Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość a ja bym radzila komus
ale tak to ty się będziesz mogla w sądzie tlumaczyc; na forum nie musisz wiadomo jak nisko stoisz; sama dalas tego dowod na tym forum

Gość param param cziki bom bom
jeśli dla ciebie normalnością jest rozbieranie człowieka wbrew ego woli, to ja sie boje dowiedziec co u ciebie w domu sie wyprawia :O :O :O

Gość param param cziki bom bom
tak sie tlumacza tylko nawieksze pustaki :O "jestem chory wiec nie moge miec kary" :O

Gość o bosheeeee
początek prowokacji 8/10 od srodka 3/10

ale ta kingusia blyskawicznie zmienia wersje; najpierw pisze ze zrobilaby to... a potem ze PRAWDOPPODBNIE patologiczna dziewucha sie chyba bac zaczyna informatyku, prosimy abys zrobil cos w tej sprawie (pisal tu jeden), bo kto wie co patologiczny autor teraz zamierza

zrobilas, zrobilas; podsunelas autorowi przestepczy pomysl i jesli on naprawde to zrobi moze dojsc do tragedii (samobojstwa kozla ofiarnego) baaa... nawet nie musi robic tego autor a i tak moze dojsc do samobojstwa :o

Gość ????????????
ty nie jestes kobietą tylko potworem

Ja opowiedziałem już o wszystkim swoim rodzicom. Moi rodzice zbiorą zadzwonią do wszystkich rodziców z klasy i zgłoszą to co ten chłopak teraz wyprawia na policję.

Gość bohemas1,
Nie wykluczam, iż mój mózg działa na zwolnionych obrotach na skutek nie wypicia toastu za moje zdrowie podczas sylwestra minionego roku :classic_cool:

@Kingusia124 - ciekawe, co by było, gdyby twojego syna traktowano w ten sposób? Uważałabyś, że jest "pedałkiem", zasługującym przez swą nieśmiałość i izolację od klasy na napiętnowanie, wrzucanie mu zgniłego żarcia do plecaka czy, jak to śmiałaś zasugerować, podbieranie ubrań; słowem, na agresję ze strony całej klasy? A może broniłabyś dziewczyny, która go w oczach tej klasy poniżała? Serio, jestem ciekaw! Pisałaś, że tobie też dokuczano. Chyba nie wyciągnęłaś z tego odpowiednich wniosków, skoro chcesz robić innym to samo. Wiesz, to jak z patologiczną rodziną - jeśli ojciec znęca się nad synem, bardzo prawdopodobne jest, że ten będzie robił z własnym dzieckiem to samo. Jako, że są święta, nie powiem, byś wypierdalała, co ci się aż nadto należy, ale z dobrego serca zasugeruję ci udanie się do jakiegoś specjalisty, bo z twoją psychiką najwyraźniej nie jest najlepiej. Przykro mi. :> Bohemas - idź się leczyć/wypierdalaj.

Zgłosimy na policję głównie to że jego matka bije koleżankę a jego brat nam groził.

a ja bym radzila komus lepiej cos zrobic z tym topikiem, oni chcą go jeszcze bardziej pogrążyć (mobbing z czasem staje się coraz ostrzejszy), teraz chcą z niego zrobić potwora a to oni powinni dostać karę! sprawiedliwość musi być! a nie mowilam... jeszcze przylazi bohemas i sie chwali swoja glupota; twoj topik jest dowodem na to ze sie znecacie nad nim i mam nadzieje ze bedziecie mieli przegrane, a informatycy tu pomogą, aby zadbac o sprawiedliwosc kto to widzial zeby ofiara miala isc do wiezienia a patologiczna klasa by sie cieszyla bo zycie niewinnemu czloweikowi zniszczyla

19:47 [zgłoś do usunięcia] jestem informatykiem Zobacze co mozna zrobic w tej sprawie. mam nadzieje ze dotrzymasz slowa ;)

a on za wyzwiska ni jest patologiczny, jego matka za bezkarne bicie obcej dziewczyny to nie patologia, brat grożący iż zabije chłopaka to nie patologia ?

jak cieczytam kinga to nie sadze zebys byla kiedykolwiej ofiara; znowu klamiesz. ty to raczej pastwilas sie nad slabszymi

Gość czasem tak jest ze niewinne
osoby ida do pudla. Ja znalam dziewczyne ktora na komisariace oskarzyla faceta o probe gwaltu i nawet wynalazla sobie swiadkow. Facet dostal dwa lata wiezienia a pozniej gdy prawda wyszla najaw ze ta kobieta klamie to jej rodzice robili wszystko zeby ja ratowac - nawet robili wszystko by nie powiedziala prawdy.

byłam ofiarą, dlatego jestem taka zgorzkniała, mi wówczas nikt nie pomógł klasa mnie nienawidziła za to że byłam chora ;( wy ludzie jesteście okrutni

Gość bohemas1,
nie jestem pusty.mam wiele zainteresowań, takich jak wibratory doodbytnicze, draże z biedronki, a moja najwieksza pasją jest granie w siatkówkę z ludzikami z żołędzi i kasztanow :classic_cool:

Gość jjjkkkkkkinniiijgghk
Temat został zapisany i przekazany odpowiednim władzom. Autor tematu jest na tyle nierozsądny, że pochwalił się swoimi wyczynami w internecie i teraz mamy jawne dowody znęcania się - nic na policji już nie wskórasz. Ciekawe czy ich rozśmieszą wasze żarty. + dochodzi Kingusia, która podżegała do popełnienia przestępstwa. Dostaniesz nadzór kuratora to może durne pomysły wylecą ci z głowy.

dlatego ciesze się że inni tez maja przerąbane w szkole, ja nigdy nie obraziłam oprawców którzy mnie tak traktowali

czasem tak jest ze niewinne osoby ida do pudla. :( dlatego mam nadzieje ze informatycy nie pozostana obojetni i uratuja niewinnego chlopaka przed tym

a może tak klasa tego chłopaka zwróci się przeciwko niemu, zróbcie mu obciach aby później nie mógł się pokazać ze wstydu w szkole. Na przykład jak na wf będzie ćwiczył to zabierzcie mu ubranie , a potem jak będzie szukał to zdejmijcie mu spodenki, niech w majtkach po szkole chodzi i wstawcie film na internet gdzie tutaj podżeganie, napisałam po prostu aby nie pozwolili sobie na takie traktowanie

Poza tym widzę, że boisz się słusznego gniewu internautów, odwołując w pośpiechu swe chore opinie. Bardzo dobrze, bój się! Być może przy zgłaszaniu przez autora sprawy na policję ktoś wspomni o jego i jego klasy udziale w tej sprawie, a kto wie, może i o TWOICH komentarzach. Za podżeganie do przestępstwa grozi więzienie, proszę bardzo: "Jeśli następstwem znęcania się jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12 ( 3.)" "Karę za podżeganie wymierza się w granicach przewidzianych dla sprawstwa." (czyli taka sama, jak w przypadku samodzielnego popełnienia przestępstwa - przyp. Leaiael)." Nie muszę chyba dodawać, że namierzenie osoby po nicku nie jest zbyt trudne dla powiadomionych o tym organów ścigania?