Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annngelll

Seks z Arabem! Nie mogę się otrząsnąć!

Polecane posty

Gość gość
Penis nie różni sie niczym ale samo podejscie...moj byly mąż zawsze dbal tylko o siebie byle jemu bylo dobrze a tu przeciwnie tak ja k wczesniej napisala moja poprzedniczka. I tak samo dopiero jak juz bylam wykonczona po dwóch godzinach on skończył. Nigdy w zyciu nie doznalam takiej rozkoszy...

Gość gość
gość 21:16 . Jestem Polakiem i gwarantuję ci że zapewnię ci taki odlot że twój arab wysiada w przedbiegach . Piszę to z całą świadomością i jeżeli tylko zechcesz możemy to sprawdzić . Jestem do dyspozycji w każdej sekundzie. Tylko jeden problem dla ciebie , nie mam 20 lub 30 lat mam 45.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
To się nazywa właśnie k******o

Gość gość
Arabowie są piękni ale to piękno zabija :( pozostaje tylko patrzeć bo zakochać sie w takim to kaplica :(

Gość gość
Moją kiedyś puknoł arab potem drugi i ja już nie dostałem więc coś w tym jest

Gość gośćmariodg
Oj glupie kobietki 90% arabow traktuje Was jak darmowe d***** w ich mniemalu Polki sa najlatwiejsze ... wiec to tylko darmowy sex po za tym ich wiara jest taka ze sex z niewierna to chwala dla mozulmanina ... tzw g**** religijny dzieki czemu ma u Allaha zaslugi ;-) jak sie same nie szanujecie to nie liczcie ze inni beda ... pozdrawiam wszystkich

Gość gość
temat z 2010 roku, nie ma co podnosić, bo konkluzja jest jedna muzułmanin to osoba chora psychicznie, upośledzona duchowo i kulturowo, to tak jakby mieć seks z kimś kto ma hiva, może będą objawy AIDS może nie, ale nie warto ryzykować.

Gość gość
Kiedyś wraz z kolega musieliśmy ratować nasze koleżanki z rak Arabów gdyż dały sie namówić na małżeństwo i wyjazd do ich kraju .wytrzymaly 6 lat tortur upokorzeń .Po kryjomu wysłane listy błagały swoje rodzinyby im pomuc .Ze względu na prace jaka wykonywaliśmy z kolega będąc w armii tylko my dwoje nadawaliśmy się na wyjazd i postarać się przywieść nasze koleżanki .Nie będę opisywał szczegółów gdyż to bardzo długa historia .Po zebraniu przez rodziny tych dziewczyn i nas pewnych kwot pieniędzy wyjechaliśmy do tego kraju i pod wskazany adres jakie podały ,małe miasteczko a rącze wioska ,z obserwacji naszych wynikało ze same nie wychodzą z domu są pilnowane przez braci lub matki . Udało się nam zobaczyć na ulicy z jedna koleżanka ,zostawiliśmy jej telefon by mieć kontakt .Po tygodniu zorganizowaliśmy porwanie obu koleżanek gdy ich faceci byli w pracy lub ich nie było ,były tylko kobiety .wynajetym samochodem kluczylismy 3 dni po tym kraju ,udało się nam wykupić bilety i wszyscy wylądowaliśmy na lotnisku w Angli .To co one przeszły przydało by się nagłośnić wszystkim Polkom decydujących się na bycie z tymi mężczyznami ,inna kultura mentalność ,zachowanie . W Europie musza przyjmować nasze standardy życia w ich krajach musza żyć jak każdy wyznający ich wiarę inaczej będzie on wyklęty .Goraco nasze dziewczyny namawiam po moim doświadczeniu i koleżanek ,zastanówcie się bardzo mocno ,nawet mocno dążąc uczuciem tego mężczyznę czy nie warto przecierpieć i wyżej się takiej miłości by nie cierpieć całego życia w ich religii i zwyczajach dla nas nie do przyjęcia . Być może kilka pan dziewczyn uratuje moja wypowiedz.

