Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aabbee

dziecko wydaje dziwne dźwięki

Polecane posty

dziewczyny , czy też to miałyście ze swoimi dziećmi??? moja Oliwka ma 4 m-ce i zaczęła wydawać dzisiaj dziwne dźwięki.... tak jakby się dziwiła , albo jak pieje kogut...kiedyś gdzieś przelotem przeczytałam , że może to też oznaczać zapalenie krtani u dziecka..

Gość Sassie :)
hahahah :P no nie...leżę xD

Gość malgosia www
to moze byc zapalenie krtani,nie wiem co tu smiesznego niedouczone wiedzmy:O

Gość zielona mrówcia
pewnie robi kukurykuuuuuuuuuuuuuuuu i szuka kury

Gość lopae
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Ostra_SIostra
zapytaj sie ginekologa

Jednak przenieś się do działu dotyczącego wychowywania dzieci. Tu dla wszystkich wszystko to prowo:) to dlatego że bardzo często nie rozumieją, co się do nich pisze:D

Gość agusia_1976
ale ona udaje też inne zwierzęta: gul gul gul (indyk), kwa kwa kwa (kaczka), gę gę gę (gęś), hau hau hau (pies), miauuuuuuu (kot). CO O TYM SĄZICIE ?

Gość zielona mrówcia
no moj tatełe mi tak robil i kazal jesc swoja kupe

gul gul gul (indyk), kwa kwa kwa (kaczka), gę gę gę (gęś), hau hau hau (pies), miauuuuuuu (kot) to są onomatopeje, jedne z najwcześniejszych dźwięków wydawanych przez dziecko. Więc żart ci się nie udał:)