Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annngelll

Seks z Arabem! Nie mogę się otrząsnąć!

Polecane posty

Gość precz z islamem
poczytajcie jak islam morduje http://7dni.wordpress.com/tag/przesladowania-chrzescijan/ http://www.youtube.com/watch?v=a1Hxh1_R0LQ&feature=related Islam jak... narodowy socjalizm? Niemcy mają dość muzułmanów ISLAM | Niemcy | religia | Europa Za nasz zachodnią granicą zaczyna wrzeć. W Niemczech narasta krytyka islamu, mnożą się organizacje antyislamskie, portale internetowe i krytyczne wydawnictwa - pisze "Rzeczpospolita". Politically Incorrect uznaje za niemoralne tzw. zabójstwa honorowe, czyli pozbawianie życia przez muzułmanów swych córek czy żon. Grozi nam dyktatura islamu w Europie - twierdzą przedstawiciele Politically Incorrect. Niemcy uważają, że islam nie jest żadną religią lecz "ideologią zbliżoną do narodowego socjalizmu". RZEŹ CHRZEŚCIJAN. TAK MORDUJĄ MUZUŁMANIE >> W wielu krajach zaostrzać się będzie konflikt pomiędzy wyznawcami islamu a resztą społeczeństwa. Muzułmanie wychodzą z cienia. Budują coraz więcej okazałych meczetów, domagają się respektowania swych praw - informuje dziennik. Ekspansja islamu niepokoi 75 proc. mieszkańców Niemiec. 39 proc. ma "wielkie" obawy przed islamem, a 36 proc. "duże". indoktrynacja dzieci http://www.youtube.com/watch?v=xXFqzRd5r7c&feature=related

wiem o tym, ale trzeba pamiętac ze islam islamowi nie równy. w każdym kraju jest inaczej, w każdej rodzinie jest inaczej. są ludzie ortodoksyjni i są ludzie liberali

muzułmanin, żyd, zgoda piszem z małej litery, jako wyznawcy religii, ale Polak z dużej, bo nazwa mieszkańca Polski......

Gość ktoos9
co do muzulmaninow to polecam zapoznac sie z tymi filmikami: generalnie polecam najpierw poznac "reguly gry" a potem ewentualnie decydowac sie na malzenstwo, reguly gry w tym wypadku wiadomo o co chodzi: koran, hadisy http://www.youtube.com/watch?v=6wW90Z_dEEc& http://www.youtube.com/watch?v=DXBdfI-da_I&feature=related http://www.youtube.com/user/scu000 naczytalam sie mnoostwo o zwiazkach polek/ europejek z muzulmaninami, co roku jezdze do krajow arabskich, nie na seksturystyke, lecz w zwiazku z zainteresowaniem ta kultura i prosze zastanowcie sie 10 razy nad malzenstwem z muzulmaninem.

Gość staraatatattatatatatatatatata
18:21 [zgłoś do usunięcia] nadiya181818 dziewczyna Portugalczyka nie wiem dlaczego uważasz, że arabowie traktują tak kobiety. to nieprawda. mój narzeczony jest Arabem, muzłmaninem, chociaż jesteśmy przed ślubem kochaliśmy się już. było cudownie i rozumiem poniekąd autorke. duży wpływ na seks ma religia. ---------------------> pierdolenie pierdolenie , pogadamy po slubie:D:D:D

Gość marek antoniusz
poloczki poloczki ile jeszcze czasu minie zanim zrozumiecie, że nie jesteście naważniejsi na świecie :D

w akademiku mieszkali także inni arabowie, ja na roku miałem jednego, kilku Wietnamczyków. Najbardziej mnie zadziwiało dlaczego te polskie licealisty tak latały za tymi arabusami? W grupie dziekańskiej połowa, to dziewczyny, mogę powiedzieć, że z początku interesowały się nim, ale po jakimś czasie stwierdziły, że jest głupi jak wielbłady, które poganiał na pustyni i odpuściły ćwoka........

