Gość pimp Napisano Styczeń 4, 2011 Cześć dziewczyny. Na Dukanie jestem od wczoraj i mam kilogram mniej. Dziesiaj drugi dzień, ćwiczę brzuszki i hantle na ręce. Chcę schudnąć około 10 kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 4, 2011 asiaa203,pimp czesc dziewczyny im nas wiecej tym lepiej ;)zapraszamy! dzis moj drugi dzien na wage jeszcze nie wchodziłam, w stopce zmieniac bede co tydzien lub co dwa(jeszcze nie wiem)wczoraj mialam juz momenty załamania, chcialam zjesc cos niedozwolonego, no ale jakos sie udało -wieczorem zjadłam jogurt.stwierdzam na rzadnej diecie nie jest łatwo!!!nawet na takiej co nie ma ograniczenia kalorycznego.a pozostałym jak idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 4, 2011 wczoraj wieczorem siedzialam na forach odnosnie naszej diety, jest wielu zwolennikow ale tez duzo ludzi narzekających na ta diete.doczytałam sie nawet kilka przypadków tycia na Dukanie.słyszałyscie o czyms takim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 4, 2011 vanilka - dziekuje za ksiązke i przepisy wszystko mi doszło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onlyola 0 Napisano Styczeń 4, 2011 hej dziewczyny! tez sporo o diecie dukana czytalam,mysle ze kazda dieta ma swoje wady i zalety. u mnie juz dzis 2 kilo mniej takze rezultaty widac. nie mecze sie szczegolnie, jjem 4 razy dziennie i nie czuje glodu. mam nadzieje ze do swiat Wielkanocnych uda mi sie osiagnac moja wymazona wage! nam wszystkim sie uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 4, 2011 halo co tutaj taka cisza? ja dzisiaj na sniadanko zjadłam chudą szynkę z twarożkiem, na obiad zrobiłam sobie mielone z piersi z kurczaka(z czosnkiem i szczypiorkiem)w międzyczasie wypiłam jogurt naturalny, kolacja przede mną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 4, 2011 a ja na śniadanko zjadłam jogurt z otrębami na obiad całkiem smaczną zapiekankę jajeczną a na kolację twarożek. jutro na obiadek planuję wątróbkę najgorsze jest to, że chętnie bym wypiła piwko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pimp Napisano Styczeń 5, 2011 Witajcie dziewczyny. U mnie pół kilograma mniej. Dobrze się trzymam bo mi ta dieta smakuje i można jeść ile się chce, tylko podobno trzeba dużo pić. Ja już trzeci dzień na fazie uderzeniowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karina37 Napisano Styczeń 5, 2011 Witajcie, ja też dołączam do Was, 3 dzień na I fazie, wczoraj upiekłam chlebek ziołowy - pycha właśnie go zjadłam z rybką wędzoną, i też mi wieczorkiem tak się strasznie piwka chciało...no i chociaż kawałek czekolady...ale trudno trzeba wytrzymać, na II fazie zrobimy sobie Nutellę, pozdrawiam Was i trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Witam :) wszystkie podobnie zaczełysmy bo ja tez dzis mam 3 dzien.waga nie leci mi za szybko w dół( 0,5 kg mniej)najgorsze sa dla mnie wieczory, wtedy najbardziej chce mi sie jesc(niestety odzywaja sie moje nawyki)pozdrowionka dla wszystkich, miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...vanilka... 0 Napisano Styczeń 5, 2011 hej laseczki! ja tez dalej na diecie, chociaz w przeciwienstwie do Was grzesze :p codziennie zjem cos niedozwolnego :( co do skutkow ubocznych to moja szwagierka byla na tej diecie ponad miesiac, bardzo sie pilnowala az dostala skazy bialkowej wysypalo ja na calym ciele, strasznie swedzialo i zrezygnowala z diety po paru dniach byla poprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 5, 2011 kupiłam w koncu te otręby :) jutro na sniadanko chetnie je zjem.dzisiaj mi chyba troszkę lepiej, nie odczuwam juz tak bardzo głodu jak wczoraj czy dwa dni temu.a Wy? vanilka nie przejmuj sie wczoraj tez sie zapomniałam i posłodziłam kawe(niewiele bo pół łyzeczki-brązowym)ale posłodziłam i wypiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mendżi Napisano Styczeń 5, 2011 Hej chciałabym się do Was kobietki przyłączyć, od poniedziałku tj 3.01 zaczęłam dietę. Brakuję oj brakuje tego co do tej pory jadłam :) mam troche małą motywację bo jem dkladnie to co mi wolno a waga nie drga albo to wina wagi bo do końca nie jestem pewna czy dobrze działa albo to zbliżająca się miesiączka. Zastanawiam się czy jezeli jem jogurt naturalny danone to robię dobrze moze jakieś podopowiedzi ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 5, 2011 dziewczyny mam przepis na pyszny gulasz z indyka z dozwolony sosem :) jeśli kogoś interesuje piszcie to napisze przepis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Witaj Mendżi :) jogurt naturalny