Gość gość
Od 6 lat jestem w związku z kobietą, którą uważałem za najporządniejszą osobę, jaką mogłem sobie wyobrazić. Niestety niedawno dowiedziałem się, że od 17 roku życia, uprawiała tzw. seksturystykę, tzn. co roku jeździła z matką na wakacje (Tunezja, Egipt, Turcja itp.) tylko po to żeby ****ać się z tymi brudasami, kilka lat mieszkała w UK, tam oczywiście też nie mogła się oprzeć ich "urokowi" i pukali ją ciapaci i raz po pijaku jakiś murzyn. Dopiero później związała się z Polakiem, ale ten dla odmiany pił i czasem spuścił jej łomot, więc wróciła do Polski i wtedy się poznaliśmy. Jestem trochę załamany tą sytuacją, bo z jednej strony nadal ją kocham, a z drugiej trudno mi się z tym pogodzić i zrozumieć co nią kierowało...

Gość gość
Powiem Ci szczerze,że współczuję. Jako kobieta nigdy w życiu nie poszłabym do łóżka z Arabem,murzynem,Azjata,Hindusem czy innym kolorowym.Tylko białych o europejskim wygladzie lubię i powiem Ci,że mieszkałam wiele lat w USA i teraz w UK i w tych miejscach jak biała kobieta sypia z kolorowym to jest to jak stygma.Żaden normalny,porzadny i pracujacy Brytyjczyk czy Amerykanin "nie bierze" po kolorowym.Dla czarnego przelecenie białej kobiety jest jak trofeum.Ja już parokrotnie zostałam zapytana na randkach czy lubię czarnych,czy umówiłabym się z nimi,itd.Kolesie po prostu dyskretnie badali grunt aby przypadkiem nie zwiazać się z kimś kto sypiał z kolorowymi.Co do Twojej kobiety to nie za ciekawie ale mogło być gorzej-np.była prostytutka.Z tym,że od razu Ci powiem,że nie zaakceptujesz jej przeszłości nigdy,nie przełkniesz tego bo już teraz to jest wielki problem.Ja tak miałam raz,po 3-letnim zwiazku dowiedziałam się,że mój facet sypiał w trójkatach i miał nawet stały układ z dwiema siostrami.Nie jestem cnotka ale dla mnie to było za dużo,to świadczy o tym,że ktoś nie ma kręgosłupa moralnego i nie wyobrażam sobie wychowywania dzieci z takim człowiekiem,zerwałam.A jak się dowiedziałeś o jej przygodach?Sama Ci powiedziała?

Gość gość
to temat z 2010 przed "ubogaceniem" z lat późniejszych, poza tym pamiętajcie, że HiV przybył z ciapatymi właśnie z Afryki i Bliskiego Wschodu, a chorzy są oni na wiele innych chorób, o których oni sami nie wiedzą. Chcecie ryzykować?

Gość gość
Jak się dowiedziałem? Przypadek, od 5 lat mieszkamy razem i kilka miesięcy temu przez przypadek natknąłem się na płyty z jej zdjęciami. Zawsze twierdziła że na wycieczki jeździła tylko z mamą, że za granicą było jej ciężko bo była sama, a na fotkach różni faceci, więc coś przestało mi się zgadzać, zachowałem się chamsko, ale przeszukałem jej rzeczy i natknąłem się na pamiętniki. Okazało się, że była w kilku związkach, z tym co ją bił chyba nawet 3 lata z przerwami, na szczęście oni byli biali, raczej w miarę normalni, więc to mnie kompletnie nie rusza. Niestety opisała też swoje wycieczki do krajów arabskich i niestety to co tam wyczytałem trochę mnie dobiło. Pierwsza jej wycieczka i już trzeciego dnia traci dziewictwo z jakimś Albańczykiem, w krzakach, bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. Nawet chce brać z nim ślub bo tak jest zakochana. Następne wyjazdy są już zaplanowane, jak sama pisze: flirtuje ze wszystkimi, bo tak jej się podobają, w Polsce z nikim nie sypia, żeby nie mieć złej opinii, więc 'puka się " na wycieczkach, w Tunezji poznaje jakiegoś faceta w którym oczywiście też się zakochuje, i to chyba mocno, bo w ciągu 6 lat jeździ tam 3 razy i jak sama pisze jest to miłość do końca życia i tunezyjczyk jako jedyny sprawia że przeżywa orgazm. Niestety nie wszystko jest zapisane w pamiętnikach, więc nie mam pewności ilu ich wszystkich było, ale to czego się dowiedziałem i tak mnie załamało, nie jestem w stanie zrozumieć, jak mogła być tak głupia i bezmyślna. Jeszcze niedawno poważnie myślałem o ślubie, dziecku, ale teraz boje się że nigdy jej tego nie za pomne, niby nie powinno mnie to obchodzić, bo robiła to zanim się poznaliśmy, jednak dręczy mnie to strasznie. Nawet nie mam z kim o tym porozmawiać, bo nie chce żeby ktoś się o tym dowiedział, tragedia jakaś...

