Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annngelll

Seks z Arabem! Nie mogę się otrząsnąć!

Polecane posty

Jak chcecie się pieprzyć z tymi prymitywami - to się walcie. Tylko nie sprowadzajcie tego dziadostwa do Polski, my nie pozwolimy, by kozoj.bcy nas pomiatali jak Brytyjczyków czy Francuzów!

Hehehe, od ponad 3 lat jestem żoną araba, przystojnego, czystego (opłukują się wodą po każdej wizycie w toalecie, plus przed każdą modlitwą), słodkiego, kochanego, pracowitego i o nieziemskim spojrzeniu... kocham go ponad wszystko i on mnie też , nikt nikogo nie naciska na zmianę wiary, wielokrotnie byłam w jego kraju i nadal oddycham, nikt mnie nie więził, mówie po arabsku, rodzina męża, z którą rozmawiam właściwie codziennie, jak i wszyscy z jego otoczenia nieprawdopodobnie mili. A SEX nie do opisania...

Kobieta w związku z Polakiem: nudy, robisz za kure domową, wiecznie zajęty graniem w gry, zmęczony po pracy, wyjścia z kumplami na browara, komplementy? od wielkiego swięta, prezenty tylko jak jest okazja, sex 3 w porywach do 15 minut. Kobieta w związku z Arabem: ciągłe urozmaicanie wszystkiego : jedzenia- gotuje dla mnie, wspólne wyjścia- jeździmy konno, chodzimy na mecze, na basen, na wycieczki, gramy w gry - MNÓSTWO czasu dla mnie, bo chlania piwa religia mu zabrania, ciągłe komplementy, nawet głupie typu: dziś ślicznie wyglądasz ooo upiełaś włosy tak też Ci pięknie (mało który Polak by zauważył- nawet gdyby, nie chciałoby mu się odezwać), ładnie Ci w tej sukience.... i ciągle ale mnie kręcisz!!!!

Bo mój mąż ma ochote na sex zawsze i wszędzie i dla niego szybki numerek to 15 minut........ plus rozmiar ma odpowiedni, jak również wie jak się nim posługiwać.... nie ma to jak arab POLECAM. Pamiętam mój sex z jednym Polakiem położył się jak kłoda i czekał, miał 192 cm i fistacha w wielkości mojego palca wskazującego, do teraz pamiętam ten przekomiczny widok hehehehe porażka.

Gość gość
Tak tak a ja mam piatke dzieci i jestem dziewica naiwniaczko

sajo000 nie pozwolicie żeby Wami pomiatali a to zabawne bo my mieszkamy w Polsce a mój mąż chyba nie jest aż tak prymitywny włada 5 językami w tym arabskim i jest mgr inż. studiował w Paryżu teraz ma pod sobą 27 Polaków... niestety są bardziej prymitywni od niego i gdyby ich wpuścić do biura to by atrament wypili... hehe pozdro.

wiem zazdrość Cię zżera, no ale nie każdy może mieć to co ja , życie :)

@ hhhhh Może trafiłaś akurat na faceta o dobrym sercu i do tego wykształconego... Ale byłaś pewnie w UK i widziałaś, co tam muzułmańska dzicz wyprawia. W ubiegłym roku na ulicy zamordowali brytyjskiego żołnierza, a media ukrywały jego pochodzenie. Teraz w imię poprawności politycznej nazywa się ich ,,Azjatami'', sprowadzając te dziadostwo do jednego poziomu z Chińczykami i Wietnamczykami, którzy w przeciwieństwie do nich ciężko pracują na swoje utrzymanie i nie siedzą na socjalu. Dlaczego nie chcę muzułmanów w Polsce? Wystarczy zobaczyć, co Czeczeńcy u nas wyprawiają... A najgorze jest to, że polski nie-rząd zaczyna coraz więcej tego syfu sprowadzać. Poza tym musiałaś się zadawać z jakimiś c*****i, a nie facetami, skoro uważasz, że Polakom tylko granie i piwo w knajpie na myśli... Znam mnóstwo ludzi, którzy sami, bez niczyjej pomocy remontują od podstaw domy/mieszkania, naprawiają auta, po prostu są zaradni. A większość Arabów nie potrafi nawet dobrze wbić gwoździa w ścianę. Również pozdrawiam.