Gość jestem przeciwana islamowi
Ostrzegam wszystkie dziewczyny: to może się stać również i tobie! Mój mąż był tolerancyjny tak długo jak mieszkaliśmy w Polsce i nie miał poplecznictwa rodziny. Nie wierzcie muzułmanom! Islam to upokorzenie kobiet! w berlinie to też już sie zdarza

Gość swdertyuiol
no wlasnie,tylko polki dadzaż dupy turasowi czy arabowi.ZENADA!!!!

jeśli coś jest "egzotycznego" w danym kraju to zawsze budzi zainetesowanie tak jak na przykład blondynki w moich okolicach. ale nie zawsze to co inne, jes lepsze.

Gość ktoos9
nadiya skoro jestes muzulmanka to powiedz mi co uwazasz nt zapisu w koranie mowiacego, ze mozna bic kobiety, albo ze kobieta musi zaspokoic seksualne pragnienie meza bo inaczej aniolowie beda ja przeklinac az do samego rana --- jak to wytlumaczyc ?? albo ze mozna klamac w sprawach uczuciowych ??

Gość jestem przeciwana islamowi
Osiem lat temu wyszłam za muzułmana z Egiptu, którego poznałam w Polsce. Na początku było pięknie: on zamieszkał ze mną w Warszawie, miał bardzo dobrą pracę, mieliśmy dużo pieniędzy. Religia nigdy nie była dla nas problemem: on miał swoją religię muzułmańską a ja zwyczajnie chodziłam do kościoła. Nie miał z tym żadnego problemu. Minął rok odkąd wzieliśmy ślub cywyilny i zamieszkaliśmy razem. Postanowiliśmy przenieść się do Egiptu, ponieważ tak bardzo tęsknił za domem i krajem, więc wyrzekłam się wielu rzeczy i przeprowadziliśmy się. Był to mój pierwszy bład. Moje życie zmieniało się powoli - najpierw musiałam nosić chustę na głowie ponieważ mój mąż "nagle" stał się bardzo zazdrosny potem musiałam zakładać burkę. Miłość jest ślepa więc pozwalałam mu na wiele. Jego rodzinie nie podobało się jednak że pochodzę z rodziny chrześcijańskiej. Następnym moim błędem było więc ponowne podporządkowanie się mojemu mężowi i zmiana wyznania. Nie władam językiem mojego męża więc otrzymałam koran w języku angielskim. Na święta chciałam pojechać do Polski żeby odwiedzić rodziców, ale mój mąż zabronił mi tego. Gdy chciałam postawić na swoim, zostałam brutalnie skopana przez własnego męża - pierwszy raz w moim życiu! Odtąd nie wolno mi było wychodzić z domu, nie miałam prawie żadnych praw. Gdy raz wymknęłam się z domu i pobiegłam na policję, policja poinformowała najpierw mojego męża i jego rodzinę. Wolę wam oszczędzić konsekwencji jakie mnie oczekiwały. Cztery lata temu zaczęła mnie szukać moja rodzina. Moją wolność zawdzięczam moim braciom i kuzynom. Dzisiaj dziękuję Bogu, że mnie uratowali i że znowu mogę żyć "normalnie". Ostrzegam wszystkie dziewczyny: to może się stać również i tobie! Mój mąż był tolerancyjny tak długo jak mieszkaliśmy w Polsce i nie miał poplecznictwa rodziny. Nie wierzcie muzułmanom! Islam to upokorzenie kobiet!

nie ccę tego zapisu oceniac, to nie jest kwestia jednocznaczna. bicie w tym fragmencie ma służyc za karę, ale jest jedną z ostatecznosci. mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi bo nie wiem jak to inaczej wyrazic. kobieta musi zaspokoic męża, mąż musi zaspokoic kobietę, myślę, że to nie tyle jakiś warunek do spełnienia co zachęcienie w dośc taki brutalny sposob do większego zaangazowania w sypialni. kłamstwa w sprawach uczuc w teorii są związane z obroną islamu jednak w praktyce jednak kłamię się niestety o wszystkim i usprawiedliwia to koranem. podsumowując są muzułmanie którzy regorystycznie przestrzegają tych praw, ja jednak nie dopuszczam żadnych kłamstw, moi rodzice uczyli mnie, że nie można klamac w żadnej sprawie, te związane z seksem staram się wypełniac. ale karanie żon czy tez kogokolwiek jest odrzucane przez wielu muzułmanów mieszkających w europie. ja postawiłabym po prostu na inną interpretację, nie chcąc bluznic przeciw Koranowi

do jestem przeciwna islamowi słyszałam o takichprzypadkach, bardzo Ci współczuję. jesteś Polką, nie miałaś tam żadnego oparcia, znam realia egipskie i wiem przez co mogłaś przechodzic.

