Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pierdzi-m膮ka

Jaki Prezent dla babci?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
dzizas zasrany filipiak nawet tu sie musi reklamowac :O desperaci

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie b臋d臋 m贸wi膰, kto tu linki odsy艂aj膮ce wstawia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋, 偶e fotoksi膮偶ka ze zdj臋ciami babci od m艂odo艣ci a偶 do teraz albo babci z dzie膰mi i wnucz臋tami by艂aby trafionym prezentem :) widzia艂am pi臋kne fotoksi膮zki na stronie FotoBistro, wi臋c warto tam poszuka膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wielkie NIC.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na te偶 co艣 z bi偶uterii My Way Jewellery kupi膰...Moja babcia na przyk艂ad lubi bransoletki to ju偶 mam upatrzon膮 na prezent.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dla dziadk贸w zam贸wi艂am fotokalendarz ze zdj臋ciami wnuk贸w - mam nadziej臋, 偶e b臋dzie im si臋 podoba艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandrii
Fajny pomys艂 z tym kalendarzem, ale ja ju偶 zam贸wi艂am torcik wedlowski z dedykacj膮 dla babci, a dla dziadka to bary艂ki z alkoholem dam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile wasze babcie maja lat? bo od tego tez prezent zalezy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja si臋 trzymam sprawdzonych prezent贸w, najcz臋艣ciej z fotobistro:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Petunia_56
Ja proponuj臋 co艣 praktycznego do domu www.homus.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艣ka54
Najlepiej kupi膰 jaki艣 艂adny wisiorek albo zestaw bi偶uterii. Babcie lubi膮 takie prezenty. Jak chcecie zam贸wi膰 niedrogo to polecam sklep online jubilea. Przepi臋kne tam maj膮 rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneczkaxxx
A doradzi mi kto艣 co艣 zdrowotnego na prezent dla babci- ona bardzo cierpi na kr臋gos艂up. My艣la艂am o takich pasach rozgrzewaj膮cych i 艂agodz膮cych b贸l tylko jakie konkretnie kupi膰 偶eby pomog艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kumaraa
A wedlug mnie warto pomyslec o tym by dac babci co艣 co da jej nowe mo偶liwo艣ci. Z tego co widzia艂am, to tutaj http://klubseniora.pl/ , jest wiele ciekawych artyku艂贸w i informacji na temat r贸偶nych zaj臋c i kurs贸w dla senior贸w. Moze skorzystaj z tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia567
Ja kupi艂am mojej fotoksi膮偶ke http://www.pixbook.pl/fotoksiazka i to by艂 moj najlepszy pomys艂 wybra艂am super szablon a 艂atwe to nie by艂o bo maj膮 ich du偶o, ceny nie strasz膮. Umie艣ci艂a babci zdjecia od m艂odo艣ci i z wnukami byla taka szczesliwa i wzruszona prezent trafiony :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana216
My ostatnio zaopatrzyli艣my babci臋 w fona, no takiego z du偶ymi klawiszami dla senior贸w ;) Babcia z pocz膮tku przera偶ona nowo艣ci膮, aktualnie daje rad臋 i jest zachwycona, tym 偶e nie wisi na kabelku, w korytarzu przy stacjonarnym telefonie. Dali艣my ten model http://www.teletop.com.pl/badz-w-kontakcie-z-bliskimi/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolasek
Moja babcia uwielbia Ptasie Mleczko i na pewno jednym z takich prezent贸w b臋dzie pude艂ko, albo nawet 2 jej ulubionych s艂odyczy. Zw艂aszcza 偶e te偶 nie ma potrzeby ich pakowania bo same opakowania ptasiego sa ze 艣wi膮tecznymi akcentami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja kupi艂am niewielk膮 szkatu艂k臋 wygrzeban膮 na warszawskich targach antyk贸w. Mam nadziej臋, 偶e jej si臋 spodoba :) mi si臋 podoba bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diana098
Na gwiazdk臋 gwiazdk臋 zam贸wi艂am dla babc***erfumy LAVANDE EXQUISE. http://www.moncredo.pl/ Z pewno艣ci膮 trafi艂am w jej gust, bo wiem 偶e takie ju偶 mia艂a i prawd臋 m贸wi膮c nie s膮 z艂e. Nawet mnie podpasi艂y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KarolinaWW
A nie pomy艣la艂e艣 o czym艣 bardziej praktycznym? Moim zdaniem warto pomy艣le膰 w艂a艣nie o takich prezentach. Wiele bab膰 lubi sobie poczyta膰 a wiadomo, ze wzrok ju偶 nie ten, wiec moze warto kupi膰 jej lup臋 do czytania. Widzia艂am ze tutaj http://www.cezar24.pl/lupy-c-37_2.html mo偶na takie kupi膰. To jest jeden z tych fajnych i praktycznych prezent贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbeataa
je艣li babcia uwielbia gotowa膰 to polecam jej zestaw garnk贸w: sklep.dajar.pl ma rewelacyjne. Sama w tamtym roku kupi艂am je dla swojej babci i dla mamy r贸wniez :D obie s膮 bardzo zadowolone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimowasniezynka
A ja kupi艂am jonizator powietrza razem z ozonatorem dla babci i dziadka razem bo babcia ma astme oskrzelow膮, dziadek ostatnio du偶o chorowa艂 to takie co艣 bardzo im sie przyda http://www.medycynanaturalna.pl/ Jonizator czy艣ci z alergen贸w i nawet z brzydkich zapach贸w a ozonator dzia艂a antywirusowo i antybakteryjnie czyli tak odka偶a pomieszczenia - ( nawet sama pod k膮tem moich dzieciak贸w o takim my艣l臋)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwa偶am, 偶e 艣wietnym prezentem jest bi偶uteria ;) W sieci roi艂o si臋 od przyst臋pnych promocji. Przegl膮da艂am sie膰 i by艂o warto, kupi艂am cudny zestaw na allinside.pl. Jakby kt贸ra艣 z Was szuka艂a fajnych dodatk贸w do kreacji na karnawa艂owe szale艅stwa zajrzyjcie tam, bo jest bardzo tanio ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arnikowa
Kup jej co艣 do kuchni, ka偶da babcia lubi tam siedzie膰 :D Ja swojej kupi艂am na allinside.pl sokowir贸wk臋 tak膮 szpanersk膮 偶e mo偶na pi膰 prosto z niej. Ale maj膮 tam tez du偶y wyb贸r innych rzeczy, fajny sklep, znajdziesz co艣.

Udost臋pnij ten post