Sajo000 co do "muzułmańskiej dziczy" w UK muzułmanin nie jest równy muzułmaninowi bo wszystko zależy od tego w jakim odłamie islamu żyje, jeżeli jest sunnitą i to dobrym sunnitą to: 1. Nie może zabić - chyba że w obronie własnej gdy jest atakowany. 2. Nie może bić swojej żony, "mąż musi słuchać swojej żony a żona musi słuchać swojego męża" (kobieta w islamie ma swoje prawa a mężczyzna swoje jest podział ról, kobieta nie musi pracować, może jeżeli chce, mąż nie może jej tego zabronić, nie może jej zdradzać, musi pracować na rodzinę i oddawać pieniądze kobiecie) za wszystkie złe uczynki można wylądować w piekle. I co najważniejsze musi zaspokajać swoją żonę bo przyjemność z żoną to dobra rzecz. Wielokrotnie będąc w kraju arabskim widziałam jak to żona okłada męża więc kobiety nie są tam w cale takie bezbronne.... (mając na myśli kraje arabskie mówię o samych sunnickich krajach bo w szyickich ani innego typu odłamach nie byłam, szyici zabijają nawet sunnitów, więc do takiego kraju nie ma po co jechać, szyici nie żyją zgodnie z koranem) 3. Nie może narzucać swojej wiary, ponieważ sam ich prorok Mohamed mieszkał po sąsiedzku z Żydem i go szanował. 4. Musi być dobry i pomagać w potrzebie nawet obcym.

Co do Polaków... bardzo rzadko można spotkać Polaka który nie pije.... większość lubi ten sport, no i w sumie są w nim dobzi.... ale jak to mówią nie można być dobrym we wszystkim wiec sex to zazwyczaj masakra a jak sex udany to z facetem coś nie tak do końca jak być powinno. Więc gdyby nawet odpukać cokolwiek z moim habibim mi nie wyszło to i tak Polaka już nie chcę.... Polacy zaradni heh a to dobre gdyby nie znajomy -arab -elektryk mojego męża to byśmy po ciemku siedzieli tak Polak potrafi. I uważam że nie ma na świecie bardziej zaradnych ludzi właśnie jak arabwie. Z arabem możesz mieć wszystko, z Polakiem możesz mieć tylko garba na plecach i zniszczoną skóre na dłoniach "zmywarka? po co" hehehehehe, Pozdro :D

Gość gość
Arabowie mogą być lepsi w łóżku - po pierwsze są obrzezani więc penis jest mniej wrażliwy na bodźce i może dłużej "pracować" w pochwie ,po drugie żyją w klimacie bardziej gorącym - a słońce ma pozytywny wpływ na popęd seksualny . co do wielkości ich buław to są z pewnością różne-jak i nasze . Jednak zacytuję myśl mojej koleżanki"ani krótki ani długi ,ani cienki ani gruby ,tylko zmyślny i figlarny , a technika pierdo.enia daje moc zadowolenia". Życie to nie tylko łóżko i pierdo.enie a tu zaczynają się schody i często sam sex nie rekompensuje innych niedostatków pożycia z Arabem.

Gość DD5565
Mieszkam w uk 11 lat i dobrze wiem co potrafią muzułmanie zrobić z białymi dziewczynami, dla nich biała = KURW* , zresztą większość arabów czy angoli jedyne co umieją po polsku to kurw* i się im nie dziwie, ożeńcie się z arabem to zobaczycie jaki wpierdo* będziecie dostawać za nie posłuszeństwo i jakimi wtedy będziecie kurami domowymi :)

Gość gość
Nie z Arabem lecz na wakacjach z murzynem w trojkacie przy mezu.Nie bylo gumy to bez bo oboje sie napalilismy na ten seks byl to nieplanowany seks.Potem gdy doszlismy do siebie z wrazenia jak mniie ostro zgrzmocil cipke to bylismy posrani o zarazenie.Po czasie zrobilismy w Polsce badanie nic nie wyszlo i z ulga oddychnelismy.Ale wracajac do seksu jestem bardzo mezowi wdzieczna ze sie zgodzil.Mega orgazm jeczalam dlugo i bardzo glosno z rozkoszy nim doszlam do orgazmu.Meza trzymalam za czlonka a on mie piescil dostal samoistnego wytrysku przy tem ostrym seksie na jego widok co sie ze mna dzialo.