Gość gość
Oczywiście,że tak się mówi,że przeszłość się nie liczy,że nie mamy prawa pytać co było przed nami ale to nie do końca tak jest.To co się robi świadczy o nas,o naszym charakterze,naszych słabościach,morałach.Ja tak jak napisałam nie jestem jakaś niewydymka ale mam wyznaczone zasady co do seksu i facetów.Mnie też tak obrzydzało jak się dowiedziałam,że mój eks sypiał w trójkatach,nawet z siostrami.I pomyśl co to musieli być za ludzie,że dwie siostry w jednym łóżku z facetem...zero zasad.Sorry ale ja się tak go brzydziłam,że nie dało rady kontunuować tej relacji choć mieszkaliśmy razem i byliśmy zaręczeni.Nie wyobrażałam sobie mieć z nim dziecka choć odchodzac w wieku 33 lat ryzykowałam,że być może już nigdy nie spotkam właściwego faceta do założenia rodziny.Musisz sobie przemyśleć dobrze czy to przełkniesz czy nie.Krzywdy Ci nie zrobiła,nawet Cię nie znała wtedy ale z własnego doświadczenia to Twoja kobieta ma "duży przebieg".Sama mieszkam w UK,pełno facetów się wokół mnie kręci ale żeby od razu z nimi sypiać?No nie :-D

Gość gość
Bardzo rozsądne jest to co piszesz. Wiem ,ze mnie osobiście nie skrzywdziła, jednak boje się, że wcześniej czy później Ona wróci do swojego "hobby" , tym bardziej że, o ironio, nadal co roku jeździ z matką na wycieczki... Ona tłumaczyła się, że miała duże potrzeby seksualne, ale że już jej przeszło i teraz się uspokoiła. Sam nie wiem co o tym myśleć, jaką decyzję bym nie podjął, to będzie mi ciężko. Zostaniemy razem i ciągle będę myślał o tych wszystkich facetach, którzy ją posuwali, albo ciągle się zastanawiał czy mnie z kimś zdradza. Rozstaniemy się i będę żałował, bo może jednak faktycznie się zmieniła i już nie szuka przygód. Problem w tym, że jest to jedyna kobieta, jaką miałem w swoim życiu i jestem w niej bardzo zakochany, nie ułatwia to sprawy. Rozumiem doskonale co Ty przeżywałaś, bo mam dokładnie taki sam problem.

Gość gość
Pani z 17:42 Droga pani jestem facetem który wraz z kolega ratowalismyz opresji nasze koleżanki które wyszły za Arabów ,wypowiadałem się na tym forum artykułem .Teraz chciał bym odnieś się do tego co Pani pisze . Moim zdaniem kolor skory u mężczyzny lub kobiety nie powinien być wyznacznikiem stygmatyzacji takiej osoby , jeżeli pokocha się partnera z innej kultury i wychowania a jesteście wstanie pokonać te bariery dla wspólnego dobra i żyć ze sobą szanując się wzajemnie ,to świadczy o miłości z obu stron .jest wiele małżeństw odbiegających swojego wychowania z wychowaniem partnera i żyją bardzo zgodnie tworząc rodzine . Co do przeszłośc***artnera ile miał związków i przygód ,jest to sprawa każdego prywatna ,powie ,ok nie powie jego sprawa. Nie wolno pozbawiać kogoś miłości bo za młodu szalał ,każdy musi mieć szanse poprawy i być kochany .To jest moje zdanie i nie wymagam akceptacji tylko trzeźwego podejścia do problemu.

