
Znam 12 latkę o takich "parametrach". Oj dziecko już dawno po dobranocce.

Gość Bazienka::)
Jakie to przykre, że Bazienka:) dostanie dziś bana :)

Gość ale jałowa dyskusja
155 cm, 40 kg, stopa - 34 w porywach do 35. 22 lata. I co? Mam się zabić? :P

Gość Bazienka :) :)
A co to jest ban? :D

"155 cm, 40 kg, stopa - 34 w porywach do 35. 22 lata. I co? Mam się zabić?" ale ty nie zakładasz takich beznadziejnych tematów ban to malutki banan,ty jesteś malutka więc dostaniesz bana na forum i sobie pójdziesz

Gość Słodzik9869
Przecież Bazienka:) jest wymyślona -naprawdę nie widzicie tego ??? Ona wcale tak nie wygląda, zabawia się dziecinka na forum. Nawet nicka sobie nie wymyśliła, tylko "udaje" Bazienke.

Gość Bazienka :) :)
Ban to duży banan tak? Wolałabym mandarynkę :)

Gość duża stopa
Jak ja zakładam obcasy to Ty w pozycji pionowej możesz mnie bez schylania w doopę pocałować. Mam dobrą koleżankę Twojego wzrostu którą lubię pomimo tego, że zabawnie wyglądamy jednak od kiedy ją poznałam wiem, że nie chciałabym być niska.