Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annngelll

Seks z Arabem! Nie mogę się otrząsnąć!

Polecane posty

dla mnie tamte kraje są lepsze, bo mam tam rodzinę, która moze mi pomoc w razie problemów w rodzinie, a Polski wyjeżdzające tam nie mają żadnego oparcia, żadnej pomocy. oczywiście są też muzułmanki, które nie mają pomocy w bliskich. ja mam. nie wyjadę, póki co, dbam w Polsce o interesy taty i tu jest mój ukochany.

Gość polak prawdziwt
taka kurwe muzułmanke bym juz dawno spalil. zabijacie chrzescijan to wypierdalajcie stad

Gość mogli cię jeszcze muzułmański
pomiocie, ty kurevska męczęnnico, ukamienować.

wiesz dlaczego tak negatywnie Polacy reagują na symbole arabskie, ubiory kobiet, jak nie rozumiesz to ci wyjaśnię: są to symbole zniewolenia...... a Polska była pod zaborami kupę lat, więc uszanuj to a nie prowokuj swoją głupią odmiennością.

nie wygladam bynajmniej jak zniewolona kobieta, ubieram krótkie sukienki nawet, a że założyłam niquab bo było strasznie zimno? w Murzynów też rzuciacie butelkami? albo to jest wolny kraj gdzie można sięubierac po swojemu albo wlasnie zniewolony. coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Polacy to rasisci.

Ja mieszkając swego czasu w Londynie, gdy jakiemuś Arabowi powiedziałem że jestem Polakiem to od razu robili głupie uśmieszki i pytali czy przyprowadzę jakieś rodaczki. Mógłbym napisać ze 100 przykrych historii arabsko-polskich które widziałem na własne oczy, ale nie mam ochoty się i innych dołować. Podobnie zresztą sprawy wyglądały z Afrykańczykami. kobiety te po jakimś czasie zazwyczaj poznają się na nich i mądrzeją, ale piętno zostaje na całe życie. mam znajomego, który zerwał zaręczyny po tym jak dowiedział się, że jego była narzeczona była z koleżankami w Egipcie. a jacy są arabowie? gejem nie jestem ale nie powiedziałbym że jacyś specyficzni z wyglądu. umieją za to dobrze manipulować i grać na emocjach, kłamać w żywe oczy i wykorzystywać swą odmienność na wszystkie sposoby.

Gość ile mamy jecze czekac
trzeba zacza mordować muzułmanów

dlaczego napisałem, że głupia, no bo nikt o zdrowych zmysłach, nie przyzna się, że jest w dzisiejszych czasach muzułmaninem. Studiowałem z arabem , a że utrzymuję kontakt z ludźmi z grupy, spytałem kolegę, czy nie pamięta skąd był ten arabus, co z nami studiował. Pamiętał, pochodził z Cisjordanii, poczytałem sobie o ludziach tam żyjących, i niestety muszę dalej potrzymywać moje zdanie: głupia jesteś nad wyraz.

Tez nie moglam sie otrzasnac szczegolnie gdy uslyszalam od niego ze moglabym sie jakos odwdzieczyc-oczywiscie finansowo za to ze tak sie staral, bo przeciez cytujac jego slowa " jestem taki przystojny ze moge moec kazda". O proponowanych trojkatach plci obojga juz nie wspomne. W iec pomyslcie sobie teraz ze taki arab kolekcjonuje kobiety ( mezczyzni tez sie zdarza) a my mozemy czuc sie jak " toaleta ktora ma w sobie wszystkie brudy po pozostalych partenrach" Zycze WZNIOSLYCH ORGAZMOW wszystkim :) A pozatym wcale nie sa tacy cudowni facet jak facet gdy cos chce od Ciebie zrobi wszystko-gdy mu odmowisz Zemsci sie lub Cie zniszczy

Gość o boooozee
a czy wy widzicie w ogole temat ??? SEKS z arabem,a nie małżenstwo :D co mnie obchodzi kultura, wyznanie, ilosc pieniedzy na koncie, imie, nazwisko jak chce sie z kims tylko ruchać?