Gość sama nie wiem sama nie wiem
nadyja --> jak zyjesz z mezem? jakie sa wasze relacje? jesli boli Cie brzuch , glowa i nie masz ochoty na seks? co on robi? zlosci sie? czy przytula i idziecie spac? albo kiedy nie chcesz tego co on?lub masz inne zdanie? jest to dopuszczalne, opowiedz cos.. ze tak powiem "z domu" jestem z arabem 6 misiecy, jest ok. czasem sie klucimy, wiec nie jest jakos "sztucznie" mamy rozne zdania, nie pzytakuje mi we wszystkim, ale jakos sie dogadujemy i co najwaznijsze kocham go. rozmawialismy duzo o tym jak bedzie wygladalo nasze zycie po ewentualnym slubie. zostajemy w polsce, ja nic nie bede zmieniac, on takze, powiedzial mi tylko ze jakos bedzie musial sie w tym uporac..

ślub bierzemy za kilka miesięcy. na razie staramy się ograniczyc seks, ale jeśli mam jakiś problem czy źle się czuję zawsze mi pomaga. mogę na niego liczyc i bardzo rzadko się kłócimy a znamy się już od około 7 lat. jak spadł pierwszy śnieg, rozwaliłam jego samochód. i w zasadzie nawet mnie nie wyzywał za bardzo:D my też nie we wszystkim się zgadzamy, szczególnie jeśli chodzi o politykę. jeśli jesteś Polką, dobrze byłoby gdybys poznała jego rodzinę i jeśli jest to możliwe to w Polsce. nie radzę Ci wyjeżdzac, wiele Europejek (nie wiem czy dobrze to napisałam:D) wyjeżdzając skazuje się na cierpienia ale dopóki Twój ukochany pozostanie w jak ja to określam zdrowym islamie czyli tym europejskim dopóty możecie byc ze sobą bardzo szczęśliwi i tego Ci z całego serca życzę:) przy okazji czytalam keidyś ksiązkę waszego ministra od spraw zagranicznych Radoslawa Sikorskiego. Odnośnie powstania w afghanistanie i napisał tam coś takiego, że 'polityka afgańska przypomina polską z tą roznica, że tam zamiast klocic się w telewizji od razu siega się po graniatniki.' stad może wynikac jeszcze dzisiejsza mentalnosc niektorych muzułmanow, ich porywczosc. jednak mysle że islam idzie w tym lepszym kierunku

"dust of the saints a journey to herat in time of war" polecam, dzięki tej ksiązce pierwszy raz uslyszalam o polsce

Gość egoisia
napisalas POGADALISMY ... jak skoro nie bardzo rozumiesz? :P ja mieszkalam rok w Londynie.... brzydze sie arabami...pakolami i murzynami. Wyspy nauczyly mnie rasizmu i braku szacunku dla Polek za mieszkajacych za granica

Gość najwiekszy dar muzułmanina
dla kobiety to przejście na kk

Gość ksaldkla
Moja przyjaciółka jest z arabem ze 2 lata, w styczniu 2009 brali ślub, dziś mamy grudzień 2010, a ona chce rozwodu. Chce rozwodu, bo... wszystko było ładnie pięknie do ślubu, potem po ślubie, najpierw on żądał, aby ona zrezygnowała z pracy, bo według niego powinna zajmować się domem i od tego się zaczęło. Ona zaczęła się sprzeciwiać jemu, bo on dążył do całkowitej kontroli nad jej życiem. Gdy się stawiała, w czasie kłótni zaczął ją bić. Tak też ktoś z komentujących miał racje tutaj, że z arabami, to wszystko ładnie wygląda tylko do ślubu. Po ślubie się zaczyna dopiero prawdziwe życie z arabem. Co lepsze, bo teraz ten arabski mąż mojej przyjaciółki nie chce jej dać rozwodu, a mówiłam jej żeby z arabami, turkami, albańczykami i resztą muzułmaninów dała sobie siana. Ale mimo wszystko, widocznie musiała się przekonać na własnej skórze. Dobrze, że przynajmniej dziecka nie mają, bo on oczywiście chciał, ale ona się wstrzymała. Chociaż jedna opatrzność losu.

