Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

i tam jest słowo na przykład, nie napisałam aby to zrobili, nie zmusiłam nikogo do niczego a podżeganie to celowe działnie

Gość a ja bym radzila komus
a skad wiadomo ze autor to nie jjjkkkkkkinniiijgghk i napisal to po to by sie ratowac??

teraz nie jesteście lepsi od tej klasy, ja przeprosiłam a wy mnie piętnujecie, wiecie to znęcanie psychiczne też można to na policje zgłosić

Gość jjjkkkkkkinniiijgghk
Spokojnie też zgłosiłem sprawę, policja ma już swoich informatyków i wbrew pozorom, nie podejdą do tego tak jak autorzy sobie myślą. Nie oleją aż tak poważnej sprawy - tutaj nie chodzi o pirackie gry, ale o znęcanie się oraz o podżeganie do popełnienia przestępstwa. Kingusia - nikogo nie obchodzą twoje motywy ani to, że kiedyś byłaś tam gnębiona ( co jest ewidentnym kłamstwem) - popełniłaś przestępstwo i poniesiesz karę. Nam się nie musisz tłumaczyć, jutro do zrobisz jak policja do ciebie zapuka.

Nie jestem autorem tematu - zresztą jeśli tylko ja coś bym zrobił w tej sprawie straciłbym wiarę w polskie społeczeństwo:/ Kingusia - zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa nie jest znęcaniem się.

Ale ja temu chłopakowi nie zamierzam nic zrobic. Sam zgłosze na policję to co on i jego rodzina wyprawia!

"byłam ofiarą, dlatego jestem taka zgorzkniała, mi wówczas nikt nie pomógł klasa mnie nienawidziła za to że byłam chora ;( wy ludzie jesteście okrutni" "dlatego ciesze się że inni tez maja przerąbane w szkole, ja nigdy nie obraziłam oprawców którzy mnie tak traktowali" To jest reakcja patologiczna (mówię głównie o drugiej wypowiedzi). Dusisz sobie gniew i nienawiść, ukierunkowując je na ludzi, którzy mają tak samo jak ty niegdyś, zamiast na oprawców, którzy na nie zasłużyli. Jako ofiara miałaś pełne prawo do obrony według uznania, włącznie ze zgłoszeniem sprawy na policję. Nie zrobiłaś nic... co najwyraźniej nie odbiło się na Tobie dobrze. Słuchaj, ja Ci naprawdę nie życzę źle - większość krytykujących też pewnie nie - po prostu staramy się ukazać Ci niewłaściwość takich opinii. "teraz nie jesteście lepsi od tej klasy, ja przeprosiłam a wy mnie piętnujecie, wiecie to znęcanie psychiczne też można to na policje zgłosić " Przeprosiłaś, ale tylko za podżeganie do czynu, nie wyparłaś się swoich patologicznych opinii...

nie popełniłam przestępstwa, a podżeganie jeśli nie popełni się takiego przestępstwa to nie jest zbrodnia a autor pisze że zgłosił sprawę na policję

bohemas... nikt ci nie broni zglosic tego ale i my zglaszamy ten topik osobiscie zycze temu pokrzywdzonemu chlopakowi wygranej sprawy

Bohemas - wy już mu dużo zrobiliście, są dowody na papierze i będziesz się z tego gęsto tłumaczył. Zobaczymy czy wasze poczucie humoru, jest takie same jak policji. Pisz dalej, będzie więcej dowodów. Teraz możesz dzwonić nawet do prezydenta, jak tutaj się do wszystkiego przyznałes

Gość a tak a propos
po ile macie lat?

jjjkkkkkkinniiijgghk Nie jestem autorem tematu - To dobrze :) wiesz... wszystko mozliwe ;)

Gość a tak a propos
TO CO MIAŁ CHŁOPAK NIBY ZROBIĆ? STAĆ I PATRZEĆ NA GŁUPOTĘ INNYCH? ŻAL NAWET PATRZEĆ NA TAKICH BEZMÓZGÓW MÓWI SIĘ DO NICH A ONI NIE WIEDZĄ NAWET O CO SIE ROZCHODZI

Podżeganie jest przestępstwem nawet jeśli nie popełniło się danego czynu. Radze ci poczytać kodeks karny. Rodzice złoją jutro dupsko jak policja zapuka?

Gość a tak a propos
PRZEPRASZAM BARDZO KINGUSIU, JAK WEDŁUG CIEBIE POWINIEN ZAREAGOWAĆ CHŁOPAK? MIAŁ STAĆ BEZCZYNNIE, BO JAKIMŚ NIEDOPAŁKOM ZACHCIAŁO SIE ZNĘCAĆ?

Zapisuje ten temat i będę patrzył czy coś się zmieniło. Trzeba ratować chłopaka przed zbrodniarzami, dziś machniemy ręką na taką sytuację, a jutro takie potwory wbiją nam nóż w plecy w ciemnej uliczce dla zabawy. Proszę jeśli ktoś będzie miał jakieś informacje czy coś uda się zrobić, dawajcie znać.

jej rodzice się chyba załamią... kinga to owoc totalnej porazki wychowawczej; dziewczyna jest kompletnie zdemoralizowana, nawet nie widzi nic chorego w tym co napisala :o

Gość a tak a propos
NO PROSZE KINGUSIU JAK POWINIEN ZAREAGOWAC CHLOPAK? GDYBYM MIAŁA DO CZYNIENIA Z TAKIMI PATOLOGICZNYMI BACHORAMI.... POSTĄPIŁABYM DUŻO OSTRZEJ NIŻ TEN CHŁOPAK!! CHŁOPAK ZACHOWAŁ SIĘ SPOKOJNIE JAK NA TAKĄ SYTUACĘ ON JEDYNY JEST NORMALNY Z TEJ CAŁEJ PATOLOGICZNE KLASY

Gość kingusi to przeproś za to co
napisałaś na tamtego biednego i bezbronnego chłopca.

Gość a tak a propos
PISZĘ Z CAPS LOCKIEM WIĘC NIEMOŻLIWE EST, ŻE NIE ZAUWAŻYŁAŚ JESZCZE MOJEGO PYTANIA, KTÓRE ZADAŁAM JUŻ KILKA RAZY!

Niestety przepraszam nie jest jakimś magicznym słówkiem, które wszystko załatwi. Okazanie skruchy pomoże ci jedynie dostać niższy wyrok. Zachęcałaś do popełnienia ciężkiego przestępstwa tutaj żadne przepraszam nie pomoże.

przepraszac to ona bedzie w sadzie :D ;)

Jeśli będzie tłumaczyć się tak jak teraz, to ta skrucha niewiele jej pomoże

Gość a tak a propos
A JAK TY REAGOWAŁAŚ, GDY CIEBIE GNĘBIONO?? STAŁAŚ I DAWAŁAŚ IM SIĘ NAD TOBĄ ZNĘCAĆ? UWAŻASZ ŻE TAKIE ZACHOWANIE EST WŁAŚCIWE?