To masz problem bo wtrakcie stosunku nawet sie niezorientujesz gdy habibi pozbedzie sie prezerwatywy. A wtedy wizyta u ginekologa -jakies grzybki ktore zalapal jeszcze podczas stosunku z koza :) O AIDS naet nie wspomne. Milego bzykania anyway

Gość Czytamioczomneiwierze
Czy wy (Polki) naprawde nie rozumiecie ze na tak zwanym zachodzie w glowach ludzi zaczyna byc tak, ze Polka = KURWA ? Naprawde to do was nie dociera ? Na zachodzie zadna przyzwoita kobieta nie pojdzie do lozka z murzynem, arabem itp - ŻADNA. Mowimy tu oczywiscie o takich przecietnych "pakistancach" ze zmywaka a nie wyksztalconych i z klasa - ale takich jest przeciez tak malo ze ich prawie nie ma. To, ze Polki sa latwe i tepe to juz np: w Anglii doslownie absolutnie powszechna opinia, POWSZECHNA. W internecie wystarczy poszukac 5 minut zeby znalezc filmik w stylu "polki w anglii" gdzie za 20 funciakow doslownie co 2 czy 3 po prostu idzie dac dupy ! A Egipt ? Tunezja ? To co sie tam dzieje to juz jest doslownie ... az brak slow. Polki jezdza tam by dawac dupy tym zalosnym windziarzom, facetom od liczenia lezakow, od pilnowania recznikow itp itd TYLKO dla ich koloru skory. No to jest DNO DNA i 3 metry mułu. Powie taki pacan "i lav ju darling" bo niewiele wiecej umie a Polka juz maslne oczka robi, bo ona taki sniady, taki inny. No GROZA ! Juz nawet o tym HBO film dokumentalny zrobila, bedzie w niedziele lecial. GROZA, naprawde ja zylem w swiecie zludzen ze Polki maja jakas klase ! Sa ladne, naprawde ciezko znalezc na swiecie ladniejsze kobiety (jeszcze Czeszki) ale teraz co 2 Polka to zwykla KURWA :/

Gość Toooskafka
Witam. Jestem młoda, jeszcze przed 20stką. jutro przyjeżdża do mnie kawał polski mój znajomy (Arab). jest zajebisty przyznam szczerze, studiuje, mieszka w londynie, uczy angielskiego. od 2 tygodni piszemy ze sobą codziennie po kilka ładnych godzin i nie jestem w stanie sobie wyobrazic ze taki czlowiek moglby mi zrobic krzywde. islam, ani zadna religia swiata z tego co mi wiadomo nie nakazuje zlego traktowania kogo kolwiek, kazda religia nakazuje wierzyc w boga i szanowac drugą osobę. Jestem deistką ale bardzo się interesuję religiami. to jak człowiek traktuje drugą osobę, jak myśli jest indywidualną sprawą. Araby-złe, a polacy- zapijaczeni, brudni, niedouczeni, chamscy, niekulturalni-zajebiści? znam wielu polaków, naprawdę wielu i nie uważam żeby byli lepsi od innych, biją swoje kobiety, zony, gwalcą, kaza usuwac ciaze, więżą i izolują swoje żony, zabijają je i dzieci tez- niech mi ktos powie ze to nie jest prawda, ze nie znacie zadnej kobiety ktorej maz pije, bije ja lub w inny sposob sie nad nia pastwi. a w łóżku koran nakazuje im doprowadzic kobiete do orgazmu pierwsza, a to czy to praktykuja to tez sprawa indywidualna. pozdrawiam

Gość sfsdvdfv
dziewczna portugalczyka -''mlodzi sa inni'', skad wiesz czy mlodzi z innych krajow muzlumanskich np takiej Mołdawii tez nie sa inni??? uwazasz ze facet z Portugalii jest lepszy od np Czarnogórca??? ehh tyle co ja sie naoglądałam w pracy na Portugalow..mozna by ksiazki pisac na ich temat..podchody do kobiet ich zwazki itp..szkoda slow, to ja juz wole faceta z takiej Moldawii , przynajmniej troche to wyzsze od portugalskiego kurdupla.. autorko tego postu, walnij sie czyms dobrze, nie myslisz racjonalnie..

