Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe jak długo

Czy kupić meżowi taki drogi prezent?

Polecane posty

Gość ja swojemu kupilam
ciuchy :) Pare koszulek i bluzy dwie, no i buty z nike :D napewno przydatne w jego przypadku bo mu brakuje czegos pozadnego w tej jego szafie.

Gość cokolwiekcokolwiek
jak stać cię na kupno konsoli to kup mu ją. przecież chcesz, żeby się ucieszył z prezentu.

Ja wiem, czy mnie stac. .. Jest kilka inny wydatkow bardziej potrzebnych. Zastanawiam sie wlasnie, czy nie lepiej kupic teraz cos innego (tanszego) a taka konsole kiedys tam uzywana za pol ceny z grami.

Gość teneryffaa
ja parę lat temu jeszcze wtedy nie mężowi kupiłam . Oj cieszył sie bardzo . Teraz też ma jakas inną oczywiscie juz , ale nie gra na niej non stop. ot , teraz przyszedł kolega to sobie w coś tam graja, ale nie jest tak żeby cały dzień siedział . A w tym roku mam dylemat , bo widziałam w obserwowanych aukcjach na allgero i zreszta maż cały czas o tym gada : albo zegarek albo nóż ceramiczny . Nie wiem sama czym bardziej jest zarajany :) Musze sie z pracy wyrwać jutro , mam nadzieje że kupie :)

Gość ajlin
Ja też zrobiłam taki prezent. Miałam akurat tyle oszczędności i był to nasz wspólny prezent. Wbrew pozorom nie podzielił nas. Sama lubię na niej grać. Ja od razu kupiłam dwa piloty więc gra jest naszą wspólną rozrywką - więc nie zawsze jest to złe rozwiązanie. Teraz mamy wspólną grę, szczególnie przydatną gdy ktoś niezbyt rozmowny przychodzi w gości - bo to jedna z tych gdzie trzeba się ruszać :)

Gość Ciekawe jak długo
No to się zdecydowałam i kupiłam :) Teraz nie mogę się doczkać jego miny :)

Gość lideczka78
Ja własnie teraz tak przegladałam gazetke promocyjną super-pharm i pojade dzisiaj po jego ulubione perfumy Calvin Klein Truth ,100ml kosztuje 119zł ,wiec spokojnie mieści sie w moim budzecie ;)

Gość mama 16 miesiecznego synka
Ja bym kupila. :) Sama lub sobie pograc :p Nie wiem dokladnie o jakiej konsoli piszesz. Ja mam Nindendo DS oraz Wii i naprawde bardzo fajna sprawa. DS ma bardzo fajne gry na myslenie (np. "Brain Academy","seria "Professort Layton" itp.), a Wii ma np. bardzo fajne sporty zimowe, tenisa i inne. Ja tam bym kupila, bo chociaz to dla meza, tobie tez mogloby sie spodobac ;)

Gość mama 16 miesiecznego synka
Hmm...dopiero przeczytalam caly topik i widze, ze kupilas... Fajnie :) Przyjemnego grania :D

Gość do autorki.........
napisz po swietach co ty dostalas od meza :classic_cool: tylko prawde :D

Gość kakaka2124
W przypadku takich drogich prezentów lepiej wcześniej dobrze popytać i się rozeznac - konsol jest trochę, nie wiem czy chciałabyś mu kupić PS3 czy Xboxa? Ja bym polecała PS3 i np w Magicznej Planecie widziałam w niezłej cenie bo za 1,529zł ale z Starterem Pack Move + grą Sports Champions także już full pakiet :) i na 12 miesięcy można wziąc na gwarancję

zakup konsoli, nie musi byc takim wielkim wydatkiem, rzeczywiście, albo można podzielić ta kwote na raty, albo postarać się znaleźć najtańszy sklep w sieci i starać się kupić jak najtaniej, ja uważam,że warto zajrzeć do sklepu magiczna planeta, bo to jest jeden z najtańszych sklepów w internecie

Gość marysia banasik
Sama kupuję prezenty, które mają spełniać marzenia, przecież o to w tym wszystkim chodzi. Ostatni cel - jazda Ferrari z Prezent Marzeń. Wskażcie mi faceta, który nie byłby z takiego prezentu zadowolony? ;-)

Gość gość
:)byla juz na ten temat sonda uliczna no ale ludzie to nie wiedza jak sie wypowiadac i w ogole jak myslec samodzielnie aha 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w