Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annngelll

Seks z Arabem! Nie mogę się otrząsnąć!

Polecane posty

Gość gość
Gosc10:54 .Zobaczymy jak długo wytrzymasz psychicznie jego zazdrość ,dla kobiety to się podoba ,lecz na dłuższa metę będzie jego obsesja .Bedziesz miała coraz więcej zakazów , po nich zaczniesz się buntować .Zaproponuje wyjazd do jego kraju a tam jesteś przegrana inastepna niewolnica . Po 7latach małżeństwa z arabem z Pakistanu moja siostra przechodziła piekło ,zapowiadało się bajecznie ,sex co dzień maja syna nosił siostrę na rękach .On wykształcony w Polsce lekarz weterynari ,siostra pracownik naukowy Akademi medycznej .w Polsce wybudowali sobie dom w przepięknym miejscu . Zaproponował siostrze by odwiedzili jego rodzine w Pakistanie ,wyjechali wszyscy troje by jego rodzina poznała wnuka i synowa .Od tamtej pory minęło dwa lata jak ich nie było w kraju .Pisala błagalne listy byśmy coś zrobiłyby mogła wrócić do Polski .Pojechalem z kolega i udało nam się wykraść siostrę z jej synkiem i do kraju .Nie pisze szczegółów porwania gdyż za długo musiał bym opisywać .Gdy szwagier Pakistańczyk przyleciał po syna i żonę by ich zabrać ponownie ,niestety następnego razu nie będzie .Ucielismy we dwoje męska rozmowę i mam pewnosc iż do końca swoich dni on nie odwiedzi i nie spotka się z moja siostra i synkiem .Bylem bardzo przekonywujący .Drogie rodaczki ostrzegam was oni maja dar do mowy i przekonywania a po za tym inna karnacja i podobają się wam i to jest wasza zguba .Jedna na sto może dobrze trafi ,inne panie nie maja tyle szczęścia .Gdybym mógł i miał prawo pokazać wam co piszą kobiety do swoich rodzin co przechodzą w domu męża w jego kraju ,może uchronił bym nie jedna rodaczkę ,lecz tego nie zrobię .Nie ufajcie tak odmiennej kultury jakim jest islam w stosunku do kobiet ,jako religia jest jak każda inna ,

Gość ARABSKI SEX

To PRAWDA  Arabowie  są tacy jurni nawet po 50tce   Gratulacje ze Ci sie udalo takiego usidlić 

Gość hej hej górole

kuń arabski może przewieźć tyle co polski nic, jak wsiadać to tylko na arabskiego

Gość Gosc

Dzis dominuje kultura poprnografika wiec nic mnie nie dziwi.