Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Traja82

WRZESIEŃ 2011

Polecane posty

witajcie kochane ; * te nowe jak i stałe bywalczynie. u mnie jakoś się kula . ogólnie odrzuca mnie strasznie od mięsa, każdego. nie mam apetytu, mam mdłości. eh masakra. jutro mam 2 wizytę u gina i mam nadzieję że zobaczę bijące serduszko. w końcu to 8 tydzień i 2 dni . co u Was kochane ? nju- opowiadaj jak z mamą.

hej ona92. dziisaj właśnie wspominałam Ciebie.my przenosimy sie na prywatne forum.na wczesnieszej stronie znajdziesz namiary.

brat mnie o mało o zawał nie przyspożył! smieje się, że szok ;)

Witaj ona92-tak dawno Cie tu nie bylo, tez myslalam gdzie sie zapodzialas, dobrze ze u Ciebie wszytsko ok, bo obawialam sie, ze cos poszlo nie tak i dlatego Cie nie bylo... Bardzo przejelam sie sytuacja Anki19833.. Tak samo jak reszta dziewczyn radze Ci koniecznie pojsc do innego lekarza! To zbyt powazna sprawa, aby polegac tylko na jednej diagnozie. Jemu latwo skierowac na wywolanie poronienia, a jesli z dzidzia jednak wszytsko jest ok?!! Nie darowalabym!!! Gdzie ta Fabiankowa!?? Ciekawa jestem co tam u reszty dziewczyn na praywatnym!! nju- to co? brat juz wie, a mama??? przezywamy to wszytskie z Toba bo jakies 10 lat temu tez nie wiedzialabym jak to powiedzies swoim rodzicom..:)

mój brat skonczy 38 lat, nie ma dzieci.. przyszedł i sie mnie pyta co to za cyrk ;] itd itd ;) coś tam gadal z rodzicami, że się "pośpieszyłam" na co odpowiedziałam "ktoś musiał" ;] może się weźmie poważnie do roboty, a nie w kulki leci ;) miny strzelał jakieś, jak niepoważny ! ;)

Wrociłam. KONTA AKTYWNE!!! ZAPRASZAM :D Mamusie RAZY DWA :D TY TEŻ NORMALNIE MOZESZ PISAC.. chociaz sprawdę yeszcze ;* tak możesz ;)

Nie zrażaycie się tym że wystpuye bład z ładowaniem forum... czasami tak bywa.. ;D

Fabiankowa , kochanie..jak po zalogowaniu przejsc na to forum, tam gdzie sobie piszecie?jakos nie moge tego znalezc..help plisssss

Po zalogowaniu klikasz sobie na POGADUCHY i piszesz ;D Wczesniey na WITAMY SIĘ :D

nutella1509 Nie nie w jednym roku, dzięki za zwrócenie uwagi mam błąd w stopce. Teś słyszałam o tym szyciu dr Stańczaka:-) Mnie przy cc też załatwił i to pierwszej, zrobił mi cięcie od pępka w dół. Przy drugim cięciu się za głowę lekarz złapał kto w XXI w tak tnie młode dziewczyny. Śmiał się czy chcę kotwicę ale stanęło na wycięciu starej blizny. Poza tym znam dr Stańczaka z ciętej riposty i zbereźnych dowcipów. Ja cc na życzenie u niego nie miałam, ale nie obyło się bez sugestii że 1000zł sie należy. Więc poprowadził moja pierwsza i ostatnią ciąże. Nie mogłam przełknąć,że jeszcze mu mało kiedy za wizyte co 3 tygodnie a w ostatnim trymestrze nawet co tydzień brał 150zł. Wyrzekłam się i jego szpitala i jego:-)

wiecie co ja zalogowałam się ale nie mogę Was znaleźć.nie mogę namierzyć naszego tematu.inne wrześniowe znalazłam,a naszego nie widzę.nie widziałam tam Pogaduch i witamy się.nie wiem co robię nie tak.

widzę,że wpadłyscie na genialny pomysł z prywatnym forum. Chetnie sie dołącze ale nie wiem jak:-( Juz przynajmniej pomarańczki nie beda słać wywodów.

