Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babinka Halinkaaa

Musze w koncu sie wypowiedziec!

Polecane posty

Gość babinka Halinkaaa

wiecie co siedze na kafe od 2 lat i gorszych ludzi niz tu wypisuja ja nie wiziałam! tylko kobiety powalllone i niespełna rozumu potrafio sie WpIIIEprzyc komus na topik i nie majac nic do powiedzenia w danej sprawie zabierac głos tylko po to zeby sabotowac to ze ktos ma jakies pytanie albo stara sie w jakiejs sprawie poradzic. Czemu nie zajmiecie sie własnym nosem??! nnie rozumiem tego moze i jestem starsza a nie jak niektóre po 18 lat wypisuja ale chyba kazdy se ze mna zgodzi, ze nie powinno sie do kogos zycia wpierdalac!! ludzie maja problemy potrzebuja pogacaqc a wy wlasnego zycia nie macie i widocznie maz wam nie daje skoro szukacie kogos innego zeby sie wyzyc. zal mi was

Gość ocet
jestem na kafe ok 3 lata.to jest min wina forum.moderatorzy nie pilnuja tego.dla nich liczy sie KAZDY wpis.na kafe siedzi pelno dzieciakow i chlopcow.a to jest forum dla kobiet.siedze tez na szafa.pl i tam jest kultura i spokoj,bo za kazdy nie na temat,chamski wpis daja danej osobie karniaka.

Gość babinka Halinkaaa
ocet masz raqcje moderatorzy wogole nic nie robia iniczego nie pilnuja ehhhh ty sweterek z kozich - proponuje zajmij sie swoja moja nie ma brakow bo ja nie wpierdalam sie na post nie majac czego ciekawego do powiedzenia tak jak Ty

Gość babinka Halinkaaa
po za tym sweterku to udez w stółozyce sie odezwa błahaha

Gość żba rpucha
autorko pewnym rzecz nie zmienisz więc nie ma sensu sie denerwować :) może prościej było by zmienic forum, a tym smietniku zapomnieć :) jak o zeszłorocznym śniegu :)

Gość babinka Halinkaaa
* udez w stoł nozye sie odezwa

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
to prawda, albo to jakieś dzieci tu siedzą, albo bardzo nie wychowane osoby. Kropka.

Gość babinka Halinkaaa
zba rpucha masz racje zmieniłam juz dawno ale musiałam to napisac ehhh dla ludzi jak ten sweterek