Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annngelll

Seks z Arabem! Nie mogę się otrząsnąć!

Polecane posty

z tym brudnym h**jem to bym sie nie rozpedzala. arabowie sa bardzo czysci. a tak poza tym, ktos tam wczesniej juz powiedzial - duzo zalezy od czlowieka. tak naprawde mozna sie uprzedzic na podstawie jakiegos przypadku ale nie nalezy innymi gardzic. ja jestem troche do uprzedzona do tych czy owych i sama bym sie nie zwiazala. ale jednak wiem ze i polak potrafi byc chamskim, damskim bokser i w dodatku zapoconym smierdzielem. tak jak kazdy inny portugal, wloch, francuz, arab czy chinczyk. teraz mam swojego faceta i mi dobrze ale inne takie szczesliwe nie sa i nie ma reguly z jakim obcokrajowcem. z kazdym sie moze tragedia wydarzyc

jestem muzułmanką, znam zasady mojej religii. nie muszę byc jedną z wielu żon, mogę przy ślubie zastrzec, że nie zgadzam się na inne małżeństwa mojego ukochanego. poza tym tworzymy bardziej partnerski związek niż robią to tradycyjni muzułmanie.

Gość mowie ze znam tego bloga
nadiya a gdzie mieszkasz ???

Gość szkoda ze leginsy
Gdy w Nigerii wybierano Miss Świata, jeden z dzienników napisał, że gdyby żył Mahomet, z pewnością ożeniłby się z jedną z kandydatek. Muzułmanie odebrali to jako bluźnierstwo. Wybuchły zamieszki, w których zginęło kilka tysięcy ludzi Aresztowanie Saddama Husajna czy publikacja karykatur proroka Mahometa takie wydarzenia odbijają się szerokim echem w Nigerii. Młodzi muzułmanie mówią: „islam jest zagrożony, musimy reagować. I atakują niewinnych chrześcijan, zabijają z okrucieństwem, palą domy i kościoły mówi katolicki arcybiskup Ignatius Ayau Kaigama z Jos. - Siedzieliśmy w domu, modliliśmy się. Wtedy zaatakowali nasz dom, podpalili go opowiada Patience, chrześcijanka. Zaczęliśmy uciekać, ale oni nas dogonili, zaczęli bić, maczetą okaleczyli moją młodszą siostrę. Wołałyśmy o pomoc, ale wokół byli sami muzułmanie. Gdzie indziej podpalono plebanię. Kapłana, który wydostał się z płonącego budynku, poddano okrutnym torturom, wskutek których zmarł w szpitalu. Zabójcy tego księdza znali go bardzo dobrze. Kiedy chodzi o sprawy religii, nawet największy przyjaciel muzułmanin może zwrócić się przeciw tobie mówi biskup Peter Yariyok Jatau z Kaduny. Niektórzy przychodzili do niego po jałmużnę, której nigdy nie odmawiał. Ważne stanowiska zajmują muzułmanie, również w policji. Tak więc, nawet jeśli mordercy zostali zatrzymani, szybko ich wypuszczono dodaje. http://7dni.wordpress.com/2006/08/15/najlatwiej-zabic-w-czasie-modlitwy-chrzescijanie-na-celowniku/

Gość nadiya a masz filmik pamiątkow
y jak ci wycinają łechtaczkę???????

