Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6y6t6yt

zaden z poznanych mezczyzn nie wytrzymal dluzej

Polecane posty

Gość 6y6t6yt

niz 2 miesiace bez seksu.kazdy odchodzil mowiac ze potrzebuje bliskosci...A ja chce byc pewna tylko ze ktos mnie kocha wtedy dopiero potrafie sie oddac.przeraza mnie fakt ze moze ktos sie kochac ze mna tylko dlatego ze lubi i ma ochote sie pokochac i popzytulac a nie ma uczucia nie ma tej wiezi i swiadomosci ze akurat ze mna chce to obic..A nie na zasadzie jest laska to chce sie bzykac nie ta to inna..Skoro odchodzą to znaczy ze jednak chodzi im o seks wiec nie kochają bo jakby kochali to tak po prostu by nie ideszli...wiec bledne kolo im wiecej ich odchodzi tym jestem bardziej pewna ze kazdemu chodzi tylko o seks i jestem jeszcze bardziej na nie...i jeszcze bardziej ostrozna przy nowej znajomosci.nie wierze juz ze komus chodzic moze o cos innego.O seks chjodzi kazdemu ale nie kazdy znich ma tego swiadomosc ze to tego otrzebuja i tego im brakuje..Sami takimi zachowaniami gardzą a nie mają swaidomosci tego ze tak naprawde chodzi im o to samo i to jest ich glowna potrzeba.Tylko sciemniają i oszukuja samego siebie i mnie przy okazji ze chodzi o uczucie.W pierwszej leszej okazji ciagna do łozka....Całe uczucie:Ojestem nieszczesliwa:(

Gość uuoooooh jazda !
mam to samo ! jestem bardzo nieufna i gdy facet tylko chce się do mnie zbliżyć to wydaje mi się,że chodzi mu tylko o jedno. nie wierzę,że może cos widziec we mnie procz tylka czy nóg,cycek.

Gość ess88
tez mam to samo :O

Gość plepleple
o co wam właściwie chodzi z tym seksem , to normalna ludzka potrzeba , taka jak jedzenie czy picie sen. jak nie masz nikogo to się to robi samemu , taka jest prawda , skoro ktoś ci się podoba to idziesz z nim do łóżka, dwa miesiące to chyba wystarczający czas żeby kogoś poznać co ?

Gość 6y6t6yt
chodzi o to ze mezczyni zanim cos poczuja chcą juz sie bzykać!!:O:O Ja wiem ze to normalna ludzka potrzeba ale nie zwyklam kochac sie z kims kto nic nie czuje do mnie i dla ktorego ejstem tylko obiektem!!bo zdazaylo mi sie raz z kims kochac czesto a potem nagle mi powiedzial ze nic nie czuł emocjonalnie!!czulam sie okrpnie i nigdy nie zapomne tego nie jestem zwierzęciem to obrzydliwe!!

Gość DiscoDiva
przyłączam się do biadolenia na ten temat :D

Gość 6y6t6yt
24lata

boże święty....jakie Wy macie problemy. czy coś dziwnego jest w tym,że człowiek potrzebuje bliskości , między innymi seksu? ja jako kobieta, nie wyobrażam sobie nie kochać się z moim chłopakiem 2 tygodnie...miesiąc a co dopiero 2!! uwielbiam dotykać, całować, kochać się z nim i to jest między innymi podstawa związku. BLISKOŚĆ.

Gość ess88
martyneczka Ty nie rozumiesz czegos ..,\ja mam problem jak autorka , poznaje kogos ,a on krotko po poznaniu sieu schodzi na temat seksu , najchetniej chcieli by odrazu na pierwszej randce :O

Gość 6y6t6yt
to normalne!!!ale jak sie cos czuje!! a nie na zasadzie spotyka=m laske lubie ją chodzmy sie kochac...za tydzien stwierdzam ze to nie to bo jednak nie czuje nic(mezczyzni tak mająspotykam z drugą i pieprdole sie z drugą potem z trzecią i czwartą i tak dalej!:!O

Gość plepleple
6y6t6yt , mam pytanie , to ty o tym nie wiedziałaś , nie czułąś , że koleś chce od ciebie tylko seksu , dopiero musiał ci o tym powiedzieć ? trochę to dziwne

Gość 6y6t6yt
trzeba byc ewnym ze chce sie spotykac z tą osobą a Ci emzczzyni jeszcze pewni nie są.nawet rodzicom nie powiedzą ze z kims sie spotykają nie przedstwawią mnie najblizszemu przyjacielowi ale pierdolic to juz się chcą bo nib na co czekać!!O

może się boją, że już zawsze będziecie takie zimne i odchodzą, zanim wy zdążycie mocniej się przywiązać?