Gość annngelll
To ja założycielka tematu :) Muszę wam powiedzieć, że dzisiaj zaponzałam się ze świetnym murzynem i też mam ochotę zobaczyć jak to z nim jest, ale boję się, że ktoś powie, że się puszczam :O Ale to w końcu moja sprawa :)

Gość Jaa..
nadiya widzę, że masz klapki na oczach i tylko piszesz, że wszędzie tak się zdarza. Powiedz mi czemu to mąż nie zmieni wiary tylko zawsze to ta biedna polka przechodzi na islam ? Opiszę prawdziwą historię z życia, pewnie napiszesz, że to też wszędzie się zdarza. Tego lata przyjechała sobie do domu w mojej miejscowości dziewczyna z Hiszpanii. Przywiozła ze sobą takiego ok 4 latka. Ciemniejszy oczywiście i nie kryła tego, że to syn muzułmanina. Pewnie nie zgadniesz co się później stało. Po kilku miesiącach w środku nocy zjawił się tutaj w mojej miejscowości ten muzułmański tatuś z kolegami i wywiózł gdzieś kobietę razem z dzieckiem. Jak do tej pory nie dała znaku życia. Dużo było przy tym krzyku. Powiedz mi proszę czy to jest standardowe zachowanie wyznawców proroka ? Wiesz do tej pory byłem bardzo tolerancyjny religijnie, ale codzienny kontakt z wyznawcami tej religii sprawił, że moja tolerancja szybko mija. Zawsze to muzułmanin jest prześladowany i podnosi krzyk o byle co. A jak pewnie się domyślasz jego obowiązki przechodzą na kogo innego. Byłem i pracowałem w UK i rozmawiałem z moim pracodawcą, zgadnij jaka była jego opinia o wyznawcach. Ja tam byłem krótko, ale on tam jest całe swoje życie i od lat już nie zatrudnia wyznawców proroka. Oczywiście nie może tego powiedzieć wprost, ale słyszałem jego opinie, że nie ma większych leni i muszę to niestety potwierdzić na podstawie własnych doświadczeń. Taki może jeszcze jeden jaskrawy przykład, kiedyś jechałem przez miasto i widziałem jak kierowca autobusu klęczał sobie koło niego na jakimś ręczniczku, a w autobusie ludzie, aż się pieklili. Gdyby ktoś taki pracował w mojej firmie, wyrzuciłbym bez mrugnięcia okiem, ale w "tolerancyjnych" krajach tak się nie da. Oczywiście powiesz mi teraz, że miałem pecha bo spotkałem tylko tych gorszych, ale w takim razie gdzie są ci lepsi i czy w ogóle są, bo jak na razie to mamy o tym tylko Twoje zapewnienia. Wyjaśnij mi jeszcze czemu to tak dobrze jest tym kobietom tylko w Europie i nie polecasz im jechać do tych przecież Twoim zdaniem lepszych krajów ? Sama też przecież możesz tam mieszkać skoro są takie dobre i tacy dobrzy ludzie je zamieszkują .....

ale ja nie muszę przechodzic na islam, jestem muzulmanką:) ja wiem na co się piszę, co może mnie spotkac. przemoc w rodzinie istnieje w każdym miejscu na Ziemii, w każdym miejscu znajdzie się morderca, bez względu na to jakiego jest wyznania. większości Polaków żaden muzułmanin nie zrobił nic złego, ja wczoraj przechodziłam poznańskim starym rynkiem w niquabie (rodzaj chusty) i najpierw zostałam wyzwana od islamskich kur*w a później jakiś mężczyzna rzucił we mnie szklaną butelką, na szczęście nic mi się nie stało.