Gość eferfffffff
ksaldkla- ehhhh jak ja bym chciala zeby moj maz od 9 lat, Albanczyk;) powiedzial - zono siedz w domu, nie pracuj;) marzenie :D

Gość jaffa cakes
podnoszę bo ciekawe- twoja kultura osobista też zostawia wiele do życzenia, a jedziesz na "polaczków" ...a jestes jednym z nich :D oh ironio

Gość snowwy flake
aaa tam...autorka to jedna z tych dziewuszek sikających bo Arab na nia spojrzał, przestaniesz sie podniecac jak zobaczysz co to za przebiegłe świnie (świnia to bardzo adekwatne przezwisko dla muzułmanina lol! )

Gość sgdgrgh
AUTORKO! PRZEZ TAKIE JAK TY TO MY POLKI MAMY ZŁA OPINIE ZA GRANICĄ!

Gość srrtgwr
autorka to tak naprawdę autor :D

Gość patriota polski
Zachowalas sie jak zwykla dziwka i mam nadzieje, ze juz nigdy do Polski nie wrocisz i od zadnego bialego meszczyzny nie zaznasz rozkoszy.

Gość gość
Sorry, każdy robi to co lubi i h*j innym do tego, nie rozumiem tematu ..............

Gość RaszkaSiwa
Mam kolegę, który uwielbia Arabów.Jeździ tam w te piękne kraje, ciuła kasę aby mieć na wycieczkę. Opowiada jak go tam witają. Najlepsze jest to, że oni go wykorzystują. jest to w sumie zabawne bo sobie pozwala na to. Jeżeli chodzi o to, że Polki łatwo zakochują się w ciapatych. Oni po pierwszej randce mówią ajlowiu jak to się śmieją moi znajomi z UK. Nasi polscy mężczyźni są " zimni". Nie prawią tylu komplementów nie wpatrują się w oczy itd. Osobiście mam odruch wymiotny gdy słyszę słowo Arab bo naczytałam się wielu książek na temat tej niezwykle okrutnej kultury. Zwyczajnie NIE dla tych ...

Gość fetina
doskonale rozumiem autorke! To jest przezycie astralne i żeby nie wiem co już nie chce zadnego innego! Tylko Araba! zebym miała mu gotowac i go utrzymywać w poslce, chce tylko Araba! Sa cudowni.... wlasciwie ten jeden, ale z opowieści wszyscy.... to jest zupełnie inne podejście i zgadzam się ze to przez religie i wychowanie. Kobieta ma osiagnac szczęście, i nie tylko chodzi o technikę.... i wielkość !!!! (ps. to biali wymyślili slogan wiekosc się nie liczy) :) chodzi o cale podejsce do srpawy, żaden bialy w zyciu tego nie osiągnie!!!! Dziewczyny nie słuchajcie głupich zazdrosnych polakow!!! Arabowie sa pachnący jak żaden polak bezpośrednio po prysznicu i wyperfumowaniu! Sa zdrowi i dbaja o higienę i zdrowie jak żaden bialy. I o kobiety tez!!!!!!! mowei Wam , nie wiesz co to piękny seks jak nie zrobilas tego z arabem... ale nie spolszczonym.... najlepiej prosto z kraju muzułmańskiego.... cudoooownie, pięknie i tylko Araba chce!!!! Eurpejczycy/polacy/biali sa po prostu przy nich niczym:)

Gość gość
Ona prawie 4 lata temu to pisała, i to pewnie troll na dodatek..