Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość ffffff
Autor uciekł, Kingusia również. Przeklęte skurwysyny.

Gość Kingusia_124
Sam jesteś skończony cham i prostak

Gość Kingusia_124
jesteście ludzie bezczelni

Gość ffffff
Kinga a Ty znowu swoje?

Gość dfsafd
Temat mnie szczerze poruszył! Prowokacja, masakra.

ja zdania nie zmieniłam, każdy mówił mi że jestem bez serca i nienormalna i w ogóle a teraz okazało się że zdecydowana większość na internecie to nienormalni ludzie skoro o znęcanie się nad kotem oskarżono niewinnego chłopaka i jeszcze upubliczniono jego dane na internecie ;/

Gość kingusia wiesz jesteś psycholk
ą.

Gość a ja bym na miejscu
kingusia czy odwiedzila cie policja? pisz szczerze...

Gość a ja bym na miejscu
odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dręczyciel nieznajomych, jak tak możesz, a on by potem miał zatarg z kimś i wskazał tą osobę i okazałaby się niewinna i co byś wtedy zrobił

Gość a ja bym na miejscu
Interesuje, bo jeśli Twoją sprawę olała, to i autora, a to nie wróżyłoby dobrze szkolnej ofierze i jego rodzinie ;/ Nie odpowiesz, to trudno. I nie sądź innych po sobie, że ten chłopak miałby wskazywać niewinnych ludzi :p

"ja zdania nie zmieniłam, każdy mówił mi że jestem bez serca i nienormalna i w ogóle a teraz okazało się że zdecydowana większość na internecie to nienormalni ludzie skoro o znęcanie się nad kotem oskarżono niewinnego chłopaka i jeszcze upubliczniono jego dane na internecie ;/ " I bardzo dobrze skur*ysynowi! Ciężko, żeby odpowiedzialność ponosił jego trzyletni brat, nie? Odnośnie znęcania się nad zwierzętami mam takie same zdanie jak w przypadku znęcania się nad ludźmi. A nienormalny to chyba był raczej ten chłopak niż ci, którzy go oskarżyli.

Gość afdadg
Matko! Czytam takie rzeczy i nie wierzę własnym oczom. Czy w liceum naprawdę są tacy idioci?:(

Gość a ja bym na miejscu
"ja zdania nie zmieniłam, każdy mówił mi że jestem bez serca i nienormalna i w ogóle a teraz okazało się że zdecydowana większość na internecie to nienormalni ludzie skoro o znęcanie się nad kotem oskarżono niewinnego chłopaka i jeszcze upubliczniono jego dane na internecie ;/ " I bardzo dobrze skur*ysynowi! Ciężko, żeby odpowiedzialność ponosił jego trzyletni brat, nie? Odnośnie znęcania się nad zwierzętami mam takie same zdanie jak w przypadku znęcania się nad ludźmi. A nienormalny to chyba był raczej ten chłopak niż ci, którzy go oskarżyli. Czytaj ze zrozumieniem! Napisała oskarżono NIEWINNEGO chłopaka, bo tak było! Ludzie bezczelnie wpisywali tutaj szczegółowe dane osób, które rzekomo popełniłiy to przestępstwo, zanim ta sprawa się wyjaśniła! Przez to niewinnemu chłopakowi na nk ludzie grozili! I tutaj akurat kingusia ma rację, mimo, że sama ma coś z głową.

Gość ffffeeefdff
Kingusi pamiętaj te słowa kiedy twój syn będzie dręczony w klasie!

Myślisz że bym pozwoliła na dokuczanie mojemu synowi, ja od razu po dowiedzeniu się że coś jest nie tak załatwiłam by synowi/córce prywatne nauczanie w domu ;/

Gość innnnny powwwod
hahahahaha

Gość innnnny powwwod
twoj synus bedzie mial przezwisko "cykor" albo "synus mamusi" :p obludna laseczko :p

zapamiętam was jak zostanę gwiazdą kina, jestem gwiazda senna czy to nie piękne i jeszcze wyrosły kwiatki przed domem :) takie ładne :) podzielmy się mandarynką na zgodę ok ja przyniosę, i wy też jutro :) normalnie mam taką bluzeczkę, ubrałam ją ale znikła idę poszukać :)

innnnny powwwod Jaka ty ładna kochana żyj nie umieraj, niechaj en stan wiecznie trwa, ja Ciebie znam ty kumpela z parku w nocy mnie nawiedzasz :) Kocham Cię kochanie moje jesteś cudowna

Bo to oburzajace ze wyzywasz kogos od bucow?! jeszcze czlowieka ktory sam jest ofiara.

hahaha ktoś uwierzył w moją bajkę o biednej dziewczynce wyszydzanej w szkole :) hahaha ale jesteście łatwowierni w szkole byłam bardzo lubiana ( gnębili inną, ja w to nie byłam zamieszana ) ale jesteście łatwowierni. Wiem jestem okrutna ale cóż :)