jest dozwolony takze spokojnie mozesz go jeść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 5, 2011 asiaa203 przepis na gulasz powiadasz :)pisz, pisz chetnie sobie upichcę.Zawsze to jakis nowy pomysł , a ja osobiscie sosy uwielbiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 5, 2011 sprawa wygląda tak kroimi pierś z indyka lub kurczaka w drobniutką kostkę ja to doprawiam solą pieprzem i pieprzem ziołowym optaczam w zmielonych otrebach i wrzucam na patelnię z odrobinką oliwy z oliwek jak się delikatnie podsmarzy dolewam wody i duszę do miękkości, jak jest mięciutkie posypuję zmielonymi otrębami by sosik zgęstniał. i to tyle. nie ma tu chyba nic czego nam nie wolno (zmielone otręby działają tak samo jak zwykła mąka) mi to bardzo smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 5, 2011 ahh te otręby :) dziekuje za przepis, na pewno spróbuje.mozna dodac jeszcze troszkę jogurtu nat.do sosiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 5, 2011 z otrębami najgorsze jest to, że trzeba je zmielić do wielu dań ja mam taki zwykły stary młynek od kawy oczywiście ręczny i trzeba się sporo nakręcić :) chyba, że znlazłyście gdzieś mielone otręby to proszę o info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mendżi Napisano Styczeń 5, 2011 Potrzebuję wsparcia dziewczyny :( Czuję się jak okropna beza która się stara a nic z tego nie wychodzi, załamka . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mendżi Napisano Styczeń 5, 2011 - 2 łyżki otrębów owsianych - 2 łyżki otrębów pszennych - 1 łyżka serka wiejskiego - 1 jajko - sól pieprz zioła - dowolne dozwolone dodatki (papryka, cebula, ogórek, pieczary, szynka )- wtedy dla II fazy Wszystko mieszamy w misce łyżką i wlewamy do sandwiczera. Tostujemy przez ok. 10 minut. Tost zrobi się pulchny. Znalazłam ten przepis w internecie i tak sie zastanawiam o jaki sandwiczer chodzi i czy to mozliwe zeby to wlac i się srobiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Mendżi nie załamuj sie to dopiero 3 dzień, ja zawsze mam gorsze samopoczucie przed miesiączką, głowa do góry, waga juz niedługo zacznie spadac w dół zobaczysz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieboFioletowe 0 Napisano Styczeń 5, 2011 przepis ciekawy, jeszcze czegos takiego nie próbowałam,hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mendżi Napisano Styczeń 5, 2011 Ale uważasz że można to wlać to takiego tostera z teflonowym środkiem? zamiast tuńczyka można dodać szynkę lubk kawałki kurczaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaa203 0 Napisano Styczeń 5, 2011 wydaje mi się, że chodzi o ten zwykły teflonowy opiekacz co wygląda jak gofrownica :) przepis smaczniuki ale jak pomyśle ile mycia sandwiczera to mnie lenistwo dopada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mendżi Napisano Styczeń 5, 2011 A ja chyba zaryzykuję :) JAka firma produkuje serek homo 0% tłuszczu i 0% cukru nie mogę w żadnym markiecie tego znaleźć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabcia w kapciach 0 Napisano Styczeń 6, 2011 Cześć Dziewczyny :) Wprawdzie odchudzanie zaczęłam od 1.01 ale od dziś po przeczytaniu książki postanowiłam przejść na dietę proteinową. Przejrzałam od początku Wasz topic i postanowiłam dołączyć, jeśli tylko mnie przygarniecie :) Podoba mi się mobilizacyjna atmosfera panująca u Was Dziewczyny :) Do zrzucenia 7-8kg, obecna waga 65kg, wzrost 170, wiek: 25lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
28magda28 0 Napisano Styczeń 6, 2011 hej przepraszam ze sie wtracam ale jesli chodzi o te tosty to wczoraj robilam i sa pycha, trzeba te wszystkie skladniki wymieszac i wychodzi dosyc gesta masa ktora wkladamy do tostera tego ktory wyglada jak gofrownica. i pieczemy minimum 10 minut, wczesniej nie zagladamy bo sie moze rozwalic. po 10 minut mozna prawdzic i jak sie nie rozwali to znaczy ze juz dobry. i sandwiczera nie musialam myc bo jak wyciaglam tosiki to byl czysciutki. pozdrawiam i smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdolinka 0 Napisano Styczeń 6, 2011 Ja dziś czwarty dzień uderzeniowej - rano na wadzie 2,5 kg mniej :) Nie jest tak strasznie ciężko ale już dwa razy zrobiłam sobie nutellę dukanowską.....bo mnie przycisnęło ;) ale kończę z tym bo te okropne węglowodany.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pimp Napisano Styczeń 6, 2011 Cześć dziewczyny . Jak u was dieta? U mnie się waga zatrzymała ale to może dlatego że dostałam małpę. Pozdrowienia dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach