Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmarika

Rozmowa z chłopakiem..

Polecane posty

Gość mmmarika

Cześć, mam do was ogromną prosbę, moglibyście podać mi ciekawe tematy na które mogłabym rozmawiać z chłopakiem, znamy się już długo więc nie tego typu: "jakiej muzyki słuchasz?" Myśle że sie lubimy i naprawde prosze was o te tematy, mam nadzieje ze moge na was liczyc ;)

Gość GoFeesh
Samo powinno wyjść :) Można rozmawiać o przeczytanej ostatnio książce, obejrzanym ostatnio filmie, poglądach na jakąś kwestię... itd... Możecie iść do kona, albo do teatru i potem porozmawiać o oberzjanej szutce. Nie przejmuj się, wszystko powonno wychodzić natruralnie i spontaniznie ;)

Gość mmmarika
dzięki, ale umówiliśmy się że dziś ze sobą popiszemy, on nie jest w moim miescie i nie mozemy pogadac, wiec tylko gg, dlatego prosze was o jakies ciekawe tematy ktore moga go wciagnac i zainteresowac ;)

Gość woda w kiblu
o wszystkim: co lubi jeść? jakie narkotyki? ile razy sie bzykał? jaki lubi seks? jak sie ubiera? ...

Gość Lockidf
Może poopowiadaj o swoich i jego zainteresowaniach, opwiedz jakiś swój fajny sen (że niby dziś Ci się przyśnił). Są świeta, więc mozecie pogadać o marzeniach, bo nastrój do tego jak najbardziej odpowiedni ;)

Gość mmmarika
okeeej, dzięki :D