Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkshsv

prezent dla chlopaka

Polecane posty

Gość agenshe
podnosze

Gość iwika1987
To juz zalezy tylko od gustu twojego chlopaka. O gustach sie nie dyskutuje. Mojemu by sie nie spodobal taki prezent. Ale jezeli uwazasz ze twojemu tak, to dobrze :)

mojemu by sie nie spodobalo. ale kazdy ma inny gust. moj mial urodziny tydzien temu, kupilam mu zegarek. bardzo mu sie spodobal

mój mężczyzna wyśmiałby mnie jakbym mu pokazała taką bluzę :) ale jeżeli Twój ma taki styl, to może mu się spodoba, ciężko mi się wypowiadać nad czymś co mi się nie podoba :)

Gość agenshe
niby to w jego stylu jest.Ale sie ciagle wacham:P wogole to wolalabym mu cos takiego kupic jak swetro-bluza ocieplana np. Tylko on pewnie tego nawet nie zalozy,bo mu sie to nie podoba:0

to jhest prezent na urodziny/pod choinke? moze cos bardziej praktycznego, ni wim, pendrive, albo cos do samochodu, ciezko powiedziec, nie znamy twojego chłopaka.

Gość czekoladowa pycha
"mój mężczyzna wyśmiałby mnie " fajnego masz mezczyzne:P

Gość czekoladowa pycha
na urodziny prezent nie pod choinke pod choinke kupie co innego:) albo na odwrot no nie wiem juz sama:(

jesli nie wiesz jaki twoj facet ma gust jesli chodzi o ubior i co mu sie podoba to ja bym raczej nie kombinowala z ciuchami. moze jakis fajny portfel? albo cos podobnego na karty? albo jakas fajna torbe (jesli twoj facet uzywa takich). perfumy jesli wiesz jakie zapachy lubi. albo tak jak ja, zegarek.

Gość czekoladowa pycha
no wiem jaki ma gust.Ta bluza mysle,ze na 90% mu sie spodoba.Ja go znam dobrze tylko chyba chcialam sie upewnic czy to wam sie tez nie podoba czy tylko ja jestem jakas dziwna:P dobra dziekuje za opinie

Gość czekoladowa pycha
pisalam,ze zegarek juz ma.Portwela nie nosi,a perfumy wiem jakie lubi(Christian Dior Fragrance) ale kupilam mu na nasza rocznice,ktora byla miesiac temu.Wogole nie cierpie okresu przedswiatecznego,bo musze szukac trzech prezentow jeden po drugim...