Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt4t4

nic nie pomogła terapia!!nadal jestem wariatką!!

Polecane posty

Gość rt4t4

nie potrafie przestać!!tak bardzo go kochalam moja pierwsza mlosc..kochalam go bardziej niz siebie.Olal mnie mowil ze jestem beznadziejna ze nie ma ze mna przyszlosci,ze na nic mnie nie stac ze jego kolezanki maja auta wlasne firmyt a ja jestem nikim... Mam 25 lat...i mam obsesje..obsesje pieniedzy...nie mam z nim juz od 3 lat kontaktu ale od lat nadbudowuje poczuci wlasnej wartosci jak poznam kogos kogo pokocham tak jak jego chce cos znaczyc.To idiotyczne bo ja mysle tylko o tym..Pojechalam do tajlandii nie dlatego ze chcialam ale po to by udowodnic sobie ze mnie stać...Kupilam astre bo jego kolezanka miala...Zapisalam sie na kurs spadochronowy,....zeby pokazac ze mnie stac...Haruje jak wół biegam za ludzmi wciskam im kredyty jako niby doradca...Mam niezle prowizje ale kosztem calych dni pracy.Jestem tak zdeterminowana i zawzieta ze nawet moj szef nastawiony na zysk powiedzial ze rzeginam ze powinnam odpoczac ze pieniadze to nie wszytsko.Po tym jak zasłabłam za kierownicą...Gdyby nie fakt ze jechalamz klientem bym juz nie zyla..ALe ja nie umiem przestac...To jakas choroba wydaje mi sie ze znacze tyle na ile mnie stac,,,To moj jedyny cel

Gość rt4t4
doradzcie cos chce byc taka jak wszyscy!!bylam na terapiach nic:(

Gość rt4t4
tak ze jak go poznalam bylam biedna studentka..mowil ze nie mozemy byc razem bo nie ma ze mna przyszlosci.A ja bardzo chcialam cos znaczyc dla niego...Ale nie moglam wtedy znaleźc pracy.Porownywal mnie do innych umniejszał...itp.. Zazdroscilam mu bo byl zaradny pewny siebie,umial stawiac sobie cele i do nich dazyc.Bardzo chcialam byc taka jak on

Gość rt4t4
no wlasnie jeszcze nie osiagnelam bo on budowal dom...A ja nie mam narazie...On mial mieszkane po babci ktore sprzedal...A ja nie mam nic wiec duzo czasu minie zanim tez wybuduje

Gość jestes jebnietaaaaaaaaaaa
na maksa:O:O:O:O:O z takimi schizami sie nie spotkalam jeszcze:O Ale mozna powiedziec ze Ci troche pomogł,moze wysoko zajdziesz z taką "zawzietością"i chorobą psychiczną

Gość rt4t4
najbardziej sie boje ze moj szef zauwazyl ze to chore i sie niby o mnie martwi twierdzi ze powinnam wyluzowac i odpocząc..Boje sie ze bedzie chcial zebym wziela urlop.Nie pozwala mi juz brac nadgodzin...Boje sie ze strace kase

Gość Eleeene
witaj.Tak mi przyszla mysl do glowy czytajac Cie. Moze zamiast uganiac sie za kolejnym klientem wcskajac mu kredyt( cos okropnego taka praca ) to moze poswiec czesc wolnego czasu na prace w hospicjum .Jako wolontariat.Moze tam ockniesz sie, nabierzesz dystansu i zejdziesz na ziemie. Tego Ci zycze , bo w przeciwnym razie wyladujesz w Wariatkowie.

Gość rt4t4
tego sie boje..naprawde myslicie ze moge zupelnie stracic zmysly? niby wiele ludzi ma obsesje pieniedzy..ALe j o tym mysle rano jak tylko otwieram oczy...i przed snem..caly czas praktycznie nie jestem zla...chcialabym pomagac no w hospicjum ale....nie potrafilabym bo mniej czasu mialabym na prace..ja juz nie potrafie nie potrafie inaczej

Gość ile zarabiasz miesiecznie?
ile wychodzisz na tym miesiecznie?

Gość rt4t4
roznie..jak zaczynalam to grosze 1000zl miesiecznie podstawy i 400prowizji teraz jest roznie raz 1000podstawy i 3000prowizji... raz 1000podstawy i 600prowizji(tak tez sie zdarza niestety) A niekiedy 1000podstawy i 5000prowizji

Gość rt4t4
to wynagrodzenie prowizyjne strasznie wciaga bo wiem ze wyciagne tyle ile klientow zlapie.Sprzedaje kredyty ale tez jestem posrednikiem nieruchmosci...Im wiecej latam za ludzmi im wiecej sprzedam tym wieksza prowizja

Gość Eleeene
widzis i juz Cie mam :-P Tak jestes opetana przed ulude pieniadza. Pieniadz jest srodkiem do czegos ale nie moze przeslonic aspektu zycia samego w sobie. A co sie stanie jak nagle wyladujsz na psychiatryku i odetniesz sie od wszelkiej kasy. Tej nawet na przezycie ? Jesli psycholog nie mogl Ci pomoc, to znaczy , ze masz nalog jak hazardzista, narkman, czy np. alkoholik. I jesli nie bedziesz sama chciec to cala poradnia psychologow zje sobie zeby i nic nie wskora. Dobrze, ze piszesz ( chyba juz o tym wszesniej zakladalas topik-czytalam podobny problem), bo mozesz wziac sobie do serca ,to co pisze -jestes chora i uzalezniona od kolejnego celu finansowego i banknotow. Zleeeeeeeeeeeeeee! Slowo- hospcjum jako odtrudka .

