Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarzębinka128

CIEKAWI LUDZIE !!!!!!!

Polecane posty

A wiesz że twój żart jest całkiem trafiony bo w moim otoczeniu panuje grypa żołądkowa. Dziś w nocy miałam pewne przygody z brzuszkiem ale się nie dałam :D

no widać ma się tego nosa:P;) u mnie też jeden przypadek w rodzinie wystąpił, więc się szybko rozprzestrzenia;)

W mojej rodzince już prawie wszyscy chorowali ale mnie na razie omija choć znając moje szczęście to wcale bym się nie zdziwiła jakby mnie w sylwestra rozłożyło

miejmy nadzieję, że tak źle nie będzie:) najgorzej jak się wybierzesz gdzieś na imprezę i Cię będzie męczyć:( ale bądźmy dobrej myśli:)

Ooooo wierz mi że ja mam takie zezowate szczęście :O A na imprezę się nie wybieram, ma wpaść rodzinka 💤 Nie powiem żebym była szczęśliwa z tego powodu a Ty jakie masz plany?

wiesz, jako takich to jeszcze nie ma, wszystko zalezy od pogody i przejezdności dróg czy się gdzies wyjedzie, czy spędzi na białej sali w NOT;)

zaraz muszę zmykać, a Ty na którą jutro do pracy?

jeszcze nie zasypane, ale słyszę, że nieźle powiewa za oknem, więc różnie może być:)

ok to może jutro z rana troszkę pogaworzymy jak będziesz;) tymczasem jestem wołany do spania już:P;)

dziękuję i wzajemnie:) jak to się mówi stosunkowo udanej nocki;) trzymaj się koleżanko;)

Hu hu ha, nasza zima zła;) dzień dobry:) ale zawiało:(

cześć Jarzębinko;) chyba Ci się dobrze spało dzisiaj;) juz był spokój z brzuszkiem?:)

w domku jestem. Więc czemu tak codziennie o 5 rano wstajesz?;) dzisiaj to można pośpiewać " z północy zawiało ohoho majtki jej zerwało ohohoho;)

no masz rację, chyba, że by przypiliło gdzieś w szczerym polu, to mus:P to dzisiaj przynajmniej pospałaś:) ale to jak się człowiek przyzwyczai do wstawania to nawet jak wolne to się budzi o tej porze co do pracy trzeba:)

no jak dalej taka pogoda się utrzyma to spędzę na białej sali pewnie:| a Ty jaki plan na dziś i jutro?

Na dziś żaden, krzątam się po domu w kapciuszkach a jutro kilku gości co pewnie nie posiedzą do północy nawet i tyle z sylwestrowego szaleństwa :)

daj spokó to weź się ubierz jeszcze a nie tylko w samych kapciuszkach:P a majtaski i reszta gdzie??:P to cóż to za goście, że nie posiedzą?

to czym Ty odkurzasz:P???:P:P to witam w klubie, ja tez w planach mam wyjazd do teściowej, no ale jak zawieje to będzie sylwek w domu:)