3 szczęścis-dlatego ja do niego nie poszłam.jedna dziewczyne tak załatwił,że kasę wziął a na CC nie zdążył.(kasę wziął przed CC i nie oddał)żonę ma fajną,ale w żadnym szpitalu nie pracuje.

Dlaczego na nowym forum pryw. nie moge dopisac iczego pod tematem Witamy sie????? :((((((((

NUTELLA wrzesniowki2011.fora.pl 3 szczescia... wchodzisz na podany wyzey adres... loguyesz sie.. aktywuye Tobie konto i gotowe... ;)

Fabiankowa-znalazłam Was,ale nie mogę się zalogować.musze czekac do kolejnej sesji!!!tak więc zapewne jutro do Was dołącze.zajrzyj prosze tutaj jutro i mnie aktywuj.

Spokoynie... yutro się uda.. chyba że... sama założe Ci konto... tylko na meila mi napisz... olie_adm@o2.pl

Hej dziewczyny, też się już zarejestrowałam na forum prywatnym, czekam tylko na potwierdzenie:-) nutella1509 - to ja pisałam o Szpitalu Bródnowskim. Rodziły tam dwie moje koleżanki jedna w V.2009r. a druga w XII.2010. Byłam u nich w odwiedzinach i uważam, że nic się tam nie zmieniło przez ten czas. Owszem był remont w IV.2010 bo na ścianach był grzyb, więc tylko pomalowali ściany gdzie niegadzie. Mi ten szpital przypomina czasy PRL i choć mam rzut beretem do niego to na pewno nie będę tam rodzić - oczywiście to jest moje zdanie. I z tego co moje kumpele mi mówiły po porodzie nie ma "żadnej opieki" pielęgniarki są strasznie nie miłe i nie uczynne. Podkreślam, że to jest moje zdanie, możesz przecież iść i obejrzeć porodówkę i sale poporodowe - wiem, że taka jest możliwość. Pozdrawiam Was kochane.

też się zarejestrowałam czekam tylko na potwierdzenie. Byłam dziś u innego lekarza zrobił mi usg okazało się że słyszy echo płodu ale nie widzi jakiegoś przepływu przy serduszku ale powiedział że nie mam się martwić jutro ide do niego jeszcze raz na usg do szpitala jest to bardzo nowczesne usg i wtedy zobaczy co i jak. Wczoraj usg wykazało że ciaża jest 7 tyg i 3 dni, a dzis 7 tyg i 4 dni. Fasolka też się trochę powiększyła więc martwe nie powinno rosnąć. I pęcherzyk ciążowy trochę mały ale lekarz powiedział że jak coś to da mi tabletki i będzie dobrze.

ja nie mogę w ogóle zarejestrować się tam. cały czas jakiś błąd więc nie wiem/ boję się jutrzejszej wizyty i gina.

witajcie dziewczyny chcialam sie zalogowac na prywatnym forum ale sie niestety nie udalo Za dużo prób rejestracji dla tej sesji. Proszę spróbować później. ciagle wpisywalam bledny kod trudno bylo mi rozczytac:(musze poczekac i prubowac dalej

Madzia-ja wyczyściłam historię i w koncu udało mi się zalogować:)bo tez do kolejnej sesji kazali czekać. Anka widzisz-jeszcze wszystko będzie dobrze.wszystko zalezy od sprzetu lekarza.tak więc trzymam za Ciebie i Maleństwo kciuki. agusmay-wrzucasz w adres-www.wrzesniowki2011.fora.pl i znajdujesz nas.trzeba się zarejestrowac,a później czekasz na zaakceptowanie.

madzia nie czy zwrocilas uwage ze wielkosc liter ma znaczenie,bo ja tez wpisywalam a mialam male literki... spróbuj ;) www.wrzesniowki2011.fora.pl