Gość KAROLW
potem z placzem do mamy mamo mam hiva

Gość precz z islamem
Każdego dnia na świecie prześladowanych jest 200 milionów wyznawców Chrystusa. Są zmuszani do przejścia na islam, torturowani i mordowani. Żadna inna grupa religijna nie doświadcza takiej dyskryminacji Przed sądem w Indonezji stanął wczoraj muzułmanin, który rok temu ściął głowy trzem chrześcijańskim dziewczynkom. Zrobił to wraz z dwoma kolegami, gdy dziewczynki szły do szkoły. Hasanuddin był przywódcą szajki. To on dał pieniądze na zakup maczet i plastikowych worków, do których miały być wrzucone głowy ofiar. Jedną z nich znaleziono potem na schodach kościoła. „Potrzebujemy jeszcze 100 chrześcijańskich głów. Krew pomścimy krwią napisali oprawcy na kartkach, które znalazła policja. Hasanuddinowi grozi kara śmierci. - To najbardziej wstrząsający przykład prześladowania chrześcijan, jaki zdarzył się na świecie w ciągu ostatniego roku mówi Rz Jeremy Sewall z amerykańskiej organizacji International Christian Concern ( ICC), która bada takie przypadki. Indonezja, największy pod względem liczby ludności muzułmański kraj świata, w którym chrześcijanie stanowią 17 proc. mieszkańców, pojawia się w tym kontekście dość często. Jak wynika z raportu opublikowanego przez niemiecką agencję ewangelicką Idea, chrześcijanie najczęściej padają ofiarą różnej maści radykałów religijnych i politycznych. W statystykach zabójstw, których powodem było wyznanie, chrześcijanie stanowią ponad 90 proc. ofiar. Co roku z powodów religijnych na całym świecie traci życie 90 tys. osób. To średniej wielkości polskie miasto. Najciężej żyje się chrześcijanom w Korei Północnej, Arabii Saudyjskiej, Laosie, Wietnamie, Iranie, Turkmenistanie, na Malediwach, w Bhutanie, Birmie i Chinach. W Arabii Saudyjskiej za samo wspomnienie o Biblii można dostać kilkaset batów i kilka lat więzienia. Surowe kary grożą za posiadanie krzyża. W komunistycznej Korei wyznawanie chrześcijaństwa karane jest śmiercią. Tam państwo narzuciło religię, którą jest czczenie przywódcy. Jeśli tego nie robisz, jesteś zdrajcą i trafiasz do więzienia. Nie tylko ty, ale cała rodzina: rodzice, siostry, bracia, dziadkowie. Egzekucja grozi nawet za posiadanie Biblii mówi Jeremy Sewall. „Christian Persecution Info, chrześcijański biuletyn informacyjny, każdego dnia opisuje w Internecie nowe przypadki prześladowań wyznawców Chrystusa. W Indiach sądzonych jest obecnie ośmiu misjonarzy oskarżonych o zmuszanie Hindusów do przejścia na chrześcijaństwo. Misjonarze opowiadają, że po zatrzymaniu byli torturowani przez policję. W wielu regionach Indii Hindusi palą wizerunki Chrystusa, atakują modlących się w kościołach. W rejonie Karnataka Chitradurga mieszkańcy jednej z wiosek zmusili pastora, by ukląkł i modlił się do hinduskich bożków. W Erytrei przez ponad dwa lata więziono w piwnicach i blaszanych kontenerach popularną chrześcijańską piosenkarkę Helen Berhane, bezskutecznie starając się ją zmusić do podpisania dokumentu o zmianie wiary. Została uwolniona dopiero kilka dni temu. W Turcji przed sądem stanęło dwóch konwertytów oskarżonych o obrazę tureckości i podżeganie do nienawiści wobec islamu. W Iraku zaś muzułmanie ścięli głowę 14-letniemu chłopcu. Tak, jestem chrześcijaninem, ale nie grzesznikiem powiedział im przed śmiercią. W Europie nikt chrześcijan nie morduje, ale International Christian Concern niepokoi sytuacja na Białorusi oraz w Serbii i Bośni. Na Bałkanach muzułmanie próbują stworzyć państwa islamskie. Pojawiają się sygnały, że chrześcijanie się boją mówi Sewall.

Wycinanie łechtaczki nie wywodzi się z islamu, lecz z kultur Czarnej Afryki. Kobieta musi być pozbawiona "męskiej" części - łechtaczki, dopóki tego nie zrobi, jest istotą androgyniczną, a to zakłóca harmonię w świecie natury.

Gość dotka46
na hiva sobie zrob

Gość precz z islamem
W zeszły poniedziałek w Łodzi rozpoczął się proces 38-letniego Pakistańczyka, który jest oskarżony o zabójstwo swojej konkubiny i matki jego czwórki dzieci. Mężczyźnie grozi dożywocie. Proces toczy się na wniosek obrońcy za zamkniętymi drzwiami, jednakże matka zabitej kobiety - Agnieszki A. - postanowiła ujawnić treści procesu, gdyż jej zdaniem, mogą być przestrogą dla innych kobiet. 32-letnia Agnieszka zginęła w czerwcu 2009 roku. Jej zwłoki znalazł kierowca. Dopiero badania genetyczne wykazały, że było to ciało zaginionej mieszkanki Łodzi. Biegli ustalili, że kobieta zginęła od kilku ciosów zadanych nożem w brzuch. Prokuratura oskarżyła o zabójstwo jej byłego partnera i ojca czwórki ich dzieci Naeema A. z Pakistanu, który w Polsce handlował tekstyliami i miał szwalnię. Mężczyzna nie przyznał się do winy. Grozi mu kara dożywotniego więzienia. W śledztwie ustalono, że mężczyzna przez kilka lat znęcał się nad partnerką. W czasie trwania związku kobieta przeszła na islam. Kilka lat temu jej partner zmuszał ją do uprawiania prostytucji; miesięcznie odbierał od niej 8 tys. zł, a gdy uznał, że to zbyt mało, bił ją, a na sam koniec zapewne zabił. Póki sąd nie skarze mężczyzny za zabójstwo, ten w rozumieniu polskiego prawa pozostaje niewinny. Zastanawia mnie, dlaczego kobieta dawała się tak manipulować temu osobnikowi. Dlaczego wcześniej nie zgłosiła molestowania na policję, tylko postępowała tak, jak jej kazał? Możliwe, że proces ujawni wiele innych faktów, które pozwolą lepiej zrozumieć postępowanie ofiary.

