Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia zosia

Do wszystkich prawiczków !! Zacznijcie cos robić ze swoim życiem

Polecane posty

Darker, tu nie chodzi o to, czy tak napiszesz czy nie. Celem jest byś uwierzył, że takie kobiety chodzą po ziemi. Wzrost - nie kłamstwo. Nie twierdzę, że w każdym przypadku wzrost nie gra roli, wiadomo, że kobieta z niższym mężczyzną mogłaby czuć sie niezręcznie. Ale niski wzrost nie jest powodem do skreślania siebie w oczach innych. Czy facet jest zmotoryzowany, nie jest kwestią istotną! Czy musisz się czepiać każdego mojego zdania?

"Celem jest byś uwierzył, że takie kobiety chodzą po ziemi." OMG It changed my life! "Wzrost - nie kłamstwo. Nie twierdzę, że w każdym przypadku wzrost nie gra roli" Powiedz to knypkowi co ma 170 cm.

Aha, ja wiem już teraz. Nie muszę do tego zacząć robić prawka. Nienawidzę samochodów.

Ja tez ich nie lubię. Zwłaszcza tych co próbują we mnie wjechać.

1 raz z prostytutką- to by znaczyło że facet normalny nie jest :( jakby mi sie przyznał do tego to by mnie napewno zraził i bym uciekła:D ale pewnie by sie nie przyznał :P musiałby to ukrywać a wiadomo że przeszłość seksualna jednak obchodzi ewentualnych partnerów

"to by znaczyło że facet normalny nie jest" Zwłaszcza jak uciekł,i nie zapłacił.

Milena to by nie powiedział prawdy. Niby jak byś sprawdziła z kim miał pierwszy raz?

1,7 m to wcale nie taki ''knypek'' ! :) Ile kobietek ma 160 -165 cm ! Przstań już pleść bzdury... Myślicie, że są tylko takie, które mierzą 170 cm minimum. Tylko tak się Wam zdaje, bo wysokie kobiety widać a niskich już niezbyt :D Korjonos-- dałes czadu z tymi fobiami...mimo wszystko uważam, że przesadzasz :)

Niby jak byś sprawdziła z kim miał pierwszy raz? Proponuje podłączyc delikwenta pod wykrywacz kłamstw.

Normalny facet nie chodzi na dziwki i nikt mnie nie przekona że jest inaczej no oczywiście że by sie nie przyznał, niestety bym sie pewnie tego nie dowiedziała( i szczerze jakby sie dobrze układało to bym nie chciała wiedzieć) no chyba że dalej by kontynuował proceder to może życzliwy ktoś by doniósł :D

Milena, nawet jak jest bosko, dobrze by było wiedzieć o takim wyskoku ;)

DRT oczywiście lepiej by było wiedzieć ale kto sie przyzna do czegoś takiego? chyba skończony idiota

Jeśli facet chce przeżyć pierwszy raz u prostytutki - jego sprawa. Róznie się później potoczą jego losy. A czy to sie spodoba kobietom, chyba bardziej indywidualna sprawa.

Może być idiota, no ale może facet się tak zadurzyc w jakiejś kobiecie, że bedzie chciał jej wszystko powiedzieć :D

to tak jakbym ja sie zwierzyła chłopakowi z którym chce być że pierwszy raz miałam na dysce, w kiblu z dresem po pijaku

"to tak jakbym ja sie zwierzyła chłopakowi z którym chce być że pierwszy raz miałam na dysce, w kiblu z dresem po pijaku" Tak ma wiele. Pierwszy czy któryś raz...

Ja powiem że nie miałem dziewczyny niech wie że należy mi się taryfa ulgowa a takie dziewczyny co dają w WC jakiemuś typkowi to szmaty zasługujące na spalenie na stosie

mnie nie obchodzi że tak ma wiele, niech każdy robi w zgodzie ze sobą jak im tak pasuje niech robią

Faith -- wcale nie będzie Ci potrzebna taryfa ulgowa. Dasz sobie radę bez niej :) Co do tych prostytutek. Wydaje mi się, że kobiety sa wrażliwe na tym punkcie. Niektóre może nawet nie radzą sobie z tym , że facet miał przed nimi jakieś partnerki seksualne ( nie prostytutki) więc tym bardziej jak usłyszą o burdelu, uciekają.

Gość do Milena20
teraz co druga ruchala sie z dresem w kiblu

No ale jak można być z facetem, który bywał wcześniej u postytutek? Jakie może mieć on wartości moralne. Mnie osobiście brzydzą takie typy. Tak samo niesmak wzbudzją kobiety, które nie szanują się wogóle.

DRT no ja bym chyba sobie z tym nie poradziła, brzydziłabym sie :( napisze jeszcze raz niech se każdy robi co chce tylko niech sie później nie dziwi że sie to komuś nie podoba lubisz dziewice spoko, lubisz dupodajki też spoko :D:D

dokładnie DRT możemy sobie tylko życzyć by nie spotkać na swej drodze takich panów skoro nam nie pasuje:P