Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe jak długo

Czy kupić meżowi taki drogi prezent?

Polecane posty

Nie tylko dla dzieci, zalezy co do niej dokupisz. Mozesz sobie nawet Yoge trenowac. Mnie sie chyba ze wzgledu na te sporty podoba.

Dori---> no to widzę, że zamiast znaleźć jakąś alternatywę tańszego prezentu, namówiłam Ciebie :)

Gość chakma
Ignacja :-)nie wpadaj w skrajnosc:-) Jest wiele madrych zainteresowan ktore przynoszą wytchnienie od pracy.

Tylko problem taki, ze gry drogie potem. Najlepiej kupic razem z akcesoriami odrazu.

Gość mój mąż sobie kupił ta konsole
chakma a nie słyszałaś że facet rozwija sie i rośnie do 3 roku życia a potem to już tylko rośnie:P

Autorko, taki prezent jest ryzykowny. Facet każdą wolną chwilę będzie poświęcał grze i jeszcze będzie miał do Ciebie pretensje, że się go czepiasz a sama mu kupiłaś zabawkę. Przykra prawda...ale mężczyźni tacy już są:(

Gość chakma
mój mąż sobie kupił ta konsole dobrze,ze mój sie rozwija :-)

Tak hihihihi Ale pomyslalam sobie, ze lepiej wydac i miec frajde niz kupic pierdole - tez nie tania i co z niej? Gra zostanie na lata. A sweterek - jeden, dwa sezony? Perfumek pol roku? Psik psik pojdzie w powietrze...

chakma, mój mąż ma wiele zainteresowań i akurat jest wyjątkowo inteligentny (i nie piszę tego bo jestem jego żoną, a świadczą o tym lizne konkursy, które wygrywał od podstawówki, po studia), gra na gitarze elektrycznej, w kosza, w paintballa i w dodatku tańczy... i nie widzę nic złego w tym, że lubi grac w gry

Gość chakma
if a song could get me you :-) tez o tym pisałm,ze głupie te baby :-)

No nie wiem. Znam na tyle mojego meza, ze jestem pewna , ze sie nie wciagnie jak maniak. Wiem, ze bedziemy grac wspolnie jak razem bedziemy mieli ochote.

Myślę, że to wszystko zależy od odpowiedzialności osoby, która gra. Kupiłam mu na urodziny fajną grę komputerową i owszem, posiedział przed kompem kilka wieczorów, ale mi to nie przeszkadzało.. ja w tym czasie mogłam poczytać książkę..

Ignacja i to wlasnie dlatego naszym mozemy kupic. Bo tylko glupki wpadaja w nalog maniakalny.

my jeszcze nie mamy dzieci (teraz się dopiero staramy o pierwsze), więc będzie miał conajmniej 9 miesięcy na ochłonięcie :)

Gość chakma
Ignacja ;-) co najmniej ;-)

konsola super sprawa, kupiliśmy w tamtym roku synowi na święta a mąż częściej gra niż dziecko, w tym roku kopiłam Zegarek Armaniego, widziałam jak oglądał na allegro:)

Gość dziwię wam się
dziwnych macie tych mężów....dorosłe chłopy a w gry grają jak dzieci :O:O...dobrze ze ja mam normalnego męża....

Ale chamstwo, zeby w Polsce Wii kosztowalo tak drogo!!!! Bo zakladajac , ze zarabiamy po 1000 (ja euro, Ty zloty) To ja place z mojego 1000 - 250 e A Ty ze swojego 1000 - 1000zl Straszne!

No wlasnie, ze moj nie gra w zadne gry komputerowe, ale o Wii gadalismy juz , ze fajne to chyba (jako rodzinna gra). Wiec w sumie to nie bylby prezent dla meza, a dla NAS.

Gość mój mąż bardzo chciał PS3
a że niemiał na zbyciu 1300zł,to wpadł na pomysł i podpuścił nasze dziecko żeby naciągneło dziadka na taki prezent na swoje urodziny.I kto teraz gra?Tatuś ,w każdej wolnej chwili, już mnie czasem cholera bierze i inteligencja chyba niema tu dużo do rzeczy ,nie uważam męża za głupka ale to wciąga.

Gość mój mąż ma PS3
Wii jest dobre dla dzieci, kup mu PS3. na PS3 są fajne strzelanki i fajnie się grywa po sieci. Grywa sezowo, czasem kilka wieczorów z rzędu, czasem wcale przez 3 tyg.

Gość jezeli konsola..........
to najlepeij PS3. Wii to faktycznie bardziej dla mlodszych dzieci.

Gość effy.
a ja mam pomysł, kup gre na tą konsole "Need for Speed, Hot Pursuit" (dużo wrażeń) i coś do tego. I jak rozpakuje tą gre powiedz "teraz masz prawdziwy powód by kupić sobie konsole" z usmiechem oczywiscie na twarzy. Ucieszy się na 100 % !!!