Gość gość
"gość dziś " albo prowo albo kur/wa tylko co powiedzieć o mężu onej :P czasami wstydzę się że jestem człowiekiem

Gość gość
chcecie araba bierzcie araba tylko potem bez marudzenia, że wam źle!

Gość jenin111
jusz 8 lat jestem po slubie z arabem mieszkam w niemczech i o co tu czytam to ubaw po pachy ale fajnie jest sie posmiac

Gość gość
seks z arabem w koloni był cudowny eh

Gość gość
Jestem Polką, lecz bardzo często bywam służbowo i prywatnie za granicą.Ponadto przez 8 lat mieszkałam jako dziecko z rodzicami w Stanach.Ze swoim akcentem jestem uważana przez postronnych za Amerykankę.Oczywiście partnerzy wiedzą, że jestem Polką i reprezentuję interesy polskiej firmy.Lecz na ulicy czy w lokalu zdarza się, że jestem zaczepianą przez kolorowych. Według mnie to jacyś prymitywni desperaci.Swoim prostym i byle jakim angielskim usiłują zagadać z kobietą, myśląc że trafili na jakąś gąskę lecącą na wyżelowane włosy i świecidełka z tombaku.Jak usłyszą soczystą odpowiedź, z której połowy nie zrozumieją z uwagi na braki w słownictwie, wtedy robią się aroganccy, opryskliwi i bluzgają epitetami i wulgaryzmami. Oni wychodzą chyba z założenia, że każda biała kobieta to łatwy obiekt seksualnych podbojów.W hotelach wśród personelu dużo jest Arabów i Hindusów a także Polaków . Nigdy nie mogłabym nic zarzucić nikomu z białego personelu , ale miałam ogromną satysfakcję, że po mojej interwencji dyrekcja zwolniła Marokańczyka i Egipcjanina, pracujących w jednym ze znanych londyńskich hoteli za niekompetencję i rzucane pod nosem głupie uwagi. Proste dziewczyny, które wyrwały się z Polski i nie widziały kawałka świata, są łatwym łupem dla takich typków, lecz np.wśród rodaków osiadłych w Stanach, gdzie ludzie żyją w tyglu różnych ras, związek dziewczyny z polskiej rodziny z kolorowym chłopakiem to rzadkość a ślub to już ewenement. Przestrzegajmy przed takimi związkami ale pozostawmy je ich losowi.Jestem pewna, że w większości rozpadną się za jakieś czas a los tych kobiet będzie przestrogą dla innych. Nie ma doprawdy czego im zazdrościć. Będą same ze swoimi problemami, bo raczej żaden biały mężczyzna nie zwiąże się z kobietą skalaną związkiem z kolorowym. Biała kobieta+ biały mężczyzna= białe dzieci. To powinno być mottem dla każdej Polki.Kto tego nie zrozumie, sam skazuje się na margines. Swoje dzieci uczę tego od maleńkości.Czasami któreś jeździ ze mną za granicę, czasami jeździmy całą rodziną. Oboje już bardzo sprawnie posługują się angielskim, uczą się też francuskiego i niemieckiego.To dzieci dla których świat będzie stał otworem, dla nich kolorowi to ewentualnie tylko przyszła służba czy personel.