Gość gość
Niestety w przypadku mojej Pani, to nie były trwałe związki z kolorowymi, ona zwyczajnie pchała im się do łóżka tylko dla zabawy, najczęściej poznawała ich na dyskotece i lądowała z nimi w łóżku, albo szukała sobie opiekunów na wczasach, nie byli to też żadni biznesmeni czy nawet jacyś wykształceni ludzie, najczęściej gustowała w pracownikach hotelowych itp. Jakie było jej rozczarowanie, gdy poznała na dyskotece w UK marokańczyka, następnego dnia poszła do jego domu i chciała się z nim przespać, a on nie chciał... Pytanie też jest takie, co to znaczy szaleć za młodu? Bo moja pani na pewno odstawiała takie numery od 17 do 26 roku życia, czasami odnoszę wrażenie że nie myślała głową, tylko tym co ma między nogami, dlatego bardzo obawiam się, że znów do tego wróci, zresztą w tej chwili nie mam żadnej pewności, że wobec mnie była wierna...

Gość gość
A wy miałyście jakieś stosunki z Arabami? x A ja w życiu nie miałam i nie zamierzam, nawet na fb tego szajsu nie zapraszam i wywalam jak mi się narzucają.

Gość gość
@15:38 Gościu zrób sobie badania lekarskie na choroby weneryczne, bo nie wiadomo, czy ta latawica czymś cię nie zaraziła!

Gość gość
gość 10:14 Nazywasz tą kobietę latawicą , a jak byś nazwał siebie gdy latasz za spódniczką by sobie ulżyć . Facetom wolno tak? a kobieta jest latawica prostytutka , d***** itd. Jestem facetem lecz mierzmy wszystkich równą miarą , dlaczego niby facetowi wolno skakać a kobiecie nie ? Jak dla mnie gościu jesteś hipokrytą . Nie dawno Prezes najlepszej partii na świecie PiS wyraził się podobnie o uchodźcach z Aleppo że przynoszą jakieś zarazki gronkowce , to trzeba mieć łeb zryty tak samo ty myślisz o kobietach . Powinny cię olać byś żył w celibacie lub miał za żonę rączkę .

Gość gość
Pogadaliśmy i wylądowaliśmy w łóżku X Muzulmanie sa znacznie ostrzejsi w ocenianiu i karaniu takich kobiet niz Polacy. U nas ktos nazwie cie slusznie szmata a tam wykorzystaja do plodzenia malych ahmedow i potraktuja jak gowno a nawet gorzej. Wystarczy popatrzec na kraje gdzie rzadza muzulmanie czy araby. Historia z ta jak jej tam bo Magdalena nic nie nauczyla? Ile bylo takich historii? Zacznijcie uzywac mozgow i korzystac ze swoich praw rzecz zsadnie poki mozecie jeszcze to robic. Przede wszystkim dla wlasnego dobra.

Gość gość
gość dziś gość 10:14 Nazywasz tą kobietę latawicą , a jak byś nazwał siebie gdy latasz za spódniczką by sobie ulżyć . Facetom wolno tak? a kobieta jest latawica prostytutka , d***** itd. Jestem facetem lecz mierzmy wszystkich równą miarą , dlaczego niby facetowi wolno skakać a kobiecie nie ? Xxx Nie pomyslales tumanie, ze on moze zyje w wstrzemięźliwości i wlasnie nie sypia z kim popadnie? Zamias popierac rozwiazlosc u kobiet bo zli mezczyzni to robia nalezy walczyc z ta rozwiazloscia u wszystkich. Tlumaczenie swojego zlego uczynku tym, ze inni to robia to skrajna niedojrzalosc.

Gość gość
xxx nie pomyślałeś tumanie by nie pouczać innych jak mają żyć i co robić . Niech on żyje jak mu się podoba lecz niech nie poucza jak inni mają żyć . Ja nikogo nie namawiam do rozwiązłości tylko piszę że kobiety mają takie samo prawo jak facet , nic więcej .A tak potocznie się utarło że facet może być po przejściach i mógł zaliczać ile chce stosunek z kobietą i jest to tolerowane nawet do dzisiaj , nie oszukujmy się . Lecz kobieta ma być najlepiej dziewica by nie mógł facet jej wypominać . Niestety tak to działa w makówkach facetów .Dlatego Arab kobietę ubrał od głowy pod stopy by nie kusiła faceta a on może sobie używać do woli , tak chcecie mieć i w Polsce ?

