Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anronioFAGALDO

moje ''zwiazki'' z kobietami

Polecane posty

Gość anronioFAGALDO

hmmm to ja opowiem wam moja historie.... wiec tak mam 22 lata i jestem prawiczkiem lata lecialy a mi jakos nie zdarzylo sie uprawiac sexu, byc z jakas kobieta w zwiazku, ani nawet nigdy nie calowalem sie... pewnie zenska czesc forum pomysli ''co za udacznik'' ale powiem ze zaden ze mnie nie udacznik, poniewaz gdy jestem co piatek sobota na imprezce wzbudzam zainteresowanie plci pieknej , tzn jakiejs fajne dziewczyny nie to ze jakis pasztet czy cos w tym stylu ale ladnej i zgrabnej dziewczyny ktora na pewno umowilaby sie ze mna na spotkanie... mialem tez z 2 razy szanse na sex i jakos przeroslo mnie to( nie wiedzialem jak zachowac sie) nawer z 3 tygodnie temu znajoma kolezanki mojego kolegi chciala sie ze mna umowic bo widziala mnie na imprezce. Sam sie dziwie jak do tego doszlo ze nigdy nawet nie calowalem sie z laska ani niebylem z jakas w zwiaku nawet na troche. Jestem przekony ze z wygladu zadna z Was drogie Pani nie powiedzialaby ze jestem prawiczkiem.... z natury jestem troszke wstydliwy, ale z biegiem lat przezwyciezylem wstydliwosc. Aha no i jeszcze nieraz sam zagadam do jakiejs dziewczyny pogadamy sobie wymienimy sie nr gg ale i tak kontakt urywa sie... W tych paru slowach strescilem Wam moje ''zwiazki'' z kobietami i wlasnie moze Wy powiedzie drogie Panie co ze mnie nie tak bo ja juz nie wiem bo naprawde niczego mi nie brakuje aby byc z ladna dziewczyna....

Gość zapewniam Cię kolego że każda
widzi że jesteś prawiczkiem, uwierz mi takie rzeczy kobiety WIEDZĄ.

Gość ewella2
brakuje ci pewności siebie na tyle żeby dopuścić do czegoś więcej między wami. Wyrobisz się ;)

Gość anronioFAGALDO
Co ciekawe, z chłopakami nie mam takich problemów. Z dumą mogę powiedzieć, że jestem mistrzem lodzika - nie haczę zębami :classic_cool:

Bo nie jesteś konkretny. Gadanie przez gg? No weź. Co z tego, że raz zagadasz do laski na imprezie? Jeśli jakaś naprawdę ci się spodoba, to musisz przejąć inicjatywę i dążyć do tego, żeby spotkać się kolejny raz i kolejny.

Gość sadsda
buhaha, po czym kobieta widzi że ma do czynienia z prawiczkiem?

Gość anronioFAGALDO
no spoko mam jeszcze czas ale ile mozna sobie walic konia samemu :)

Gość Mariola.......
Albo ktoś w twojej dupce :D

Gość this is my small sectret
nie wiem czy jestes katolikiem,czy nie, ale jedyne co moze ci pomóc to szczere opowiedzenie tego Panu Bogu, tylko ON jest w stanie dać ci prawdziwą miłość (napatoczyć ją na twoją drogę), Opowiedz Mu jak bardzo bys chciał być w związku, kochac kogos, i by Postawił kogoś na twoją drogę. I bys niechcący tego nie przegapił. poprostu spróbuj sie pomodlić. mi pomogło ( a jestem beznadziejnym przypadkiem;)

Gość Mariola.......
Tak, tak... módl się, obciągaj księdzu i wspieraj RM. Po co ci jakiś seks :D 🖐️

Gość anronioFAGALDO
no i w dodatku modle sie codzinnie no moze raz na 2 dni bo czym jestem starszy tym mam wiecej problemow... gdy chodzilem do szkoly modlilem sie codziennie :) ojcze nasz i zdrowas maryjo :))

Gość Mariola.......
Łeee.. tak bez aktów strzelistych, bez biczowania, bez chlapania wodą święconą wprost z plastykowej flaszy o kształcie Matki Boskiej z odkręcaną główką przyniesionej (na klęczkach) z Częstochowy? To co Ty się dziwisz, że nie masz efektów :classic_cool:

Gość this is my small sectret
poprostu mów własnym słowami , szczerze od serca do niego , nie wyklepuj regułek

Gość anronioFAGALDO
jakies jeszcze pomysly?

Gość Mariola.......
Znajdź sobie dziewczynę. Na stałe a nie na imprezę :)

Gość Mariola.......
Tia... i w wieku 60 lat pozbawi cię prawictwa trzęsącą się ręką cierpiąca na parkinsona koleżanka z domu spokojnej starości :D

Gość Mariola.......
Powiedziała ci to sterana życiem bogobojna zakonnica czy wróżka z Allegro? :D

Gość doruniaaaaaaaaa
tak ak ktos napisal wyżej musisz walczyc o dziewczyne a nie tak szybko odpuszczac. Skoro jestes atrakcyjny tak jak mówisz to możesz byc odbierany jako taki klubowy "podlotek" który nie chce sie angażowac skoro i tak moze przebierac w dziewczynach.To moze troche zniechecac płec przeciwna. No i przede wszystkim wiecej pewnosci siebie:)

Gość Mariola.......
Przecież sam twierdzisz, że dziewczyny nie masz ;)

Gość Zemeckis Pan
Musisz się przełamac i być cierpliwym .

Gość Mariola.......
A to przepraszam. Deprekuję i wybaczenia upraszam. Nie chciałam urazić. :D Czyś ty zgłupiał chłopie? Dlaczego twierdzisz, że jesteś brzydki?

Gość Mariola.......
tzn... nieprzystojny ;)