Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia zosia

Do wszystkich prawiczków !! Zacznijcie cos robić ze swoim życiem

Polecane posty

Milena -- ja ogólnie cwaniaków i macho omijam szerokim łukiem, więc mam nadzieeję, że choć o kilka % wyeliminowałam ryzyko spotkania takiego faceta. Faith -- no jasne, że to jest w Tobie! :) każdy przecież zaczyna od zera, nieważne, że ma lat dwadzieścia czy trzydzieści :)

Gość obrzydlistwo
Dobra faktycznie nie dawajcie swoich fot, skoro jesteście brzydcy. :D Wierzę wam na słowo.

Gość asdafsdgdf
Zaraz, zaraz... prawiczek wam nie pasuje, rozprawiczony przez prostytutke tez nie, to co wy kurwa chcecie ??? W naszym przypadku musicie wybrac, sa tylko dwie opcje.

Gość obrzydlistwo
Dopiero za rok? Kupa czasu.. Ale zaczniesz działać, przez rok będziesz się odpicowywał, czy liczysz że ci panna spadnie z nieba?

Gość zosia samosia zosia
Coś mizerne macie tutaj podchody:O:(

Faith -- jeśli tak naprawdę w to wierzysz, tak właśnie się stanie! No własnie, skad pewność, że jesteś ''brzydki''? Może masz po prostu zaniżoną samoocenę :)

Gość asdafsdgdf
Milena20, w takim razie jeseś fajną dziewczną i życze Ci jak najlepiej... Czytając jednak dłużej forum dowiedziałabys sie, ze znaczna ilość pozostałych kobiet brzydzi się facetami bez doswiadczen sexualnych. Kobiety wolą doświadczonych.

asdafsdgdf dziękuje i ja Tobie życze jak najlepiej... zazwyczaj swój lgnie do swego, sama też nie jestem doświadczona, miło by było spotkać, zakochać sie i poznawać wszystko razem :)

Znaczna część nie znaczy, że wszystkie :) Mnie akurat prawiczek nie brzydził.

Gość asdafsdgdf
Milena20 ale takie istnieją.... nazywają się lessbijki :D

Też jestem brzydki. Przypominam o tym, w razie gdyby reszta moich wad przyćmiła wam moją fatalną powierzchowność

Faith -- a może raczej nieśmiały? I przez to wydaje Ci się, że nie jestes urodziwy. :)

Gość asdafsdgdf
Faith Hope Glory@ ja jestem ładny i też nie mam dziewczyny, wiec nie jęcz "babo" :D

Gość asdafsdgdf
zwal sobie konia i idź spać :D

Faith -- domyślam się, że już wiele osób Cię o to pytało, ale czy nie pozwoliłbyś mi ocenić, czy faktycznie masz racje? Np podałabym Tobie mojego maila i byś wysłał mi zdjęcie. Wybacz, ale po prostu nie moge uwierzyć, że jest tak jak piszesz :)

Gość asdafsdgdf
Tak na prawdę myślę, że nie jest problemem czy facet jest prawiczkiem, badz czy kobieta dziewicą. Wszystko idzie o charakter tej osoby. Nikt nie chce faceta prawiczka totalnej cioty, ktory chodzi w sweterku, wszystko ustala z mamusia, ma kota i takie tam ;) oraz nikt nie chce dziewczyny dziewicy, ktora robi sie biala na mysl o penisie, o dyskotece to tylko slyszala i takie tam ;) To są te stereotypy, które każdemu przychodzą na myśl chyba myśląc o dziewicy, badz prawiczku. A prawda wyglada inaczej ;P Tak na prawde prawiczkiem moze byc i ten ktory sie kazdemu wydaje macho, najbardziej smialy, posiadajacy mnostwo fajnych kolezanek, a dziewica moze byc ta ktora szaleje w klubach, za ktora oglada sie co drugi faect na ulicy :D

Mogę dać na forum na pewno nie ale na @ tak Od kiedy moje zdjęcie wędrowało na tematatach kiedys to nie wklejam na forum na szczęście zdjecia co czasem dam na @ nigdy nuie pojawiały się na forum