Gość tytyt
wszystko wiem ale nie umiem inaczej...jak przestane myslec o pieniadzach moje zycie straci cel...nie mam nikogo nikogo nie kocham nie mam nic co trzyma mnie przy zyciu..A tak ma chociaz cel-UDOWODNIc sobie i jemu ze bede bogata

Gość Eleeene
czyli jestes nie do uratowania.Coz jak ktos chce odmrozic sobie uszy na zlosc mamie -trudno. Pozdrawiam szalona kobieto.

Gość tytyt
chodzi o to ze mialam depresje nie mam nikogo zadnego celu..zadnych innych mazen..Az wreszcie cos zlalazlamPIENIADZE.To pomagalo mi przetwac wstawac rano...Ten cel zmusza mnie do wstawania z łóżka..Moze gdybym miala kogos ktoby mnie kochal..ale nie mam.Moze gdybym miala dziecko....ale tez nie mam.Strace sens zycia i wroci depresja z przed lat..nie wem juz co lepsze

Gość Eleeene
o jezu .A jak masz miec kogos jak uczucie do exa przeslonilo Ci swiat, jak chcesz miec dziecko jak nazalozenie rodziny nie masz czasu. Zreszta dziecko to wydatki a Ty kochasz je gromadzic. Poza tym ,nie w ten sposob powinnas rozwiazac swoj problem. Najpierw sama uporaj sie ze swym problemem a reszta zajmij sie jak juz bedziesz zdrowa. Z tej pogoni za pieniadzem , w koncu z przemeczenia bedziesz miala wypadek i wyladujesz w koncu na wozku inwalidzkim. Nie wiem jak mam Cie przekonac -ze nie tedy droga do szczescia.

Gość hahahhhaahaha
nie mozna zwalac na faceta po prostu mialas tendencje do glupoty

Gość tytyt
zapisze sie jeszcze raz na tą terapie..Ostatni raz

Gość Eleeene
znajdz sobie psychologa, ktoremu zaufasz . I idz z nastawieniem, ze musisz rozwiazac swoj zyciowy problem . Zycze Ci pozbycia sie tego problemu ,bo przecieknie Ci zycie miedzy palcami . Tym bardziej , ze zawod, ktory uprawiasz bazuje na biedzie ludzkiej, naiwnosci i niewiedzy czesto. Kredyt to czesto samobojstwo dla kredytobiorcy, a Ty go wciskasz na chama . Ale nie o tym topik . Jeszcze raz pozdrawiam . A o hospicjum - pomysl !!! Za darmo tez mozna miec satysfakcje .

Gość czyofiaraczypsycholog
jaki byl Twoj dom? opisz swoje relacje z mama, ojcem. Co w ogole na to Twoi rodzice? Bo Ty to chyba bylas kochana za cos: za dobre oceny, za grzecznosc, za tamto siamto.... a rodzicom pewnie pasuje, ze tak zasuwasz choc i tak pewnie jeszcze nie jestes idealna, prawda? Czy sie myle? ps. z takim ..ujem jak twoj byly to bym nie chciala byc ani chwili, a Ty za nim placzesz. Pisalam juz to zreszta na Twoich 2poprzednich topikach.

Gość czyofiaraczypsycholog
zamiast sie cieszyc, ze masz chama z glowy, ze nie pelnisz roli sluzebnej w zwiazku i w pracy (przynajmniej cos sobie wylatasz i to godziwie) to Ty nie doceniasz tego co masz. Ja tez tego nie rozumiem :/

Gość rt4t4
rodzicow mam normalnych ale bylismy zawsze badzo biedni i mojej mamie zalezalo na tym zebym ja se wyrwala z tego

Gość będzie widoc
będzie widoc

Gość autorko jakbys w nocy sie
puszczala malabys jeszcze wiecej kasy

Gość dres będ
dres będ

Gość p;o[;oji['
'] pl;l

rt4t4 => Głupia jesteś. Bardzo. Złapałaś się na najbardziej bzdurną wymówkę na świecie. Kobiet się nie rzuca z powodu pieniędzy. Kobiety się rzuca bo znalazło się ładniejszy, grzeczniejszy, czy milszy model, ew. z mniejszym przebiegiem :o Nie znam facetów co patrzą na pieniądze partnerki. Facet to nie kobieta :o