Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia zosia

Do wszystkich prawiczków !! Zacznijcie cos robić ze swoim życiem

Polecane posty

Gość zosia samosia zosia

Póki co nie zanosi sie na wynalezienie terpaii nieśmiertelności czyli macie jedno zycie ... chcecie je zmarnować ? Co z tego ,ze 10 czy 100 kobiet Was odrzuciło ? Może ta 101 zainteresuje sie wami ? Zalozcie sobie gdzies profil - co z tego ,ze tam sa sami zboczency i desperaci - moze poznacie kogos , jedna osoba poznana = znajomi tej osoby i dalsze szanse

Ale o co Ci chodzi? Ja robię. Uczę się języków, czytam chociaż są to ostatnie rzeczy na które powinienem mieć ochotę po pracy.

Gość vbvbb
oczywiscie ze prawiczek jest z gory skazany,badzmy bardziej realistyczni,ten co nie zamoczyl to zwykla ciota,zadna go nie chciala,proste,moga sie tlumaczyc jak chca ,ale taka to prawda,kazdy facet chce sie bzykac,tak ze prawiczki do dziela

serwisy randkowe to strata czasu. Rzadko kogo normalnego można tam poznać. Jak facet nie podoba się po opakowaniu to może zostać tzw kolegą. A tego prawiki z kafe nie szukają.

Gość taki sobie prawiczek
Jeżeli 100 kobiet nas nie chciało to prawdopodobieństwo, że zechce nas 101 jest około 0. Jeżeli ktoś ma ciekawą osobowość albo wygląd to oczywiśce dostanie kosza, ale nie masz szans żeby od 100 pod rząd. Najwyżej od kilku w jednym ciągu jak podrywa wszystko co się nawinie.

Portale randkowe przyciągają specyficznych ludzi: desperatów, znudzonych, takich którym brakuje emocji w życiu... ogólnie ludzi których nie wpuścił bym do własnego domu.

Gość zosia samosia zosia
no własnie dlaczego ? To czego szukacie ? Bo juz nie rozumiem . Z jednych tematów wynika ,ze czekacie na wielka milosc a z innych ,ze chcecie isc do klubów i ''zaliczac'' Na portalach jest masa kretynów fakt , ja milosci tam nie poznalam ,ale w taki sposob mam kilku znajomych wlasnie z serwisu randkowego .

Każesz nam poznawać zboczeńców żebyśmy poznali ich znajomych? Coś ci na łeb ostatnio spadło? Może się pośliznęłaś?

Gość erykson
Darker - nie pieprz glupot , ja mam konta na kilku stronach i za desperata ,znudzonego sie nie uwazam .

Przykład podchodzenia i bezskutecznego molestowania swoją osobą setki dziewczyn już świadczy o chorobie psychicznej.

serwisy randkowe odpadają w rzeczywistości nikła szansa raz że nieśmiały dwa brzydki. To gdzie szukać ?w kościele? głupie pierdolenie

Gość hwdz
A chuj ci w dupe Zosiu, żaden prawiczek tak naprawdę baby nie potrzebuje, która za parę lat będzie go obsmarowywać na forach internetowych Prawdziwy prawiczek żali się tylko tak pro forma, dla dowcipu, wcale was nie potrzebujemy bo i po co?

"To czego szukacie ?" W tej chwili długopisu który gdzieś posiałem na biurku... "Z jednych tematów wynika ,ze czekacie na wielka milosc a z innych ,ze chcecie isc do klubów i ''zaliczac''" Że też najlepsze tematy mnie omijają :D "Na portalach jest masa kretynów fakt , ja milosci tam nie poznalam ,ale w taki sposob mam kilku znajomych wlasnie z serwisu randkowego ." To po co nam je reklamujesz? "ja mam konta na kilku stronach i za desperata ,znudzonego sie nie uwazam ." Uderz w stół...

Ma konta na kilku stornach i nie uważa się za znudzonego desperata? :D Miusisz być nieźle znudzony skoro masz czas grzebać po kilku-kilkunastu portalach randkowych, wysyłając pełno wiadomości. Kto normalny założył by sobie konta wszędzie?

Gość znawczyni prawiczych dusz
bo prawiczki to pojeby i tyle 🖐️ darker jest napromioniwany od komputera jak czarnobyl i mozg mu sie chyba przegrzewa , Zosiu samosiu - oni wcale kobiety nie chca , to takie typy , tylko zbluzgac , posmiac sie ,pojeczec , podyskutowac i dalej powrtot do pesymistycznego zycia . Znam dwoch prawiczkow i to normalni faceci , a Ci tutaj ? szkoda slow . Dla nich nie ma ratunku , jedynie terpia antydepresantami

Gość erykson
konta mam tam w celu zapoznawania pań do niezobowiazujacych spotkan - tyle :)

Gość erykson
erodate sex-anonse mixer sexrandki anonse-sm :)

znawczyni prawiczych dusz skąd wiesz jacy jesteśmy? oceniasz ludzi po paru wpisach gratuluje szybkiej oceny.

"bo prawiczki to poj**y i tyle" Podobno swój pozna swego więc... witaj. "darker jest napromioniwany od komputera jak czarnobyl i mozg mu sie chyba przegrzewa" Przynajmniej go mam w odróżnieniu od Ciebie. "Zosiu samosiu - oni wcale kobiety nie chca" Odwrotnie. "Znam dwoch prawiczkow i to normalni faceci" Zwierzali Ci się z tego że są nimi? Kiepski dowód na normalność.

no ok nie oceniam . kapselku - spotkajmy sie :) i tak wiem co odpowiesz : z obca sie nie spotkam , i tak za daleko i setki innych powodow i to wlasnie sa kafeteryni prawiczkowie

a skąd jesteś? nie będę gnał ileś tam km żeby Cię zobaczyć. To możę Ty przyjedź?

Ale argument :D. Bo klient nie chce się spotykać z obcą babą (?) i to pewnie 500 km dalej. Ile lat mają ci twoi kumple-prawiczki? 15? 17?

"i tak wiem co odpowiesz : z obca sie nie spotkam" To chociaż mu zdjęcie wyślij i niech chłopak zadecyduje czy warto. Do tej pory wielce go zauroczyłaś.

Kapselko wsiadasz w zimny PKS i jedziesz 500 km. Pokaż, że Ci zależy :D

z Gdańska kapselku jestem