Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość jjjkkkkkkinniiijgghk
Za późno, nie musisz już się przed nami płaszczyć bo sprawa została zgłoszona pół godziny temu. Ba, nawet faksem poszedł wydruk z kafeterii.

Gość a tak a propos
CZYLI TY TEŻ OCZEKUJESZ POKORY I NIEŚMIAŁOŚCI OD STRONY GNĘBIONEGO CHŁOPAKA? DOBRZE WIESZ O TYM, ŻE TAKIE ZACHOWANIE JEST NIEWŁAŚCIWE I POWINNO SIĘ ŻYWO R E A G O W A Ć I NIE DAWAĆ SIĘ NAD SOBĄ ZNĘCAĆ TO JEST CHORE! SAMA CIERPIAŁAŚ I LUBISZ PATRZEĆ, JAK CIERPIĄ INNI? CHORE! NALEŻY CIĘ SKIEROWAĆ DO PSYCHIATRY

to dziękuje że na świeta robicie mi sprawe na policji w takim razie ide się zabić dziękuję wam bardzo za to że doko.ńczyliście dzieła mojej klasy. Bez odbioru

Gość gffsfshsdf
Kingusiu kurwusiu - a co by bylo jakby ktos tak gnebil twojego syna? tez bys bronila dziewczyny ktora zwyzywal?

Gość a ja bym radzila komus
zrobmy jeszcze jeden faks: juz nie na policje ale do Poradni Zdrowia Psychiczengo dla kingusi; ona naprawde ma cos z psychiką

Nie strasz nas próbami samobójczymi, bo na nic się to zda. Znam już takie numery - nie pomogły pogróżki, proszenie, teraz czas na straszenie. Już widzę jak się zdążysz zabić zanim policja cię znajdzie:D Niestety nie masz szans z czasem. Odpowiesz za swoje czyny.

a ty w swieta chcesz zeby szkolni oprawcy posuwali sie do coraz gorszych czynow :o

Gość a tak a propos
PO ILE MACIE LAT? A PRZYNAJMNIEJ - W JAKIEJ SZKOLE SIĘ UCZYCIE? GIMNAZUM?

chłopak napisał wyrażnie, że sprawę zgłosi na policję, nie wziął pod uwagi mojego postu więc czego jeszcze chcecie zrobic mi do końca na złość

Gość a tak a propos
z tą schizofrenia to byl podszyw?

O i kolejne kłamstwo - sprawdź w jakim wieku ujawnia się schizofrenia i dopiero potem stwórz sobie alibi. I powtarzam jeszcze raz - nawet jeśli przestępstwo nie zostało popełnione to podżeganie dalej jest przestępstwem. Policja jutro ci to wyjaśni bardziej zrozumiale.

Gość Pan Kiełbaska
nie zajmujcie się schizolką kingusią-peezdusią tylko bohemas1, ten kutas wraz z resztą klasy powinien ponieść konsekwencje gnębienia chłopaka 🖐️

kingusia... ty naprawde nie potrafisz czytac ze zrozumieniem; kolega napisal wyraznie ze juz przefaksowal topik; JUZ to zrobil kumasz? więc czego chcesz? zeby j....zastosowal czary i zmienil tresc topiku czy jak? :D:D

nawet jesli jest schizofreniczką to co z tego? ona doskonale wie co robi :o no co Wy?

A kto napisał, że w dorosłości? Zresztą jeśli jesteś aż tak chora psychicznie, to w takim razie powinnaś przebywać w szpitalu pod stałym nadzorem. Zresztą biegli to ocenią.

schizofrenia nie ma nic wspolnego ze zdemoralizowaniem i świadomymi czynami; to nie ma nic do rzeczy, wiec mam nadzieje ze to ci nie pomoze bo niby z jakiej racji?

ja wiem że jestem zdrowa, te papiery to kłamstwo mojej rodziny zapłacili lekarzom że niby jestem chora a wy też macie w tym interes tylko nie wiem jaki

Gość a tak a propos
GNĘBIENIE DZIECI PRZEZ DZIECI NAPRAWDĘ MA MIEJSCE, GŁÓWNIE W PATOLOGICZNYCH SZKOŁACH ALE TO UŻ SZCZEGÓŁY TO JEST POWAŻNY PROBLEM NALEŻY T Ę P I Ć TAKĄ POSTAWĘ W JAKIEJ JEST AUTOR BO TO JEST C H O R E TEN AUTOR-JESZCZE DZIECKO CHYBA NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY Z POWAGI SYTUACJI TAKŻE JEŻELI TY AUTORZE I KINGUSIU JSZCZE O TYM NIE WIECIE, - GNĘBIENIE JEST RZECZĄ BARDZO ZŁĄ A GNĘBICIELE POCHODZĄ ZAZWYCZAJ Z PATOLOGICZNYCH RODZIN, WIĘC WEŹ POD UWAGĘ RÓWNIEŻ TO, JAK PRZEDSTAWIASZ SIEBIE I SWOJĄ RODZINĘ - MOŻE TO CI PRZEMÓWI DO UMYSŁU?

jaki w tym macie interes, przyznajcie się moi rodzice wam zapłacili żeby mnie nastraszyć, widzę was wiem kim jesteście mówią mi i na reszczie rozumiem cały ten temat to taka prowokacja pod moją stronę

Fajnie,fajnie tylko szkoda że zamiast schizofreniczki wyszła ci paranoiczka:D Poczytaj wikipedie zanim zaczniesz coś tworzyć:D

Gość a tak a propos
GNĘBIENIE DZIECI PRZEZ DZIECI TO PATOLOGIA

zdrowy czlowiek czasami gra chorego aby go ulaskawili w jakis sposob sprytne kingusia, sprytne

wikipedia to kłamstwo tamżadnej choroby nie ma opisanej tam sa iluzję, oczywiście lekarki twierdziły że wychodzę ze stanu ale jak mam wyjść jestem zdrowa rozumiecie

Nie dość, że popełniła przestępstwo to jeszcze dodaje sobie obserwacje psychiatryczna gratis. Nie wiadomo po co sie pograza, skoro zawiadomienie dawno juz poszlo.

a wiecie jestem zdrowa, ja tylko udaje jestem zdrowa i niech nikt nie wazy się mówić że jest inaczej, lekarze i papiery to kłamstwo nie zawracac sobie tym tyłka

i tak najważniejsze jest tutaj uchronienie chlopaka przed autorem tematu, aby przez potwory jego rodzina nie miala nieprzyjemnosci.

Gość Moskwa_141
A jeśli ta dziewczyna nie kłamie, może serio jest chora. Ale spokojnie żaden schizofrenik się nie zabije, jeszcze jakby była chora na depresję to tak ale ona jeśli na prawde jest chora to sie nie zabije