Gość 6y6t6yt
nie wiedzialam..przynosil kwaity przywozil mnie z uczelni dzwonil kazdego dnia....wyczekiwal z bukietami pod dzwiami jak taka gliznda.....nie wiedzialam

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjj
seks to naturalna potrzeba zarówno mężczyzny jak i kobiety. Wolałabyś żeby poczekał pół roku i nagle by się okazało że nie pasujecie do siebie pod tym względem? A później sorry (jak już się np w nim zakochałaś) - płacz i zgrzytanie zębów. Lepiej po 2 miesiącach to sprawdzić i nie robić sobie krzywdy

a to taaa.... ale ja to swojego długo przytrzymałam. jak mu zależy to poczeka.. ale żeby dwa miesiące;) opuść chociaż do 1,5 miesiąca:P bo w dzisiejszych czasach cieżko znaleźć takiego amanta. jeszcze pytaniem jest jaką jesteś dziewczyną, czy warto na taką czekać.pozdro

Gość 6y6t6yt
jak sie cos czuje do kogos nie odchodzi sie od tak po 2 meisiacach z takich obaw bo jezeli na kims nam zalezy to sie probuje nad zwiaazkiem pracować...zdobyc zaufanie itp..Wszystko jest kwestia zaufania i czasu..ALe jak komus sie spieszy tak bardzo i nie moze wytrzymac to chyba sprawa jasna ze wazniejszy jest seks i potrzeba seksualna ktora jest juz teraz!!:O

Gość uuoooooh jazda !
6y6t6yt- hahah jesteś dobra ;D;D i mądrze mówisz dziewczyno !

Gość AAAAAAAAA++
poziom puszczalstwa obecnego pokolenia mnie przeraża :O nic dziwnego ,ze coraz wiece jfacetow to ruchacza ,skoro tak szybko dajecie... kiedys facet robil zaloty, poznaawal sie z rodzicami panienki , trzymanie za rece ,wspolne kolacje , dotyk , potem pocalunek a na koncu seks... a teraz?? 1 randka , 2 , , wspolne kino kolacja i seks 😭

Gość dfgsdfgsdfgsdf
6y6t6yt Jeden facet Cie skrzywdził mówiąc Ci po seksie że nic do Ciebie nie czuł,to fakt.Ale czemu generalizujesz i wszystkich facetów porównujesz do niego!To złe podejście.

wiecie co? albo robicie z siebie dziewice orleanski alebo ja mam cos z glowa. mnie gosc chcial dmuchnac na pierwszej wspolnej imprezie, bo powiedziec o tym jak o randce trudno, bo nawet nie bylismy ze soba... i nie poczulam sie jak worek na sperme ani lala do dymania :O

Gość 6y6t6yt
czy ja tak duzo chce!!??chce miec pewnosc ze ktos cos czuje do mnie...i jakbym taka pewnosc miala to nawet po 2 tygodniach bym poszla do lozka!ale wiem jak jest znam historie moich kolezanek i moje..wiem ze niektorzy co 2 meisiace spotykaja sie z inną i z kazda sie bzykają czy cos czują czy nie

Gość kinzo
Bravo dziewczyny i tak trzymac.

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjj
no to myślę że facet jeśli jeszcze czeka to urozmaica sobie to seksem z kimś "łatwiejszym"

Gość plepleple
wyczekiwał pod drzwiami z bukietem ? po jaką cholerę ?, od razu widać , że jakiś idiota , już wiesz, że od tych nadgorliwych trzymaj się z daleka