Nadiya Czy Twoim zdaniem islam jest zdolny do ewolucji, czy jest strukturą z zasady niereformowalną? Bo wiesz, zdania są podzielone. A Ty jak sądzisz?

Gość nadiya a masz filmik pamiątkow
no to kiepsko znasz interpretacje Koranu i pisma Proroków. Kobiecie wycinają łechtaczki, by była uległa mężowi i nie miała ochoty na seks przedmałżeński. Indonezja, krak muzułmański, 95 % kobiet okaleczonych, obrzezaniem sunnickim.

Gość hhfdryfgd
Ruchajcie Arabow, nic nam innym do tego. Tylko pamietajcie jedno. Nigdy, a prze nigdy potem nie wracajcie po pomoc !!!

Gość koperekk
A jaki w koncu jest ten seks z Finlandem?

Gość precz z islamem
nie Hitlera a Drakula potrzeba bo on palował muzułmanów

nie wywodzi się z islamu, ale jest przez islam akceptowane. Sam Prorok zaleca podcinanie kobiet by były spokojniejsze.

nie oceniajcie ludzi po religii. fritzl, hitler, stanil, mao tse tung i ojciec ktory ostatnio udusił dwójkę dzieci ine byli muzułmanami. w każdym miejscu na świecie znajdują się zli ludzie... chrześcijanie zawsze byli przedstawiani mi jako "bracia w wierze", bardzo ich szanuję. licze wiec na to, że wy będziecie szanowac mnie. nie należy też mylic wszyskich wyznawców islamu z fundamentalistami. to znaczna różnica greta myslę że islam ewoluuje już od czasów kiedy ZSRR wtargnęło na tereny arabskie. ja żyję w polsce, nie noszę burqi, nie jestem dziewicą a moi rodzice w pełni to rozumieją. mama jest chrześcijanką. nie znam osob poddanych takiemu zabiegowi, chociaż wiem, że w niektorych miejscach jest topraktykowane

powiem ci tylko jedno, codziennie dziękuję Bogu, że nie urodziłem się muzułmaninem......

a ja z moją wiarą jestem szcześliwa, czasami boli mnie to jak traktują mnie polacy. ale wierze w to, że to się kiedys zmieni

Gość precz z islamem
Szariat, prawo obowiązujące w krajach islamskich, wymaga od muzułmanów, by byli absolutnie wierni swojej religii. Jeśli któryś zaprzeczy istnieniu Allaha, jeśli powie, że to nie on był stworzycielem świata, jeśli zakwestionuje cnoty proroka Mahometa zostanie skazany na śmierć. Taki los czekał Afgańczyka Abdula Rahmana. Gdy jego rodzina dowiedziała się, że przeszedł na chrześcijaństwo, wydała go policji. Afgański sąd nie miał wątpliwości, że za swój czyn powinien zostać skrócony o głowę. I w ten sposób w marcu o zwyczajnym człowieku, który zmienił wiarę, usłyszał cały świat. Abdul Rahman został apostatą 16 lat wcześniej, gdy w Pakistanie zajmował się uchodźcami ze swojego kraju. Potem wyjechał do Niemiec. Zdecydował się jednak na powrót do Afganistanu, by zaopiekować się córkami. Był 2002 rok, Amerykanie właśnie obalili reżim talibów, a popierane przez nich władze szykowały się do demokratyzacji kraju.

jeśli wklejasz tu takie informacje powinienes przeczytac kim byli talibowie. to fundamentaliści a nie normlani muzułmanie. za ich czasów nawet mężczyźni musieli zakrywac kostki. mordowali porządnych ludzi za to, że nie przestrzegali prawa. teraz czasy się zmieniają.

nie dziwię, że Polacy cię tak traktują, widząc, że piszesz przez małą literę. Podczas studiów na Politechnice Poznańskiej przez pierwsze dwa lata miałem w grupie dziekańskiej araba, muzułmanina, więc znam trochę tą sprawę, takiego rasisty jak ten brudas, to możesz szukać bardzo długo wśród Polaków.

Gość izia87
nie jestem rasistkom ale wole naszych facetów,nie interesuja mnie zagraniczni brzydza mnie ale nie wiem dla czego,tak juz mam.Ale jak Ci było super to sie tylko cieszyć:)

może i piszę polacy małą literą, podobnie jak inne nazwy (muzułmanie itd), nie jestem przyzywyczajona do pisania dużą literą takich nazw. nie nazywam was jednak brudasami ;)