Gość gość
Dlatego napisałem, że jednym z problemów jest to, że jest to jedyna kobieta jaką miałem w swoim życiu, może gdyby trafiło na innego faceta, który prowadził podobny tryb życia, to machnął by na to ręką, dla mnie jest to duży problem. Dziewicy nigdy nie szukałem, ale kobiety które sypiały z każdym albo same pchały się facetom do łóżka, omijałem szerokim łukiem, a pech chciał że mnie się właśnie taka trafiła. Nie przeszkadza mi to że miała kilku facetów na stałe i z co oczywiste, z nimi sypiała. Problemem jest jej seksturystyka i przygodny seks z którego też często korzystała.

Gość gość
@17:37 To głupi pajacu żyj z nią dalej i przestań spamować. Sam nie wiesz czego chcesz i zachowujesz się jak męska p i z d a .

Gość gośćmerd
zgadzam sie ja spalam z chlopakami na wakacjach,po porstu w pl.sami koledzy,facetow0, atu odrazu chemia wloch,ukrainiec ,slowak i grek jakbym nie dzialala na wakacjach to dalej bym byla cnotka (z arabami ,turkami nie sypialam) mimo wziecia tam po prostu byli zbyt namolni i widzialam nawet kalendarzyki ze zmianami turnusow i godz.odbioru z lotnisk szwecja, holandia uk,polska rosja

Gość gość
Spotykam się z Arabem i wcale tak nie jest jak piszą o nich i wspaniałym człowiekiem uczciwym serem czułym i w seksie też po prostu się zgadzamy jest bardzo fajnie

Gość gość
gość 8; 44. Bardzo obszernie pisałem o dwóch koleżankach moich które zakochały się w Pakistańczykach . być może czytałaś jeśli bywasz na tym forum . One wyszły za mąż i wyjechały do Pakistanu na daleką wioskę , były więzione bite i to nie tylko przez mężów lecz i teściowe traktowały je jak śmieć . Zastanów się mocno w co się pakujesz. Oni gadkę mają opanowaną do perfekcji , będą zaklinać na wszystko że są normalnymi w naszym pojęciu facetami . Musisz wiedzieć iż ono od urodzenia mają wpajane że kobieta jest zawsze pod mężczyzną , bratem , ojcem , teściem i na ulicy mężczyźnie schodzisz z drogi . Tego wychowania oni nie pozbędą się dla ciebie . pamiętaj .

Gość Gość z Mazur
Mam taki przykład z własnej rodziny. Dalsze kuzynki przez ponad 10 lat jeździły na wakacje do Tunezji, w jedno i to samo miejsce. Oczywiście po jakimś czasie rodzina domyśliła się dlaczego w to jedno miejsce, ale nikt nie komentował, bo w sumie normalne laski, które szukały jakieś akceptacji, bo urodą nie grzeszyły. Pewnego razu jedna z nich wylądowała w rodzinnym domu z arabskim mężem. Młodszym kochasiem, który na początku rżnął swoja połowicę tak, że matka spała z zatyczkami w uszach, a cały blok słyszał, a pół miasta komentowało ich wybryki seksualne. Arab okazało się zaczął terroryzować całą rodzinę, żył na koszt jak pan i władca. W końcu zaczął dobierać się do teściowej. Nie wiem jakim cudem, ale kumple komentowali, że chciał zarobić dawać dupy za kasę na centralnej ulicy miasteczka. Potem gdzieś zniknął. Podejrzewam, że wziął ślub w Tunezji z Polką, aby się dostać na terytorium UE. Dupa chciał zarobić, aby spieprzyć do Niemiec. I tyle go widziano.

Gość gość
Ja mam męża Araba. Sex muszę z nim odbywać codziennie. Czasami nawet w ciągu dnia 2 x. On zaczarowanym uśmiechem wymusi na mnie wszystko. Jest cudny, delikatny, czarujący. Jesteśmy małżeństwem 4 rok. Mamy 1 dziecko on chce więcej. Szanuje mnie i kocha ale jest zazdrosny i zabójczy. Nie mogę przy nim patrzyć na innych mężczyzn a najlepiej jakbym w ogóle x nimi nie gadała. Kocham go.