Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaalamana

totalnie sie zalamalam:(

Polecane posty

Gość zaalamana

Od jakiegos czasu nam sie nie uklada z powodu jego internetowych kolezanek z ktorymi w obrzydliwy sposob flirtuje. Od kiedy sie o tym dowiedzialam nie ufam mu i jestem podejrzliwa. Obiecywal, ze to bylo tylko raz i wiecej sie nie powtorzy. Liczylam sie z tym, ze trzeba bedzie sie rozstac predzej czy pozniej i wlasnie przed chwila podal mi swoj telefon zeby mu go podlaczyc do ladowarki i "niechcacy" obejrzalam jego polaczenia i znow wyszlo ze dzwoni do jakiejs dziewczyny a ona do niego. Jej imie zaszyfrowal napisal nat zamiast natalia ale ja juz wiem co jest grane. Zalamalam sie. Jest okropnym klamca. Jaka bylam glupia!! A najgorsze jest to ze bede mogla sie wyprowadzic dopiero od marca (umowa). Tutaj swieta, kupilam mu prezent a on jest zwykla swinia. Pomocy!! Siedze i placze.:(:(:(:(

Gość ziutekkk
olej gnoja bo bedzie zawsze toba pomiatał

Gość zaalamana
niby jak to rozwiazac?

Gość zaalamana
razem wynajmujemy

To zostaw go samego na mieszkaniu ja bym nie zwracala uwagi na umowe. Jak swojego zlapalam na podobnym swinstwie dopiero wynajelismy chate i umowa na rok byla, mialam to gdzies spakowalam sie i mialam w dupie jak sobie poradzi.

no to wyprowadz sie i niech sobie tam mieszka sam frajera olać kopnij go w dupę zeby poczul jakim jest idiota

Gość zaalamana
szkoda gadac czuje sie gorsza, brzydka, glupia i samotna

Gość hej zaalamana
ty masz pewnosc w tej kwestii a ja nie , ja tylko go podejrzewam ale powiem ci ze gydbym byla na twoim miejscu czyli miala takie dowody jakie masz ty kopnela bym go w d...e

Gość zaalamana
to ze go kopne to jest pewne tylko ze tak prawde mowiac ja go kocham i nie wiem jak bedzie bez niego i boję się samotności

Gość juzekk
wiesz co jako doswiadczony w tym temacie powiem ci ze wiem ze latwo sie pisze ale badz silna i po prostu olej go ,jak cie straci to doceni trzymaj sie

Gość zaalamana
jak mam go zniszczyc?

Gość juzekk
odrzuceniem i obojetnoscią , nic bardziej nie boli

Gość zaalamana
nie doceni, po prostu zajmie sie swoimi kolezankami z internetu, zacznie sie z nimi spotykac, a o mnie nie bedzie myslal

Gość zaalamana
staram sie zachowywac na swieta jade do domu i nie mam zamiaru pisac ani dzwonic, on pewnie tez nie bedzie takze taki to bedzie smutny czas, teraz dyskretnie na mnie zerka, ale ja juz nie placze tylko siedze z kamienna twarza

Gość hej zaalamana
a niech sie spotyka z nimi, moze wtedy zobczy ze zadna sie z toba nie rowna

Gość juzekk
musisz pojąc ze innym zachowaniem jak obojetnoscia i twardym postanowieniem nic nie zyskasz ,chociazby dlatego zeby poczul to co ty

Gość zaalamana
snulismy wspolne plany na przyszlosc bylo naprawde cudownie a teraz? nie mam juz nic

fajna kobieta zaluguje na porzadnego faceta a nie takiego kretyna. Miej śawiadomosc ze jestes fajna a go tak jakas porobi tak jak on Ciebie bo zycie zawsze oddaje predzej czy pozniej

Gość juzekk
wyzal sie nam ale nie okazuj tego temu gnojowi

Gość zaalamana
dziekuje jestesmy razem ponad 2 lata szczerze mowiac boje sie samotnosci i tego, ze nigdy mnie nikt nie pokocha myslalam ze on jest porzadnym facetem gdzie mozna znalezc porzadnego faceta w dzisiejszych czasach?

Gość juzekk
ale pomysl... bedziesz sie ponizala dlatego ze boisz sie byc sama? wierz mi on cie nie bedzie szanowal jesli bedziesz na to przytakiwac,pokaz mu ze masz jaja i nie z toba takie numery

Gość zaalamana
wiem wiem wiem ale boję się chociaz mam nadzieje ze jakos przetrwam dziekuje za wsparcie

Gość juzekk
ja nie widze innego wyboru albo cos zrozumie albo niech spieprza , przebolejesz ale na tym tylko zyskasz, popatrz ile tu kobiet sie poniza dla swoich facetow i tylko bardziej cierpią

Gość Nadiaslodkachwila
wiesz co kolezanko? Ja mam to samo co ty, tylko ze ja nie moge mu udowodnic tego co robi poniewaz nie zlapalam go za reke ;( ale mam nadzieje ze prawda kiedys wyjdzie na jaw. Moj chlopak mnie nie szanuje robiac to i nie zasluguje na mnie dobrze zdaje sobie z tego sparwe. Zapewnie mnie ze nigdy mnie nie zdradzil a mial wiele okazji i ze zalezy mu na mnie, ale czy robimy takie rzeczy osoba na ktorym nam zalezy? Chyba nie. Juz nie mam do niego sily. Wystarczylby tylko jeden maly dowod i zerwalabym z nim bez zadnego zastanowienia.

Gość juzekk
a najgorsze co mozesz pokazac jemu to placz i smutna mine , badz silna i nie daj sie