Gość gość
Moja przyjaciółka jest z arabem ze 2 lata, w styczniu 2009 brali ślub, dziś mamy grudzień 2010, a ona chce rozwodu. Chce rozwodu, bo... wszystko było ładnie pięknie do ślubu, potem po ślubie, najpierw on żądał, aby ona zrezygnowała z pracy, bo według niego powinna zajmować się domem i od tego się zaczęło. Ona zaczęła się sprzeciwiać jemu, bo on dążył do całkowitej kontroli nad jej życiem. Gdy się stawiała, w czasie kłótni zaczął ją bić. Tak też ktoś z komentujących miał racje tutaj, że z arabami, to wszystko ładnie wygląda tylko do ślubu. Po ślubie się zaczyna dopiero prawdziwe życie z arabem. Co lepsze, bo teraz ten arabski mąż mojej przyjaciółki nie chce jej dać rozwodu, a mówiłam jej żeby z arabami, turkami, albańczykami i resztą muzułmaninów dała sobie siana. Ale mimo wszystko, widocznie musiała się przekonać na własnej skórze. Dobrze, że przynajmniej dziecka nie mają, bo on oczywiście chciał, ale ona się wstrzymała. Chociaż jedna opatrzność losu

Gość gość
a ja jestem w związku malzenskim z polakiem :) nie tylko urode arabska, latynoska, ciapata i cyganska uwazam za paskudna, to i tak zadnego nawet bladolicego nordyka nie zamienilabym na mojego kochanego polaka :) 15 lat razem i wciaz jest jak na poczatku zwiazku, seks nieziemski, wspolne planowanie wszytstkiego, rozmowy po swit, spontaniczne wyjazdy na weekend :)

Gość gość
o k***a wzruszyla mnie ta historia tej hhhhhh dala d**y arabusowi nosz wielkie mi osiagniecie w zyciu :D:D

Powyższą sytuację powinna przeczytać każda kobieta, a szczególnie te, które marzą o kolorowym lowelasie. Generalnie zauważyłem jednak, że na Polki tego typu historie nie działają i dalej są zainteresowane związkiem z ciapatym, bo ,,mnie to nie dotyczy, nic mi się nie stanie''. Byłoby dobrze wydać książkę z tej historii, serio.

Gość gość
To ja się pochwalę :) od tyg sypiam z Arabem :) nie przezyłam nigdy w życiu z nikim takiego sexu! na Polaka już nie spojrzę. pod koniec sądziłam że umieram z wyczerpania. 4 h non stop.... bez minutowej przerwy. i cały czas słyszałam " kochana dojdź, jeszcze raz, o tak. (...) miałam 7 orgazmów pierwszy raz w życiu. On 1 na końcu jak powiedziałam że już nie mogę

Gość gość
Nie tak dawno opisywałem historię moich koleżanek zauroczonych Pakistańczykami , w olbrzymim skrócie opisałem moje i kolego zmagania by wydostać z łap tych facetów nasze koleżanki .Nie spodziewam się że będzie to przestroga dla naszych pięknych pań by się 100 razy zastanowiły nim ulegną czarowi tym facetom .Jak wspomniałem w moim poprzednim wpisie , nigdy z całą mocą podkreślam, nigdy nie wierzcie drogie panie tym panom co są u nas w kraju lub jesteście na wczasach i proponują znajomość i małżeństwo . Jeżeli zdobędziecie się na odmowę wygrałyście los na loterii i to bardzo szczęśliwy. Miło pozdrawiam nasze piękne panie i miejcie na uwadze to co napisałem , panowie nie pozwalajcie swoim siostrom na taki krok .

Gość gość
Zgadzam sie

Gość gość
Co do seksu zgadzam sie

Gość gość
Zgadzam sie

Gość gość
Czym sie niby rozni polski penis od arabskiego?kolorem?:D,facet byc moze pukal wiele takich chetnych jak ty,zaraz po rozmowie,stad mial doswiadczenie:D,sexu sie uczymy,na drzewie instrukcja nie wisi:P

Gość gość
Każda polska sprzedajna dz.wka, która bierze ślub z muzułmaninem i sprowadza go do Polski powinna być natychmiastowo deportowana z tym dzikusem z kraju i być pod obserwacją ABW. Te głupie szmaty nawet nie wiedzą, jakie zagrożenie na nas wszystkich sprowadzają i nie uczą się ku przestrodze w ogóle na zamachach we Francji czy Belgii.

Gość gość
Niech was araby syfem zarazi