Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dswdwd

pyt do mam chlopcow

Polecane posty

Gość dswdwd

czy wasze dzieci jak sie uczyla siadac na nocnik to robily siku na stojaco czy siedzaco???

Gość dswdwd
bo moj jest w trakcie nauki no i jak stoi to mowi ze chce siku ze juz idzie a jak usiadzie na nocnik to juz mu sie odechciewa. Jak wstanie to znowu chce i tak w kolko ale na stojaco nie chce zrobic na nocnika tylko koniecznie na ziemie..:/ co robic?

Gość nendeded
jak sie uczyl to na siedzaco

Moj na stojąco podstawialam mu nocnik na siedząco w ogoel nie chciał.Bardzo krótko sikal do nocnika chciał do kibelka!I teraz jak wola siku to leci do wc tylko nie chce siadać tylko muszę podnosic :)

Gość LIRKAsaaa
na siedzaco.Malutkim dzieciom tak łatwiej a czasem i cos grubszego od razu wpadnie:D

Na siedzaco.Na stojaco wogule nie chce.Smiesznie bylo w lecie jak bylismy w parku na spacerze i trzeba bylo go wysadzac jak dziewczynke bo na stojaco nie zrobi i juz.

jak się uczył sikać (miał wtedy niecałe 2 latka) to sikał na siedząco. Teraz ma 3 lata i sika na stojąco. Sam postanowił pewnego dnia sikać na stojąco.

Jak byla nauka nocnika (miał niecałe 2 lata) to na siedząco. Na stojąco zaczął robić jak miał 3 lata kiedy to zobaczył tatę tak sikającego to stwierdził że i on tak chcę (wcześniej mimo że mówiłam że chłopy sikają kiedy stoją nie chciał słyszeć )