Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co o tym myslicie ?

Miesiaczka bez skrzepow.

Polecane posty

ja w zeszlym miesc.mialam jedy dzien okres a potem plamenia w tym mies powinnam dostac okres 6 i dalej go nie mam........

wiem ze mozna tak miec gdy sie jest w ciazy,ja tak mialam w ciazy.Teraz sie bije ze to ciaza...a co do testow to byly negat.a bylam w ciazy.teraz mam rocznego syna

Ja właściwie bardzo rzadko mam skrzepy (raz na jakis czas z 5 się zdarzy takich malutkich) i nie uważam to za szczególnie dziwne. Dramatyzujesz.

Może zrób sobie usg? Być może masz jakąś torbiel czy coś? Mnie np. zatrzymała się miesiączka i myślałam, że to ciąża po poronieniu. Miałam mieć usg kontrolne i tam okazało się ze mam torbiel. Gdyby nie to usg... nawet nie wiedzialabym o tym :(

ja rok temu urodzilam dziecko,gdy bylam w ciazy(nie wiedzialam o tym)bo mialam plamienia robilam testy wszystkiem byly negatywne,poszlam do gin.na badanie kontrolne i bylam w 4 mis ciazy!!!!!!!!!!!

Gość do co o tym myslicie ?
watpie zeby to była ciaża czemu jeszcze nie poszłas do gina???

Gość do co o tym myslicie ?
do zbija kase ale tst powinno sie najwczesniej robic w dniu spodiewanej@ a nie wczesniej

o rany, autorko, a skąd wiesz, że nie miałaś złuszczonego endometrium? badałaś pod mikroskopem czy co? odpowiadając na twoje pytanie 'co to może być?' odpowiadam - to może być miesiączka :D

Gość to nie zadna ciąża!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! autorkov masz jakies urojenia

Gość szkoda że autorka nie dała zna
nie znam się, ale taki okres bez endometrium może być objawem cyklu bezowulacyjnego (ale jeśli boli brzuch, jest powiększony bo przyrosło endometrium to czy na pewno nie było owulacji?), a taki cykl z kolei objawem nadmiaru prolaktyny. Badanie hormonów wchodzi w grę.